Askerlik de tayin bekleyenler...

bu arada senacım avatar resmine hastayım..her baktığımda kızımın karnımda hareket ettiği günler geliyor aklıma..

evet canım bende çok beğenmiştim ben daha hissedemiyorum ama yakında hissederim inş.ne güzel kızın varmış benim eşimde kız çocuk hastası bakalım bakalım benim bebeğim kız mı erkek mi

Canım tedirgin olmakta haklısın tabi birde yanlız olunca daha da zor olur şimdi şanslısın ki 5.katdasın iyi düşünmüşsün tepsiyi canım azkaldı bakalım tayinlere belli olsun sende durma hiç hemen git ailenin yanına

Günaydın canım

teşekkür ederim bende türkiyeden getirtmeyi düşünüyorum tayinler açıklanmadan bişey almak istemedim açıklansın başlıcaz getirtmeye
komando alyındayız biz lefkoşa yakınlarında..

En güzeli aslında orada yaşamda çok zor çünkü herşey çok pahalı geçen sene ordaydım bende kızım orada okuyor en basit bit tşörte bile dünyanın parasını istiyorlar .

inşallah canım hayırlısıyla bi kucağıma alayımda gerisi önemli değil

ecesu bu arada tepsi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi canım iyi düşünmüşsün Allah gönlüne göre bi yer verir inşallah kurtulursun ordan

evet canım bende çok beğenmiştim ben daha hissedemiyorum ama yakında hissederim inş.ne güzel kızın varmış benim eşimde kız çocuk hastası bakalım bakalım benim bebeğim kız mı erkek mi

canım Allah gönlünüze göre versin..20 li haftalar civarında hissedersin..ilk gebeliklerde öyle oluyo..özellikle kendi adıma..22, haftaydı..5-6 haftan kalmış seninde..hissetmeye..cinsiyetini öğrenmek bile çok farklı hissettiriyo insana..karnındaki varlık artık bir şekil bir özellik kazanıyo insanın gözünde.ve ona göre hayaller kuruyor sonra insan..kızsa farklı erkekese farklı..a.s

evet ablacım inşallahh hepimiz için hakımızda hayırlısı olsunolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
akşam mersin form alış veriş merkezindeydik eşim diyoki iyi gez haa yarın dıgudaher an böle istedigin böle bi yer olmıcak ve gezemicen dedim hiç sormaaa:gitme: :gitme:

evet canımmm bizde istiyoruz hayırlı bi bebiş inşallah banada annelik duygusunu yasatsın rabbim hayırlısıylaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
amin canım ben ilk kez anne adayıyım mükemmell bi duyguymuş şimdiden anneliği hissetmeye başladım bide doğarsa nasıl olur kim bilir opuyorumnanaktan

hayırlı ugurlu olsun sencaım allah analaı babalı büyütsün önce ailenize sonrada vatana millete hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin bitanemolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım hareketlerini çok merak ediyorum
o zaman sanki daha iyi hissedicem bebeğimin varlığını:CüvCüv:
hala şaka gibi geliyor inanamıyorum çünkü
her kontrol ayrı bi heyecan
sağlıklı olur inşallah benim için hiç farketmiyo cinsiyeti
ama çok da merak ediyorum
kaydirigubbakcemile3

atamızın bize armaganı olan;
19 MAYIS GENÇLıK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....nice güzel senelere inşallahopuyorumnanaktan
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

sena kontrollere nereye gidiyorsun cnm

Herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.

Bizimki yarın sabah açıklanıyormuş. Sıkıntıdan yüzümde sivilceler çıktı. ınş. iyi haberler alırım da, öğrenir öğrenmez sizinle paylaşırım. :Saruboceq:

hadi hayırlı haberlerle gel arkadaşım..bekliyoruz merakla..sen yarın kurtuluyosun..bizde bir gün sonra..

ne güzel 1 gün erken öğreniyorsunuz inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

ınşallah arkadaşlar, hepimizin gönlünden geçenler, hayırlı olanlar olur.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu akşam uyku tutmaz artık.

kızlar bizde yarın öğreniyormuşuz eyvahedigeldismile elmasçım siz de yarın öğrenirsiniz o zaman. eşim "emir geldi gelen emirde 20 mayısta açıklanacağı yazıyordu yarını bekle" diyor. gece saat 4-5 hiç farketmez kesin ara dedim. şimdi uykuda tutmaz beni. doğuya gelirken 6 da öğrenmiştik. inşallah açıklanır yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…