- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi meltemoncul
-
Anam bunlar neee :1shok: Ben şimdi başlasam seneye anca biter sırnaşık şey
sorma ya ben de görünce tırstım delikafadulden bi de bu ayıklanmış hali şutarafagitti
meltem cnm bulamadım resmı hangı sayfada
Meltem yürü çeyizciyi basmaya gidiyoruz.. Yada dur böcümm nerdeee :1shok:delikafadulden
The_lady_legend tesekkürler liste için canım bayagı bişey varmıs anam bunlardan hiç biri yok ya bende hepsinimi ben alcam -tatlicadiarzu-
anladım canım zati biz yapcaz herseyi ailelerden fazla destek görmeden para biiriktirmeye devam anlıcagınn
Meltem yürü çeyizciyi basmaya gidiyoruz.. Yada dur böcümm nerdeee :1shok:delikafadulden
Allah yardımcınız olsun canım sanırım ev de kira olacaktı :uhm: bu zamanda o kadar zor ki bi çok şey..
bu arada senin erkek arkadaşın mı askerden geldikten sonra iş yeni bulmuştu :uhm:
meltem cnm pek beğendım taç saten pamuk ona benzıyo kaca aldın markası ne
burdayım cnm :1closedeyes: ama baştan dıyım benım sevgulum yoh ha ona gore sonra topıcı feth etmeyım
evet evimzde kira olcak cok zor ya bazen kendimi erkek yerine koyuyorumda yok ya ben heralde yapamazdım benm erkek arkadasım 2008 mayısda geldi ve bu sene subatta iş bası yaptı cok şükür ALLAH bol kazançlar nasip etsin onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?