askımı askere gonderdim mutsuzum

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bugun cok mutsuzum 5 ay sonra gordugum askımı gene askere yolladım mafoldumben oysa izin gununu kac ay oncesinden bekliyordum 2 gunun bu kadar cabuk gecmesini hic istemiyordum..gelmeden once bir kac hafta once bekledigim gunun heyecanıyla yasamak iyi geliyordu hicbirsey umrumda degildi ama simdi gitti nasıl alısıcam bilmiyorum cok degil 3.5 ay sonra askerligi biticek ama kolay degil onsuz gecirdigim gunlerin hicbir anlamı yok sanki bosuna geciyor gibi cok seviyorum onu cook :gitme:

moon cum aynı şey benım içinde geçerli..
onsuz hiçbişeyin tadı yok hiç bişeyden zevk almıyorum.yenı gitti benımkısı daha
ben nasıl alışıcam.
süreklı aklımda o var herşeyde:gitme:

ilk baslarda zor oluyor ama gelipde yuzunu gorunce daha sonra gene askere yollayınca dahada zorlasıor canım ya allah sabır versin bize:sinifsinif:

Canım biliyorum Çok zorr..ama üzme kendini bak 3,5 ayı kalmış.sık dişini 3,5 ay sonra hep berabersiniz artıkk inş. hayırlısıylada gelir..ya ben napimm benimde aşkımın daha 411 günü var dagıtım iznine gelicek şubatn 11,12 si gibi şimdiden okadar çok heycanlıyımki okadar çok heycan yapıyorumki ama şimdiden nasıl yolcu edicem diye taktım aklıma

moon canım biter bak gelecegi gunu sayıyodun geldi gitti bu 3.5 ay da cabuk gecer dayan sonunda mutluluk var nerede yapıyor askerligini

evet canım zaten yollarken okadar zor geliyordki anlatamam

moon canım biter bak gelecegi gunu sayıyodun geldi gitti bu 3.5 ay da cabuk gecer dayan sonunda mutluluk var nerede yapıyor askerligini

oyle dusunmeye calısıyorum zaten napıyım..erzurumda yapıyor sabah gidicek ama kar var gidebilcekmi bilemiyorumda

canim sen yine haline sükret benim sevgilim askere gittiginde msnde görüstük ve geldigindeee ben yurtisinda kaldigim icin senede bisever göriorum yani haline sükret bunlarda gecer

Allah kavuştursun canım üzme kendini bende asker yolu gözlemiş olanlardanım.Sonuç bak 4,5 yıllık evlilik ve tatlı bebiş.Darısı başına Allah kolaylık versin ikinize de

ayy canım benimm yaa:teselli: zordurr bilirimm.allahımm hayırlısıylaa tez zmanda kawuşmanızı nasip etsinn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…