Aşk güzel şey yaa :) Çok güzel yazmışsın, ama sevdiğin erkeği evlenince yanında horlarken ve atlet altı çizgili pijamasıyla göbeğini kaşırken görünce de sevmeye devam et tamam mı :) Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Keyifle okudum. a.s.
Aşk güzel şey yaa :) Çok güzel yazmışsın, ama sevdiğin erkeği evlenince yanında horlarken ve atlet altı çizgili pijamasıyla göbeğini kaşırken görünce de sevmeye devam et tamam mı :) Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Keyifle okudum. a.s.
ay ne güzeeell. Okurken bian kendim yaşadım sanki. Allah çook mutlu etsin canım...
Ben buna koparım işte:roflol::roflol::roflol:
hikayen çok güzel cancu allah mutluluğunuzu hiç bozmasın askerlikte su gibi akıp gitsin inşşşş
çok güzel bir hikayeniz varmış. bu güzellik hiç bozulmasın ömrünüz boyunca sürsün inşallah.
Allah tamamına erdirsin.
mutluluğunuz daim olsun, canım.
ayy kıssçeeem benımm ,
okurken sankı bende sızı uzaktan ızlıyomus gibi oldum ama sız benıı goremıyodunuzzz tabeee :)))
sonracımaa kuzummm aşk dolu hıkayenı keyifle okuyup bıtırdımı farkettım a.s.
dilerim bir ömürr mutlu olursunuz .. Allah tamanına erdırsınn canımmmm... a.s. :1hug: :1hug:
Cancu, evlilik hazırlıkları ne alemde. Yıldırım nikahımı kıydınız yoğusam
cancucum.cok güzel bir ask hikayen var.Allah mutlulugunuzu daim etsin.tamamina erin insssaallah.eee nasip iste.sen kredi islemi icin gidiyorsun,ve evlenecegin adamla tanisiyorsun.mutluluklar canim..............
kızlar bende anlatmak ıstıyorummmm
inşallah herşey gönlünüzce olur.mutluluklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?