Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kalmış character kavuşmanıza özlem gidermenize,ay valla bende sadece 1 gece annemde kalmıştım sabaha kadar uyuyamadım onun kokusunu aradım aman aman allah seven kimseyi ayrı bırakmısın.
ezo özlemek aşkı hep diri tutar canım yani ben öyle düşünüyorum özleyip özleyip kavuşması ne güzel olur
AYHAAAAAAN Bİ YERLERE GİTTE BENDE SENİ ÖZLEYİM:)
aaay ne güzel yaa özlemek benimki bi yere gitmezki özlesem en fazla 1 gün gidiyo hemen geri geliyooo
ya öyle deme bence ben o yanımda yokken bile özlüyorum bi gece çok geç kalmıştı evde bir başıma düşünsene ne kadar yanlızım onu aradım heryerde kokusunu,bana seslenmesini duvarlar üstüme gelmeye başladı yapayanlız anladınmı çok zor be çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ben o olmadan yatağa bile giremiyorum uyuyamıyorum çünki o kokuya o sıcaklığa alışmışım aşk bu güzelim aşk seninkide 1/2 gün gitse bence hadi gel çok özledim dersin gibime geliyo
amin canım amin cümlemizin
12 saat 5 dak kaldı..:asigim: :asigim: :asigim:
allah kavuştursun saate saydığına göre baya özlemişsin kanımca =))
Sonunda kavuştunuz:1yes2: zaman bir şekilde geçiyor ama seven kalpler için beklemesi zor oluyor.Ben de Bıdığım'ı görmeden bir gün bile geçiremiyorum,okul bitince uzun süre görüşemeyeceğiz...
allah hiç bozmasın dilerim sevginiz ve beraberliğiniz hep daim olsun
geçen yıl 3 ay her 6 ayda bir 1 hafta ve ayda 1 yada 2 gün mutlaka
işi dolayısıyla eşimle ayrılıyoruz ve birbirimizi çok özlüyoruz
seni çok iyi anlayabiliyorum allah kavuştursun canım
sevginiz hep daim olsun