cok sukur 89 sayfayi bitirdim,artik yorum yazabilirim,,,,Askito öncelikle tebrik ederim siteye ilk uye oldugum gunden beri bicok yerde adina rastliyorum cok aktifsin,bide 1bucuk yasindaki o afacanla valla bidaha tebrikler.Bende evlenmeden önce(3 sene oldu) makyaj konusunda arkadaslarimdan bizede ders ver nasil yapiyosun bunlari diye tepkiler alan bi insandim,,simdi calismiyorum evdeyim tum gun o yuzden pek makyaj yapmiyom disari cikarkende cogu zaman yapmadan(esim sade halimi daha cok begeniyomusda)bazende bi kalem bi rujla cikiyorum,artik el melekemide kaybeettim sanirim cunku kirk yilda özel bi gun oluyo apisip kaliyorum nasil yapsam diye.Ama topikine girince istahim kabardi,uzun zamandir makyaj malzemesi almiyodum,bekarken aldiklarimi kullaniyom lazim olduunda,bi suru farim var,yarin hemen baslicam bende denemelere,hem banada ugras olucak valla,patliyom evde,soguktan biyerede cikamiyom.Bakiim eger becerebilirsem bende resimlerden koyarim,tabi bu biraz zaman alacak,önce makyaj yapmaya tekrar alistiracam elimi,sonra resim nasil eklenir onu cözecem vs...derken 1-2 ay sonra görusuruz,ama bu arada yorumlarimida yazarim.Bu arada bende iltifat etmezsem ayip olacak,,,,,gözlerin harikaaaa,makyajlarin hepsinede bayildim,