Nişan Aşkitoma aldıklarım ...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
herşeyy çok çok güzel canım benimmm....

nasıl başladıysa öyle devam etsin..
allahın izniyle nişana 2 ay kala bitiriceksin herşeyi durum bunu gösterio :)
mutluluklar arkadaşım :)))

herşeyy çok çok güzel canım benimmm....

nasıl başladıysa öyle devam etsin..
allahın izniyle nişana 2 ay kala bitiriceksin herşeyi durum bunu gösterio :)
mutluluklar arkadaşım :)))

Çok teşekkürler canım benim.
Amin inş hep böyle devam eder :)
Bir an önce bitmeli son ana kalmak istemiyorum biliosun.
Canım arkadaşım benim darısı başına sen ve ömerciğine de mutluluklar :)

CANIM güle güle kullansın layıkıyla hazırlamışsın erkek evine daha basitide gitmez zaten bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum allah mesut etsin

çok güzel olmuş bazı ürünlerimiz ortak zaten terlikler ile rob. takımı benimde pierden. benim nişana daha var ama gördükçe alıyorum bende. güle güle kullansın

CANIM güle güle kullansın layıkıyla hazırlamışsın erkek evine daha basitide gitmez zaten bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum allah mesut etsin

Çok teşekkür ederim canım :) elimden geldiği kadarıyla almaya çalıştım :) inş seninki daha da güzel olur sanada mutluluklar

çok güzel olmuş bazı ürünlerimiz ortak zaten terlikler ile rob. takımı benimde pierden. benim nişana daha var ama gördükçe alıyorum bende. güle güle kullansın

Çok çok teşekkür ederim.Zevklerimiz aynıymış demekki canım benimde daha 4,5 ay var ama şimdiden alıyorum :) tekrar tşkler senin aldıklarınıda güle güle kullansın cnm

çok modern ve mükemmel olmuş.. burda gördüğüm en güzel erkek bohçası. mavi zara gömleği bende sözlüme doğum gününde almıştım çok şık ve sportif .. bu arada canım pier cardin cüzdan setini nekadar aldın söylersen çok sevnrm

Çok teşekkür ederim canım :) evet canım diğer beyaz olan h&m o daha klasik olduğu için biraz daha sportif olsun istedim. Wala canım cüzdan setinin etiket fiyatı 189tl dedi üzerinde hala daha yazıyor ama biz 85tl ye aldık :) sıkı pazarlık yapmak önemli tabi

hepsı cok hoş güle güle kullansın nısanlınız...
mutluluklar dılerım bu arada

hepsi çok güzel canım banada fikir oldu teşekkürler Allah hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin canım

maşallah çok zevklisin aldıklarını çok beğendim ya :)
Allah tamamına erdirsinn

Sabuna bayıldım özellikle canım ya çok sevimli
Güle güle kullansın senin emeklerinle özenerek seçtiğin her şeyi bir ömüüüüüür boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…