çok hoşuma gitmeye başladı senin yorumların ya nerde denk gelsem
kötü bir şey yoktur inşallah?Bugün zor birgün geçirdim, böyle bir günün ardından senin bu hoş mesajını okumak beni mutlu etti. ALLAH razı olsun
kötü bir şey yoktur inşallah?
bende platonik takıldığımdan mütevellit yakın buldum kendime =D
hoşlandığınız adam size çok sert bir şekilde "artık yakamı bırak, ben başkasını seviyorum seni görmek istemiyorum" dememişse demek aşkınız umutlarla doludur.
Ah canım aşk işte, en son ölen ümitlerdir senin bir suçun yok. Senin durumuna üzüldüm, konu çok zor bir hal almış. Şimdi ben bu duruma farklı yönlerden bakıcam.Bu yazdigina ragmen hala bi umut ariyorum.... benide dinler misin?
onunla tanısalı 4-5 ay oldu. tanıdıklar vasıtasıyla tanıstırılmıstık. hersey cok guzel gıdıyodu.. ortada adı konulamayan bıseyler var gıbıydı.. ne sevgılı ne arkadastık, ortasında bıyerlerdeydık dıye dusunuyodum.. onunda benden hoslandıgını dusunerekten, bı gece yaptıgımız tartısma sonucunda 'duymak ıstedıgın buysa evet benım sana karsı olan hıslerım arkadastan bı adım ote seyler' dedım, bundan 3 hafta once falan. benı uzmek ıstemedıgını soyledı. gıt uzaklas benden dedı. ben senınle uzulmeyede varım dedım yazmadı cevap. aradım acmadı. aradım acmadı... msj attım barı son kez konusalım dedım oralı olmadı. sonra telefonunu kapattı o gece.. dedım bu kadar soylemısken vazgecmıyım, yazıyım ıcımdekılerı ona, okusun yarın tek tek dedım.. ve o gece uzun uzun msjlar yazdm. anlattım kendımı, anlattım askımı... ertesı gun actı telefonunu, baktım tektek ıletılıyo msjlar... elımde telefon heycanla cevap beklıyorum, cevap yok. 1 saat bekledım telefon elımde, hala cevap yok. en sonunda bıdaha aradım acmadı, mesgulede vermıyo. bı msj daha attım cevap yazmıcakmısın dıye, cevap yok... ustuste aradım yıne acmadı. en sonunda tek bı msj. heycanla msjı actım ve ıcınde su yazıyodu; ''bıdaha gorusmeyelım ve konusmayalım. lutfen..'' ne denırdıkı bu msja.. benım onca yazdıgım seye tek bı cevap. bıdaha konusmayalım, gorusmeyelım. arama atma bana msj... ne dıyebılırdım kı ? onun baska sorunlarıda vardı, ama hep bahane oldugunu dusunmustum. o sinirle yıne yazdım son bı msj... degmezmıssın gercekten dedım, kendı yalnızlıgında bogulman dılegıyle hoscakal. buda benden son msj dedım. ve gonderdım. 3 haftayı gectı gorusmeyelı, ondan haber almayalı...
bazen dıyorumkı vazgecmıyım. arada hatırlatıyım kendımı. ama sonra dıyorumkı, gururum ne olacak ? kucuk degılım 23 yasımdayım, oda 24. bu yastan sonra yalvarayımmı ne yapayım dıyorum. sonra sacmalama dıyorum. zamanla onsuzlugada alısacaksın dıyorum ama hala ıcımde bı umut, belkı dıyo....
Merhaba arkadaşlar.. 4 senelik ilişkim varerkek ardasim işinde gucunde çok iyi bir insan 4 seneden beri bana hic bi kotu sözü yok .. Ama gel gelelim ki sorun var . onun ailesi ve benim ailem..Erkek arkadasimin ailesi bizim evin karşısında oturuyorlar önceleri çok iyilerdi sonra bozuldu tabi annesinin ikinci evliliği ve çokta iyi bi evlilik sayılmaz kocası iciyo kavga cikariyo anlayacağınız ne kadar kotu alışkanlık varda onda..ve hatta dayımın geliniyle mesajlasmislar.. Bizimkiler bunları öğrenince haliyle onlarla konuşmamaya başladılar benim birlikteligimide istemediler ve hala istemiyorlar.. Erkek arkadaşım da o adamı hiç istiyor annesine ayrıl diyor ayrılmıyor bu durumdan cok rahatsız onlar yüzünden bni istememeleri beni çok uzuyor diyor annem kesinlikle olmaz bn istemem diyor sizce ne yapmayalim arkdslar lütfen bana yardımcı olun
Çok teşekkür ederim, ALLAH razı olsun beğendiğine sevindimYazını çok beğendim aklına eline saglik
Valla ağlıyordu m iyi geldii ama plot tık aşk yüzünden değil
Yazarım belki şuanda kafamı toparlayamiyorum ama nedense sana yazarsan rahatlayacagimidusundum
Ah canım aşk işte, en son ölen ümitlerdir senin bir suçun yok. Senin durumuna üzüldüm, konu çok zor bir hal almış. Şimdi ben bu duruma farklı yönlerden bakıcam.
1. İlk önce diyorsun ki aramızda adını koyamadığım şeyler vardı. Hisslerinin karşılıklı olduğunu düşünmüşsün. Tabii ben detayları bilmediğim için, merak ediyorum hisslerinin karşılıklı olduğunu düşündüren hangi davranışları oldu yani böyle bir hisse nasıl kapıldın? Tabii ki, yanılmışsın demiyorum sadece insan aşıkken birinden hoşlanırken o kişinin sıradan davranışlarından bile kendine pay çıkarabiliyor.
2. Keşke ona bir anda öyle açılmasaydın fakat olan olmuş. Peki o neden seni üzmek istemediğini söylemiş? Yani böyle söyleyerek ne demek istiyor yani "Seni üzmek istemiyorum hisslerin karşılıksız" mı yoksa "bende senden hoşlanıyorum fakat aramızda engeller var beni seni üzerim" manasın da mı demiş?
3. Keşke ona kavga ettikten sonra mesajlar atmasaydın.
a) Ona biraz zaman tanıman gerekirdi, eğer sana karşı birşeyler hissetmemiş olsa bile o an seni göz önünden çıkarmış bile olsa belki biraz düşünür sana karşı yumşar anlayışlı olurdu.
b)Bak ben olsam o kavgadan sonra biraz sabredip yada en az sabaha kadar bekleyip gidip her nerdeyse yüzyüze konuşurdum. Çünkü mesaj atarken insan cevap alamayınca ortada kalmış gibi hissediyor kendini. Fakat yüzyüze konuşmak her zaman mesaj atmaktan çok daha etkilidir. Mesaj yazarsın aman der cevap yazmaz kolayca kestirip atabilir, yüzyüze olunca çok daha duygusal birşeyler oluyor. Yüzyüzeyken karşındaki insanı öyle kolay kolay görmezden gelerek gidemezsin. İnsan yüzyüze konuşunca neler olup bittiğini daha iyi anlıyor. Ona hesap sorduğun zaman tepkilerini kolayca görebilirsin. Yani mesela onunla konuşurken oda sana duygusal bir şekilde değer verircesine davranıyor mu yoksa "öff sıkıldım , sıktın beni ya ne kadar boş şeyler konuşuyoruz" diye bir surat mı yapıyor hepsini görebiliyorsun. İşte sonuç herneyse ona göre bir karar verirsin.
Cok uzun yazdim ama gercekten seni bi umut kapisi gibi gordum sankiama durumlar aynen boyle oldu...
Varmi bi umut bilmiyorum ? Aradan bi kac hafta daha gecsin hidip yuzyuze goruseyim diyorum ama kabul edermi onuda bilmiyorum ki. Yoksa birakayim, zaten inceldigi yerden kopmus mu ?
Sen ne dersin benim durumuma ?
Cok mu imkansiziz
4) Kuzenin sizi tanıştırdıysa bir sor, adamla ilgili birşeyler öğren napıyor ne ediyor diye. Aslında bence kuzenin senin en güzel şansın. Eğer kuzenin durumları bilmiyorsa, ona neler olup bittiğini anlatabilir ondan hoşlandığını yada ona aşık olduğunu söyleyebilir kuzeninden yardım isteyebilirsin. Sizi birşeyler bulup bir araya getirebilirler, diyelim mesela misafirliğe git kuzenlerine oda orda olmuş olsun. Hiç birşey konuşmasanız bile seni gördüğü zaman hemen bir bahane bulup çekip gitmesse ve sana bakarsa senin bakışlarına karşılık vererse demek hala bir umut var, hiç birşey imkansız değil.
Çok teşekkür ederim agziniza sağlık gerçekten bi yok gösteri yosuniz .. Ama benim bir dusuncmde su bunlar konuştular sen nasil boyle bir aile ile akraba ediceksn bizi yada cevrem tarafından dislanirim istenmem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?