Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyy çok çok güzel canım benimmm....
nasıl başladıysa öyle devam etsin..
allahın izniyle nişana 2 ay kala bitiriceksin herşeyi durum bunu gösterio :)
mutluluklar arkadaşım :)))
CANIM güle güle kullansın layıkıyla hazırlamışsın erkek evine daha basitide gitmez zaten bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum allah mesut etsin
çok güzel olmuş bazı ürünlerimiz ortak zaten terlikler ile rob. takımı benimde pierden. benim nişana daha var ama gördükçe alıyorum bende. güle güle kullansın
hepsi çok güzel güle güle kullansın, mutluluklar :)
herşeyin çok gzel maşallah
çok modern ve mükemmel olmuş.. burda gördüğüm en güzel erkek bohçası. mavi zara gömleği bende sözlüme doğum gününde almıştım çok şık ve sportif .. bu arada canım pier cardin cüzdan setini nekadar aldın söylersen çok sevnrm
Çok çok teşekkür ederim.Zevklerimiz aynıymış demekki canım benimde daha 4,5 ay var ama şimdiden alıyorum :) tekrar tşkler senin aldıklarınıda güle güle kullansın cnm
teşekkürler canım
hepsı cok hoş güle güle kullansın nısanlınız...
mutluluklar dılerım bu arada
Kızlar 9 Haziranda nişanım var. Erkek nişan bohçası için alış verişe başladım. Ufak tefek eksiklerim kaldı. Aldıklarımın resimlerini çektim sizlerle paylaşmak istiyorum. Bohçayı tamamlayıp süsleyip püsledikten sonra fotoların devamını yükleyeceğim
Eki Görüntüle 346478
Banyo seti :) yeşil bot şeklindeki sabunlara dikkat
Bu kadar kızlar. Aldıkça yeni resimlerde ekleyeceğim umarım beğenmişsinizdir