Aşkımıza şahit olmak ister misiniz? :)

ne güzel bir tesadüf...
canım mutluluğun daim olsun inşallah...
ama peki babacın bu duruma ne dedi merak ettim :)

yarın ilk iş kredi çekmeye gidiyorum:roflol:
çok eğlenceli bi hikayeydi cancu Allah tamamına erdirsin canıma.s.

ne güzel bir tesadüf...
canım mutluluğun daim olsun inşallah...
ama peki babacın bu duruma ne dedi merak ettim :)

ahh ahhh orasını karıştırma mehsercim ordan başka bi hikaye çıkar :roflol:

yarın ilk iş kredi çekmeye gidiyorum:roflol:
çok eğlenceli bi hikayeydi cancu Allah tamamına erdirsin canıma.s.

amin datlum darısı başına işallah:Saruboceq:

ALLAH ayirmasin insallah. bu tatli cifti merak ettim ama nisan resimleriniz kalkmis maalesef :)

hihoyyytherşey kısmet vallahi ya başka bankadan çıksaydı dimi ne güzel olmuşmutlulugunuz daim olsun cnmkaydirigubbakcemile3

cnm benim ne güzel yazmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin allah tamamına erdirsin

bişi sorucam baban biz nişanlanıcaz diyince ne tepki gösterdi merak ettim gerçi yazıların hepsini okumadım ama :):)

ne uzunu ya devamını aradı gözlerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3harika bişey bu Allahım mutlu etsin hiç ayırmasın..ne güzel yaalkisalkisalkis nişan düğün resimlerini bekliyoruz:teytey:

cnm benim ne güzel yazmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin allah tamamına erdirsin

bişi sorucam baban biz nişanlanıcaz diyince ne tepki gösterdi merak ettim gerçi yazıların hepsini okumadım ama :):)

teşekkür ederiz canım babamla ilgili pek bi problem olmadı çok şükür opuyorumnanaktan

ne uzunu ya devamını aradı gözlerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3harika bişey bu Allahım mutlu etsin hiç ayırmasın..ne güzel yaalkisalkisalkis nişan düğün resimlerini bekliyoruz:teytey:

nişan resimlerimizi kaldırdım canımcım düğün resimleri için 11 aralığı beklemen gerekiyo :Saruboceq:

İnşallah her zaman mutlu olursunuz.:1rolleyes:

teşekkür ederiz tatlım opuyorumnanaktan

cancum hikayenizi yeni okudum..ne güzelmiş maşallah..dizi gibi valla..
inşallah askerden gelirde yuvanızı biran önce kurarsınız..darısı başıma tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…