Aşkınıza "imkansız" demeyin

Umut tehlikeli sey. Aci cekilen zamani uzatir..

Bence sizden vazgecen, sizinle ilgilenmeyen adamlari elde etme hirsina girmeyin bosu bosuna. Bir adam istekliyse gelir, severse kalir, gidiyorsa sevmiyor demektir. Bosuna ugrasmaya, taktiklere suna buna gerek yok. Onunuze bakin..

haklısın ama işte biz gözümüzde imkansız dedikçe araya mantık giriyor ve mantığın olduğu yerde zaten aşk çoktan bitmiştir demektir.

benim yaşadığım sevgi de imkansız hala diyorum imkansız diye. çünkü ikimizde ailelerimize değer verdiğimizden dolayı saçma ama birlikte olamayız. çünkü mezhep ayrılığı var aramızda. al işte mantık sana... mantık girdi mi aşk yoktur.

Ben zaten size karşılık vermeyen birini karşılık verir diye bir umuta kapılın demiyorum. Sadece platonik sevenler umutsuzluğa kapılmayın diyorum çünkü adamın hiç birşeyden haberi yokken neler olacağını bilemezsin.

bende brine platonik hislerim var bellide ettim . buluştuk da . ama sonrası gelmedi . attığım msja cevap vermedi .rezil olduğumla kaldım .. sevdiğim bir söz var . biri sizi üzüyorsa başka birini mutlu ediyor demektir ...

Ya mesaj atmak cevap almamak çok kötü bir duygu. Demin bir kız daha yazmıştı mesajlar attım diye.Ona da söyledim sana da söyleyim emin olmadan mesaj atma özellikle de ardı ardına mesajlar atma. Konuşmak istiyorsan mutlaka yüzyüze konuşmaya çalış, yüzyüze konuşunca hem çok daha duygusal yakınlık oluyor hemde karşındaki insan seni kolay kolay görmezden gelemiyor. Mesaj atınca cevap yazmayınca sanki ortada kalmış gibi oluyor fakat yüzyüze konuşunca sana bir cevap hesap vermek zorunda. Zaten onunla yüzyüze konuşunca onun sana nasıl bir tavırda olduğunu görebiliyorsun, sen konuştuğun zaman sana duygusal iyi bir tavırla davranıyor yoksa "öff sıkıldım yine sıktı beni ya" diye bir tavır yapıyor. Oysa mesajla ya sanal alemde insanlar çok kolaylıkla seni engelleyebilir, gözmezden gelebilir ve eğer cevap yazıyorsa bile yalandan kötü ve iyimser birşeyler yazabilir sende onun tavırlarını göremediğin için yalan doğru mu konuştuğunu fazla bilemezsin. Misal biri sana sürekli mesaj atıyor "Kusura bakma seni rahatsız ettim" falan filan diye sende içinden "Ay bıktırdı beni ya mesajlarıyla" diye geçiriyorsun, sonra ona "Yok olur mu öyle şey" diye mesaj atıyorsun sonuçta ona içinden geçeni yazarsan ayıp saygısızlık olur.

Ayrıca rezil oldum deme ya, rezil filan olmadın. Herkes böyle şeyler yapabilir ve böyle şeyler başına gelebilir. Sen galiba hala orda kalmışsın. Herkes karşılıksız aşk yaşabilir yada terkedilebilir fakat yeni aşka yeni ilişkiye yelken açınca genelde ne kadar abartığını anlıyorsun. O an insanı gözünde büyüttüğün için ne düşündü diye bir endişe duyduğun için kendini rezil hissediyorsun, yoksa bir süre sonra fazla umrunda hatta hiç umrunda olmuyor. Ne düşünmüşse düşünmüş belkide hiç birşey düşünmemiş. Seni nasıl düşünmüşse düşünmüş zaten nasıl düşünmüsse bir tek o öyle düşünse nolur. O da sıradan bir insan, herkes öyle düşünüyor yada düşünücek diye birşey kesinlikle yok.

Tek bir msj yazdim whatsuptan..cevap vermedi gördüğü halde.birdaha yazmadim tabi..ama üzüldüm.karsisina cikmak istemiyorum hic.bitirdim duygularimi.rezil olmak istemiyorum artik.bana bir sans vermedi tanima amacli.daha onceki iliskisinde aldatildigini soylemisti demek hak etmis...iyi insanlari gormezden gelirse olucagi bu.ayrica bir selam yazdim.insan gibi insan olsa bir selam der en azından bunu yapardi.40 yasinda adamdi.insanlar cok simarmis..

Yaşının bir önemi yok ister 25 olsun ister 50 eh işte herkes bizim kadar iyi niyetli ve ince düşünceli değil. Boşver demekki ilgilenmemiş sana cevap yazıp umit vermek istememiş, bırak kendisi kaybetmiştir. Karşına mutlaka senin değerini sana değer vericek birileri çıkacak.

Cevap verince umit vermis olmuyor.neyse o kafayla daha cok boynuzlanir.fizigim falanda guzeldir yani bir tanima sansi vermemesi sasirtti beni...

Peki ya eski sevgilinin arkadasından hoslanıyorsak? Çocukla hic konusmadık ama annelerimiz arkadas birbirimizi biliyoruz hatta aynı lisedeydik ama tanısmıyoruz. Ben twitterdan takip ettim o da etti faceten ekledi sonra arada birbirimizin tweetlerini favlıyoruz ama başka bir şey olduğu yok ay cok umutsuz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…