• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkilatama özel hepsi....

BaLsUu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
412
4
96
37
Ankara
Kızlar 12 nisan hayatımdaki en anlamlı şeyin sevdiceğimin doğum günü. kendisi benim çocukluk aşkım yani yaklaşık 17 yıldır hayatımda bi fiil var daha önce de sevgili olmayı deneyip birbirimizi ergen tripleriyle yormamak adına en mantıklı şekilde ayrılmışlığımız var. iyi ki de ayrılmışız o zaman birbirimizi harcamamışız :39: 8 9 yaşından beri tanışıyoruz işte şuan 26 yaşındayız artık hayatımızda herşey yoluna girdik büyüdük kocaman akıllı insanlar olduk ve hazırız şimdi başlayalım dedik başladık 1.5 yıldır birlikteyiz yine herşey rüya gibi benim hayat puzzle ımın eksik parçası o eğmeden bükmeden kendi geldiği gibi pat diye gediğine oturan ... :54: yakında nişanlanıp hemen evlenicez ama şuan 5 gün sonra doğum günü var. kendisi çok ama çok romantik bir adamdır çok ince zevkleri vardır süpriz yapmaya bayılır falan neyse hediye için o kadar düşündüm ki en son bu kadar kasmanın anlamı yok dedim bunu aldım
$SG_1964428.webp
traş makinası bozulmuş ki çok önem verir bakımına.traş makinesi + erkek bakım kiti de yanında bi arada . hediye işini hallettim ince düşünülmüş bişi olmasa da işine yarayacağı için mutluyum. hediyenin yanında jest yapmam gerek diye düşünüyorum o bana hep böle şeyler yapıyor bu kez çok içimden geldi ben yapacağım. şu dilek balonları yada dilek fenerleri var ya $kalpli_dilek_feneri1.webp
onlardan sipariş ettim birsürü rengarenk sonra eski 45likler den özel bir cd hazırladım sonra bizim taaa çocukluktan arkadaşlarımızı ve onun çok sevdiği kendi arkadaşlarını ayarlayıp bir kolaj yapmaya ikna ettim sağolsunlar beni kırmadılar. kolajı kendi ellerimle hazırlayacağım yalnız herkes bir A4 kağıdına söylediğim harfi renkli ve kağıdı kaplayacak şekilde yazıp o kağıtla birlikte istedikleri pozu vererek fotolarını çekip bana atıyorlar ben de en son onları bi araya getirip kolaj yapıyorum ve yazmak istediğim mesaj yaklaşık 20 arkadaşımızın gönderdiği fotoğraflarla oluşmuş oldu sonra o fotoğrafı tabettirip güzel bir çerçeveye koydum ofisinde masasının üzerine koysun diye :1: Sonra düğünümüzü yapmayı düşündüğümüz mekanda canlı müzik yapılıyor ve biz orayı cidden merak ediyorduk oradan rezervasyon yaptırdım akşam yemeğimizi yiyip orada eğleneceğiz onun için sevdiği biryerden yaptırdığım minik pastamızı orada keseceğiz sonra gece bitince göl kenarına gideriz bi şarap alıcam orda 45liği açıcam arabada :) sonra hediyesini verip dilek fenerlerimi çıkarıcam ve birlikte dileklerimizi dileyerek balonlarımızı ateşleyip uçurucaz o mutluluktan uçmazsa en son da yaklaşık 20 kişinin sana söylemek istediği birşey var deyip kolajımı vericem arkadaşlarını görünce düşüp bayılmazsa iyidir :38: kızlar çok ama çok özendim inşallah güzel olur var mı güzel bi fikri olan ? hoşuna gider mi sizce de:26:

Son düzenleme:
Çok çok güzel bir fikir,arkadaşlarıyla yaptırdığınız o kolaj da çok hoş olmuş.
Dilek fenerlerine gelincee bana da yapılan bir sürprizdi ve çooooook romantik, çok özel bir andı benim için.:17::16:
Erkek arkadaşınız çok mutlu olacaktır eminim.
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Son düzenleme:
kızlar aradan dört ay geçti bugün hala aklımıza geldikçe birbirimize bakıp gözlerimiz doluyor o günü hatırladıkça. Yani onun doğum günü olması nedeniyle zaten bizim için çok kutsal birgündü ama onun dışında çok ama çok mükemmel organize olmuştu herşey maşallah istediğim gibiydi. Atmosfer zaten inanılmazdı yemek yediğimiz mekandan benim dilek fenerlerini uçurmek için arabayla gezerken son anda bulup durduğum mekana kadar hepsi ama hepsi harika oldu. Çok özenmiştim gerçekten yani hediye ne alırsam alayım önemli değildi tıraş makinasına ihtiyacı olduğunu bildiğim için onu aldım ama onun dışında onu mutlu edecek şaşırtacak birşeylere gerçekten çok uğraştım buna da deydi. Arkadaş çevremiz bizim için çok fazla önemli fakat çalıştığımız ve neredeyse türkiyenin dört bir yanına serpiştirildiğimiz için herkesi bi araya toplamam imkansızdı ama en azından bir fotoğraf karesinde hep birlikte onun için toplanıp birşeyler yapabilirdik ve başardık . Sonsuza kadar o güne dair elinde kalacak müthiş bir anısı oldu herbirimiz adına . Yüzündeki mutluluğu hiçbirşeye değişmem. Sonra arabamıza binip şehrin sokaklarında gezerken barajın kapaklarının gürül gürül aktığı tepemizde şehrin ışıkları bir yanımız yemyeşil sakin huzurlu harika bir yer bulup duruverdik haberi yok anlam veremedi. Birazdan balonlar çıkınca çocukluğumuzdaki gibi hoplaya zıplaya balonlarımızı uçurduk her biriyle de bir dileğimizi tabiki de :16: Ve tüm bunları yaparken de videoya çektik fotoğraf için de arkadaşlarımızıa teşekkürü ihmal etmedik henüz paylaşmadık ama düğünümüze geldiklerinde barkovizyonda o videoyu izletmeyi düşünüyorum :16: Çok harika oldu çünkü ciddi anlamda güzel bir konuşma yaptı aşkilatam :32: kızlar gerçekten çok güzeldi en güzel hediye emek verilerek yapılanmış bunu anladım . Etek dolusu para dökü aldığım Tıraş makinasının yüzüne bile bakmadı diyebilrim :52: Olsun canı sağolsun diğerleriyle gönlümü fethetti :16:

Arkadaşlarla Yaptığın kolaj fikri çok Hoşuma gitti. Ben de eşime hazırlıyorum. Şubat'ta doğum günü . Arkadaşlarını aradım tek tek , gönderdiklerinde çalısmaya başlayacam inş :) umarım güzel bişey olur, hayalimde canlandırıyorum çok sevineceğini şaşıracağını düşünüyorum öyle olur inşâAllah :D

Kızlar 12 nisan hayatımdaki en anlamlı şeyin sevdiceğimin doğum günü. kendisi benim çocukluk aşkım yani yaklaşık 17 yıldır hayatımda bi fiil var daha önce de sevgili olmayı deneyip birbirimizi ergen tripleriyle yormamak adına en mantıklı şekilde ayrılmışlığımız var. iyi ki de ayrılmışız o zaman birbirimizi harcamamışız :KK39: 8 9 yaşından beri tanışıyoruz işte şuan 26 yaşındayız artık hayatımızda herşey yoluna girdik büyüdük kocaman akıllı insanlar olduk ve hazırız şimdi başlayalım dedik başladık 1.5 yıldır birlikteyiz yine herşey rüya gibi benim hayat puzzle ımın eksik parçası o eğmeden bükmeden kendi geldiği gibi pat diye gediğine oturan ... :KK54: yakında nişanlanıp hemen evlenicez ama şuan 5 gün sonra doğum günü var. kendisi çok ama çok romantik bir adamdır çok ince zevkleri vardır süpriz yapmaya bayılır falan neyse hediye için o kadar düşündüm ki en son bu kadar kasmanın anlamı yok dedim bunu aldım
Eki Görüntüle 678314
traş makinası bozulmuş ki çok önem verir bakımına.traş makinesi + erkek bakım kiti de yanında bi arada . hediye işini hallettim ince düşünülmüş bişi olmasa da işine yarayacağı için mutluyum. hediyenin yanında jest yapmam gerek diye düşünüyorum o bana hep böle şeyler yapıyor bu kez çok içimden geldi ben yapacağım. şu dilek balonları yada dilek fenerleri var ya Eki Görüntüle 678316
onlardan sipariş ettim birsürü rengarenk sonra eski 45likler den özel bir cd hazırladım sonra bizim taaa çocukluktan arkadaşlarımızı ve onun çok sevdiği kendi arkadaşlarını ayarlayıp bir kolaj yapmaya ikna ettim sağolsunlar beni kırmadılar. kolajı kendi ellerimle hazırlayacağım yalnız herkes bir A4 kağıdına söylediğim harfi renkli ve kağıdı kaplayacak şekilde yazıp o kağıtla birlikte istedikleri pozu vererek fotolarını çekip bana atıyorlar ben de en son onları bi araya getirip kolaj yapıyorum ve yazmak istediğim mesaj yaklaşık 20 arkadaşımızın gönderdiği fotoğraflarla oluşmuş oldu sonra o fotoğrafı tabettirip güzel bir çerçeveye koydum ofisinde masasının üzerine koysun diye :KK1: Sonra düğünümüzü yapmayı düşündüğümüz mekanda canlı müzik yapılıyor ve biz orayı cidden merak ediyorduk oradan rezervasyon yaptırdım akşam yemeğimizi yiyip orada eğleneceğiz onun için sevdiği biryerden yaptırdığım minik pastamızı orada keseceğiz sonra gece bitince göl kenarına gideriz bi şarap alıcam orda 45liği açıcam arabada :) sonra hediyesini verip dilek fenerlerimi çıkarıcam ve birlikte dileklerimizi dileyerek balonlarımızı ateşleyip uçurucaz o mutluluktan uçmazsa en son da yaklaşık 20 kişinin sana söylemek istediği birşey var deyip kolajımı vericem arkadaşlarını görünce düşüp bayılmazsa iyidir :KK19: kızlar çok ama çok özendim inşallah güzel olur var mı güzel bi fikri olan ? hoşuna gider mi sizce de:26:

kolaj nasıl oldu çok merak ettim gerçekten konunun üzerinden seneler geçmiş belki evlenip çocuğunuz bile olmuştur :-)

kızlar aradan dört ay geçti bugün hala aklımıza geldikçe birbirimize bakıp gözlerimiz doluyor o günü hatırladıkça. Yani onun doğum günü olması nedeniyle zaten bizim için çok kutsal birgündü ama onun dışında çok ama çok mükemmel organize olmuştu herşey maşallah istediğim gibiydi. Atmosfer zaten inanılmazdı yemek yediğimiz mekandan benim dilek fenerlerini uçurmek için arabayla gezerken son anda bulup durduğum mekana kadar hepsi ama hepsi harika oldu. Çok özenmiştim gerçekten yani hediye ne alırsam alayım önemli değildi tıraş makinasına ihtiyacı olduğunu bildiğim için onu aldım ama onun dışında onu mutlu edecek şaşırtacak birşeylere gerçekten çok uğraştım buna da deydi. Arkadaş çevremiz bizim için çok fazla önemli fakat çalıştığımız ve neredeyse türkiyenin dört bir yanına serpiştirildiğimiz için herkesi bi araya toplamam imkansızdı ama en azından bir fotoğraf karesinde hep birlikte onun için toplanıp birşeyler yapabilirdik ve başardık . Sonsuza kadar o güne dair elinde kalacak müthiş bir anısı oldu herbirimiz adına . Yüzündeki mutluluğu hiçbirşeye değişmem. Sonra arabamıza binip şehrin sokaklarında gezerken barajın kapaklarının gürül gürül aktığı tepemizde şehrin ışıkları bir yanımız yemyeşil sakin huzurlu harika bir yer bulup duruverdik haberi yok anlam veremedi. Birazdan balonlar çıkınca çocukluğumuzdaki gibi hoplaya zıplaya balonlarımızı uçurduk her biriyle de bir dileğimizi tabiki de :KK16: Ve tüm bunları yaparken de videoya çektik fotoğraf için de arkadaşlarımızıa teşekkürü ihmal etmedik henüz paylaşmadık ama düğünümüze geldiklerinde barkovizyonda o videoyu izletmeyi düşünüyorum :KK16: Çok harika oldu çünkü ciddi anlamda güzel bir konuşma yaptı aşkilatam :KK76: kızlar gerçekten çok güzeldi en güzel hediye emek verilerek yapılanmış bunu anladım . Etek dolusu para dökü aldığım Tıraş makinasının yüzüne bile bakmadı diyebilrim :KK52: Olsun canı sağolsun diğerleriyle gönlümü fethetti :KK16:
Fıkır oldu bu bana da :)

Back