CANIM HAYIRLISI ÇOOKKK SEVİNDİM YAA
BEN SANA ANLATSAM BURAYA SIĞMAZ HELEKİ BU SAATTE SONRA UZUN UZUN ANLATIRIM ..KADERE İNANIYORUM ..HERŞEYİN HAYIRLISINI DİLİYORUM GERÇEKTEN SEVENLER VE SEVİLENLER İÇİNN GÜZELİMM...Fırsat bulursan benim web sitemi ziyaret et belki eksik bir çeyizin falan varsa tamamlarız şeker..Buldan bezinden ne istersen var elimde fakat sitede şimdilik yokk ....değmesin size :asigim:
çok hoş bi hikayeniz varmış.umarım her şey gönlünüzce olur.hasret çekmek yolunu beklediğin birilerinin olması güzel olduğu kadar zordur ona göre :)
wawwwwwwww aşk hikayesi bi o kredi seni aşkına götürmüş inşallah mutluluğunuz daim olur şekercim
inanmıyorum ya :) canım kısmet işte ALLAH ım tamamına erdirsin bir ömür mutlu olun inşallah en büyük engelleri aşmışsınız askerlikte geçer inşallah çok mutlu olursun dilerim canım ne mutlu size darısı bizim başımıza ..dizi gibi aşk hikayesi hehehe
uzun demissin :) neresi uzun keske biraz daha uzatarak anlatsaydin :)
ben cok eglendim okurken keske biraz daha uzun olsaydi :)
kredi mredi derkenolmus is..
ne güzel yaa.. onu o gün gördükten sonra tekrar görme sansin olmus..
dilerim hersey gönlünüzce olur canim, allah hayirli bir evllilik nasip eder..
askerlikte umarim su gibi akip gider..
a.s.
aaa iş yerındekı bılgılerı ozel ıslerınde kullanmısss olmaz kı
mutluklar cnm
ayy mükemmelllllllll :asigim:
tatlım hiç sıkılmadan okudum... çok gusel bi hikayeniz var.. ogunlerdeki heyecanını ben yaşadım sanki şuan..Allah tamamına erdirsin.. bir ömur boyu çook mutlu olun..
Ayy bir rüya ancak bu kadar çıkar. Bayıldım.
Mutluluklar dilerim.
canım benimde 6 yıllık beraberliğim var Allah kısmet ederse temmuzdada düğünümüz var aşk hikayenizi okurken daldım gittim bayıldım ya.zaten aşk meşk meselelerini çok severim.Allah mutlu etsin,Allah tamamına erdirsin tabi benide(AMİN)
cancu çok beğenerek okudum aşkını.allah bir ömür boyu mutlu etsin.rüyan hiç bitmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?