Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cn, harikalar yaratmisin hepsi birbirinden sahane olmus bakarken gözlerimi alamadim maslah sana bu arad sende cok güzelsin ve oglusun daha bi güzel ya annesi benim icin onu öp oldumu basarilarinin devamini beklorumm opuyorumnanaktan
çok güzel hayatım bayıldım marifetlerine gözüme takılan kirpiklerin oldu tek tek ve uzun duruyo merak ettiğim hangi rimeli kullanıyırsun çok hoşuma gitti ellerine ve yüreğine sağlık
tesekkür ederim fistiklar. radyolog canim ilk sayfada rimellerim resmi var .. hangi makyajda hangisini kullandim bilemicem. aslinda ben pek memnun deilim acikcasi :)
en sonunda bende MAC 'landim golden yellow renginde aldigim MAC pigmentimin deneme makyajini ekliyorum. gölgelendirme icin agnes b blue turqouise kullandim.
benim mersaj sayım 100 den az olduğu için resim paylaşamıyorum askito senin koyduğun büyük ikinci far paleti varya onun markası ne nerden bulabilrim çok beğendim bende istiyorum