Askerlik de tayin bekleyenler...

evet ya belki aynı yerlere tayini çıkanlar olur nereleri yazdınız
tercih dışı biryer olmazsa biz gökçeada ve eğirdir yazdık
birde kıbrısta kalma ihtimalimiz var

evet ya belki aynı yerlere tayini çıkanlar olur nereleri yazdınız
tercih dışı biryer olmazsa biz gökçeada ve eğirdir yazdık
birde kıbrısta kalma ihtimalimiz var

senacım eğirdir çok güzel. eşim ıspartalı çok iyi biliyorum eğirdiri.

biz antalya, denizli, aydın yazdık. ama eşim tercih dışı gelir diyor. yazdığımız yerleri beklemiyoruz. hayırlısı neyse o olur inşallah.

ece su .. sena.. sizin tercihleriniz niye az..bizim 5 tane..ist..izmir..bursa..eskş..antalya..
tabi tercih dışıda olabilir..

evet gitmiştim eğirdire çok güzeldi canım orayı çok istiyorum bende bakalım hayırlısı
elmaskalp bizimde tercih hakkımız vardı iki yer yazdık sadece

Herkese merhaba;

ıçimde inanılmaz bir sıkıntı var. Geceleri uyuyamıyorum. Gerçi asker eşleri topiğinde konuyu biraz anlatmıştım ama burada da paylaşayım.

Nişanlım 2 yıldır doğudaydı. 17 Ekim de düğümüz vardı. Ani bir şekilde yurtdışına kursa görevlendirildi. Ve dönüş tarihi Ekim sonu. Neyse; inanılmaz üzüldük ve düğünü Kasım ayına çektik. Şimdi de tayin sıkıntısı var. Ben ilk kez böyle birşey yaşadığım için konulara çok vakıf değilim.

Acaba tercih ettiğimiz yerlermi çıkar. Yoksa başka bir yer çıkma ihtimali de olabilir mi?
Birileri içimi rahatlatacak birlşey söyleyebilir mi? mafoldumben

canım tercihlerinizde çıkabilir tercih dışıda gelebilir. bizde doğudayız bizim bulunduğumuz yerde geçen yıl herkes tercih ettiği yerlere gitti. ama hiç belli olmaz. her yer olabilir. biz doğuya gelirken tercih dışı geldik. şimdide tercih dışı bekliyoruz yine.

hakkınızda hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin canım. neresi olduğu önemli değil biliyor musun? sen eşinin yanında ol o yetiyor insana. sonuçta türkiyenin heryeri bizim. turkbayragi

ece su .. sena.. sizin tercihleriniz niye az..bizim 5 tane..ist..izmir..bursa..eskş..antalya..
tabi tercih dışıda olabilir..

canım bizim tercihlerimizde 5 tane. düzce ve afyonda var. ama olmayacağını düşünüyoruz.

ben bursalıyım canım memleketim çok güzel hiçbir yere değişmem valla. ama çalışma şartları nasıl bilmiyorum tabi.

Son düzenleme:
son 1 hafta kızlar..
pasaklı Allah tamamına erdirsin hayırlı yerlere çıkar inşallah tayininiz
elmaskalp bende eskişehirliyim çalışma şartlarını bende bilmiyorum ama rahat edeceğinizi düşünüyorum eskişehir olursa her konuda bilgi verebilirim canım sizin için neresi hayırlıysa orası olsun inş.

vardır daha henüz konuyu görmemiş olanlar vardır muhtemelen tayinler açıklanınca gelenler olur..

1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.

Ne kadar sıkıntılı bir süreç mafoldumben

Hayırlısıyla belli olsada rahatlasak benneyaptımki

ÖSS sonuçlarını bile beklerken bu kadar heyecanlanmamıştım.

sağol senacım..gerçekten yazdığımız tercihlerimizin hepsi çok güzel yerler hayırlısı bakalım.. ayrı geçen iki yılın ardında güzekl bir yeri hakettik ama bizde:)) tabi bana göre öyle..teşkilat ne düşünür bilmem:)) bu mesleğin sağı solu hiç belli olmaz..

pasaklı hoşgeldin gördüüğün gibi sende daha içine girmeden anladın garip süprizlerle dolu bir meslek olduğunu.. farklı bir tecrübeyle görmüş oldun..neyseki çok uzamamış görev süresi..1 ay lık gecikme olacak sanırım düğününüz..sağlık olsun geç olsun güç olmasın..

hoşbuldum opuyorumnanaktan

Evet 1 aylık gecikme söz konusu ama hayırlısı böyleymiş diyorum.

Tayin olayına çok sıkılıyorum. İnanılmaz bir heyecan var içimde. Şaka gibi ama stresten saçlarım dökülmeye başladı.

Pofffff,,, neyseki az bi zaman kaldı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…