• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

elmaskalp

kilo mu oda ne? :))
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
1.177
45
318
değerli asker eşleri ..biliyorsunuz bu ay tayinler açıklanacak..21 mayısta açıklanması bekleniyor..bu sayfada birlikte günleri saymaya ne dersiniz..güzel hayırlı yerler çıkmasını dilerim herkese..eşim doğuda şu an 3 ay sonra 2 yılı dolduracak kısmetse..ve biz 2 yıldır ayrıyızz..heyecanı mı takdir edersiniz..

bizde bekliyoruz ..........hayırlısı inşallah çookkkk heyecanlıyım günler geçmiyor sanki gelsin artık :) bizde doğu dayız ....
Allah sağ sağlim dönmeyi nasip etsin hepimize çok zor geçti gerçekten ...

inşallah benım eşimde ögretmen bizde tain isteyecegiz dogudayız ama bu sene gitmek istemıyorum eşim cok istiyor hamıleyım taşınmak zor olacak

Allah kolaylık versin ....bebeğini sağ salim kucağına al inşallah.....ben valla evi çoktan topladım bekliyorum :)))))))) fazladan 1 gün bile durmam........

ay 82 sen eşinin yanında geçirdin sanırım iki yılı..keşke bende öyle geçirsem bu kadar koymazdı..ömrümün iki yılı boşa geçti resmen..yaşanmamışlıklarla dolu..ve kızım 8 aylık tı ilk gittiğinde şimdi 2,5 yaşında..neler yaşadığımı çeken bilir..bir yıl ailemin yanında.bir yıl kaynana yanında..şu andada onlarlayım:((

kızlar bizde tayin bekliyoruz 2 yıldır doğudayız. az kaldı ama az kalınca günler geçmek bilmiyor çok zor valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ortalık karışık bi de onun sıkıntısı da var. Allahım bütün askerlerimizi korusun...

bizde tayin bekliyoruz ama bir yıl daha burda kalabiliriz inş. hakkımızda hayırlısı olur
merakla bekliyorum

ay 82 sen eşinin yanında geçirdin sanırım iki yılı..keşke bende öyle geçirsem bu kadar koymazdı..ömrümün iki yılı boşa geçti resmen..yaşanmamışlıklarla dolu..ve kızım 8 aylık tı ilk gittiğinde şimdi 2,5 yaşında..neler yaşadığımı çeken bilir..bir yıl ailemin yanında.bir yıl kaynana yanında..şu andada onlarlayım:((

Allah sabır versin bende yaşadım benzer şeyleri çok zor..
şimdi tekrar yaşama ihtimalim var
o yüzden bu tayin beni korkutuyor
inşallah herkes için hayırlı yerler olur

Son düzenleme:
senacım bir kez yaşamışın umarım bidaha yaşamazsınız..Allah kimseyi eşinden çocuğundan ayrı bırakmasın..bu arada sende mi iki yıl ayrı kaldın..jandarmamı eşin..

kızlar bizde tayin bekliyoruz 2 yıldır doğudayız. az kaldı ama az kalınca günler geçmek bilmiyor çok zor valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ortalık karışık bi de onun sıkıntısı da var. Allahım bütün askerlerimizi korusun...

amiiinnn ..Allah hepsini korusun..

jandarma değil canım eşim piyade kaydırma birlikte görev yapıyordu yılın 8 ayı görevdeydi
eşim 8 yıl kaldı ama ben evlendikten sonra 1.5 yıl ayrı kaldım
çocuğum yoktu o zaman şimdi hamileyim
bebeğimin doğumunu görebilcekmi bilmiyorum
doğu sıramız gelmedi daha ama batıda gittiği birlik kaydırma olursa yine
ayrı kalıcaz
hayırlısı olur inşallah hepimiz için:Saruboceq:

eşim yine göreve gitti ve en az 20 gün yok. offf artık çok zor geliyor. inşallah döndüğünde bidaha gitmez hayırlısıyla gideriz burdan

Allah kavuştursun canım benim eşimde yok 1 haftadır paraşüte gitti
son 8 gün kaldı tayinlere geçmek bilmiyor son günler

sağol canım sizi de allah kavuştursun. bizim buraya yazı gelmiş tayinler 20 mayısta açıklanacak diye. 1 gün 1 gündür erken öğrenmiş oluruz dimi arkadaşlar?

sağol canım
inşallah açıklanır ama burdada 14 mayısta açıklanacak dendi sonra tekrar 21 mayıs dediler
her tayin döneminde böyle söylentiler çıkıyor
inşallah 20 sinde açıklanır canım

sağol canım sizi de allah kavuştursun. bizim buraya yazı gelmiş tayinler 20 mayısta açıklanacak diye. 1 gün 1 gündür erken öğrenmiş oluruz dimi arkadaşlar?

ayyyyyy sahimi söylüyosun canım ya..inş öyledir dur birazdan bende sorayım..söylentimi acaba..tabi 1 gün 1 gündür..hayırlısı bakalım

21 mayıs günü bu sayfa kıpır kıpır olcaaakkk...yupppiiii..herkes çıkan yerleri hemen paylaşsın kızlarrrr...

hayırlı yerler olsun ..

Back