Aşkınızı Ölçün

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
%78 çıktı.
ben bu kadar beklemiyordum
hayret (9 yıla rağmen iiiiiiiiiii)kafamçokkarıştı

sinir oldum ya 959643458 milyon defa denedim %0 çıkıyor beyenmedi galiba bizim isimlerimizi

valla%68 cıktı aramızda ne buyuk ask varmıs da haberım yokmus yaa benım bıttıgım andır falan:1no2:

%69 çıktııı...sengözlerimebaksanabyerimseniben

şimdi eşimin ismindi ü kullanırsam %47 çıkıyor kullanmazsam u kullanırsam% 81 çıkıyor :uhm:şimdi niye ismini neyse onu yazmıyorsun diyeceksiniz ,dediniz ,demesenizde ben dedim ,neyse ingilizce bir site ya onlar bilmez ü filan diye denedim peki hangisi:uhm:zaten burdaki gelin pek zayıf bana benzemiyor:roflol::roflol:

hıh pis test hiç nası benim aşkımı %1 çıkararr

nasıl yaaa:1shok:
sadece %18 çıktıkafamçokkarıştı
banane ya yanlış bu bikere:bbo:

%72 çıktı :asigim: :asigim: love struck

ama ben çokk seviyom kocişimi :asigim: :dance: :dance:

yüz de sekseniki çıktı iki ismimide yazdım yüzde bir çıktı saçma benim aşkım yüz de yüüüüüüüüüüüz

%2 çıktı arkadaşlarlar %100lerde olması gerken aşkım :uhm:kafamçokkarıştı

AA BU NASIL Bİ İŞ ANLAMADIM BU GERÇEKTENDE DOĞRU OLAMAZ DEMİ %57 ÇIKTI AMA BENİM AŞKIM BU KADAR OLMAZ YAAWWWW:1no2:

AA BU NASIL Bİ İŞ ANLAMADIM BU GERÇEKTENDE DOĞRU OLAMAZ DEMİ %57 ÇIKTI AMA BENİM AŞKIM BU KADAR OLMAZ YAAWWWW:1no2:

Doğru değil tabiiii...Boşverrrr....Ters çıkıyo bu ters..Çok üzgünüm çoook:bbo::uhm:

ağlıyayımmı ben benim %22 çıktı haaaaaaaaaa.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…