Nişan Aşkitoma aldıklarım ...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
Kızlar 9 Haziranda nişanım var. Erkek nişan bohçası için alış verişe başladım. Ufak tefek eksiklerim kaldı. Aldıklarımın resimlerini çektim sizlerle paylaşmak istiyorum. Bohçayı tamamlayıp süsleyip püsledikten sonra fotoların devamını yükleyeceğim

Başlıyorum haydi bismillah

Nişanda takacağımız saat :)

Onun kokusu.. Bohçada olmazsa olmazdı

Çizgili gömleğimiz.

Gömleğimiz :)

Seccade takımı.

Bohçalar.

Özel işleme havlular.. Yaptırmak için çok uğraştım çooook

Ayakkabı çantası.

Eşortman takımı.

Tshirt

Bakım setindeki ürünleri kendi ellerimle özene bezene seçtim

röpteşambır takımı

iç çamaşırlar ( keseyi eminönünden 1tl ye aldım tavsiye ederim bu keseler tam bir kurtarıcı)

Çoraplar..

Cüzdan seti.

Terlikler.

Banyo seti :) yeşil bot şeklindeki sabunlara dikkat

Bu kadar kızlar. Aldıkça yeni resimlerde ekleyeceğim umarım beğenmişsinizdir

Son düzenleme:
HERSEYY NE KADAR ÖZENLİ KUSURSUZZ KALİTELİİ

BAYILDIM...

Son düzenleme:
çok güzelmiş güle güle kullanın

röpteşambır takımını ne kadar aldınız acaba

çok güzelmiş güle güle kullanın

röpteşambır takımını ne kadar aldınız acaba

çok teşekkür ederim. Canım pierlerin takımını 200tlden açılışı yapıyorlar.Alırken yanında sıkı pazarlıkçı biri olması lazım. Alırken kayınvalidem yanımdaydı. Ben hiç pazarlık edemem o tam bi sıkı pazarlıkçı sağolsun baya uğraştı 110tlye eminönünden aldık :)

pazarlık konusu bana göre :) penyemi kaçlı oluyor bende alıcam nişanlıma evlenmeden o yüzden merak ettim

bir de banyo setinin markasını merak ettim :)

Canım banyo setinin markası leafy & lovely diye bi marka altında luxury gift box yazıyor onuda 15.90TL ye watsons dan aldım :)

pazarlık konusu bana göre :) penyemi kaçlı oluyor bende alıcam nişanlıma evlenmeden o yüzden merak ettim

Sana göreyse sıkıntı yok canım istediğin fiyata alırsın :) bunların penye olanıda var saten olanıda var. Benim antika sözlüm ben saten giymem kadın mıyım erkek adam giyer mi vs dedi ( her zaman böyle mualefettir ) bende penye aldım. 3 parça canım bu içinde sabahlığı, kısa kollu ve şortlu geceliği, uzun kollu ve uzun pantlı geceliği var hepsi penye.

zaten penye daha kullanışlı oluyo erkeklerin saten giydiği nerde görülmüş :))

kutuyu nerden aldın diye sorsam ayıp mı olur :) ama sen İstanbuldaymışsın

Son düzenleme:
Güle güle kullanın herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık, tam benim istediğim gibi bir bohça olmuş ne fazla ne eksik ne kadar tuttu ortalama hepsi canım bende daha yeni başlıyorum bohçama sadece parfümü aldım

Çok teşekkür ederim canım :) darısı senin başına inş sende kolayca halledersin.. Senin gözüne yeterli gelmiş ama daha benim eksiklerim var canım tamamladıkça foto ekleyeceğim :) bu resimdeki aldıklarım 900TL civarı tuttu canım. İşte daha traş makinası da alacağım, süsleri tülleri kıvırı zıvırı ile sanırım toplamda 1300TL tutacak gibi gözüküyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…