Aşkıma...

C

character

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi character
Serkan seni çok özledim...1 hafta nasıl geçicek zaman bilmiyorum..:çok üzgünüm: birbirimize olan sevgimizi sık sık dile getiriyoruz ama şu an içimde öyle bir haykırma isteği oldu ki aşkım...sen burdaki yazımı okuyamıcaksın ama kimse okumasa bile söylemek istiyorum..SENİ ÇOK SEVİYORUM...!!! yüzüğünü gururla taşıyorum ve hayatım boyunca da aynı gururla taşıyacağım inşallah...benim sarı çiçeğim...her zaman aklımda ve kalbimdesin...Allah mutluluğumuzu bozmasın..:asigim: :1hug:

• Konu Sahibi character
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: 1 hafta mı :çok üzgünüm:

5,5 ay oldu görmeyeliiii :çok üzgünüm:
seven kalpler için 1 dk ayrılık bile zor dimi

• Konu Sahibi character
:asigim: Allah kavuştursun,sevginiz ve mutluluğunuz ömür boyu devam etsin.Sevmek çok güzel bişiy yaa

• Konu Sahibi character
yazını yeni gördüm...:) sayılı gün hem de bi hafta çabuk geçer canım..hiç ayrılmamanız ve mutluluğununuzun artması dileğiyle..
:teselli: :çiçek: :nazar:

• Konu Sahibi character
yazını yeni gördüm...:) sayılı gün hem de bi hafta çabuk geçer canım..hiç ayrılmamanız ve mutluluğununuzun artması dileğiyle..
:teselli: :çiçek: :nazar:

iyi dileklerin için teşekkür ederim Seratonincim,ben de senin için aynı dilekleri dilerim...:çiçek:

• Konu Sahibi character
Allah kavuştursun canım.
Şimdi bende düşündümde çok zor evet
Allahtan dilerimki saatlersu gibi geçsin

• Konu Sahibi character
Allah kavuştursun canım.
Şimdi bende düşündümde çok zor evet
Allahtan dilerimki saatlersu gibi geçsin

seni de diğerleri gibi düşünmüştüm önce...ama daha insancılsın..iyi dileklerin için teşekkür ederim afu ceylan....:1hug:

Allah kavuştursun :KK43: ben de yaz boyunca ayrı kalacağım aşkımdan daha şimdiden bunun acısını yaşıyorum..seven insan sevdiği hep gözünün önünde olsun istiyo

siz bir hafta görüşmeyeceksiniz, biz 3,5 senedir haftada bir görüşüyoruz ve evlenmemize 5 ay var.:1no2: Ne bitmez çilem varmış... Allah kavuştursun.. Bütün sevenleri :1yes2:

siz bir hafta görüşmeyeceksiniz, biz 3,5 senedir haftada bir görüşüyoruz ve evlenmemize 5 ay var.:1no2: Ne bitmez çilem varmış... Allah kavuştursun.. Bütün sevenleri :1yes2:

canım biz de bazı iş durumlarından dolayı bir süre için haftada bir görüşücez.Allah mutlu etsin sizi de...:teselli:

Allah sevdiklerinize kavuştursun , kısa ayrılıklar iyi ama özlemekte güzel sevgiliyiii

Allah sevdiklerinize kavuştursun , kısa ayrılıklar iyi ama özlemekte güzel sevgiliyiii

:1yes2: eğer sonuçta kavuşacağını biliyorsan güzel tabi..Allah kavuşulmayan ayrılık vermesin hiçkimseye...

sarıçiçeğim beyazzambağın seni çok özledi...:çok üzgünüm:

Ne kadar içten anlatmışsın sevgini:)))

Allah bozmasın ve en uzun ayrılığınız bu kadar olsun..

Ne kadar içten anlatmışsın sevgini:)))

Allah bozmasın ve en uzun ayrılığınız bu kadar olsun..

çok teşekkür ederim pınpıncım.inşallah dediğin gibi olur.herkes için aynısını hatta daha fazlasını dilerim:çiçek:

çok özledim seni:çok üzgünüm:

X