Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

The_lady_legend tesekkürler liste için canım bayagı bişey varmıs anam bunlardan hiç biri yok ya bende hepsinimi ben alcam -tatlicadiarzu-

ama istersen diğer iki nevresim takımıyla pike takımını yüklerim bu pcde onlar var :uhm:

The_lady_legend tesekkürler liste için canım bayagı bişey varmıs anam bunlardan hiç biri yok ya bende hepsinimi ben alcam -tatlicadiarzu-

bu bence aranızda karar vericeğiniz bi konu benneyaptımki eskiden şunları kız tarafı şunları erkek tarafı alıcak denirdi ama artık öyle bişey kalmadı :sm_confused:
kimin elinden ne kadar ne geliyorsa yerimseniben

anladım canım zati biz yapcaz herseyi ailelerden fazla destek görmeden para biiriktirmeye devam anlıcagınn

anladım canım zati biz yapcaz herseyi ailelerden fazla destek görmeden para biiriktirmeye devam anlıcagınn

Allah yardımcınız olsun canım sanırım ev de kira olacaktı :uhm: bu zamanda o kadar zor ki bi çok şey..
bu arada senin erkek arkadaşın mı askerden geldikten sonra iş yeni bulmuştu :uhm:

Allah yardımcınız olsun canım sanırım ev de kira olacaktı :uhm: bu zamanda o kadar zor ki bi çok şey..
bu arada senin erkek arkadaşın mı askerden geldikten sonra iş yeni bulmuştu :uhm:

evet evimzde kira olcak cok zor ya bazen kendimi erkek yerine koyuyorumda yok ya ben heralde yapamazdım benm erkek arkadasım 2008 mayısda geldi ve bu sene subatta iş bası yaptı cok şükür ALLAH bol kazançlar nasip etsin onlara

meltem cnm pek beğendım taç saten pamuk ona benzıyo kaca aldın markası ne

ay sen beğendiysen tamam demektir a.s.
bu da pamuk saten, markası unique art 180e almıştım yazın

2 tane daha var bundan onları da ekliim bide pike var du onu da ekliim gaza geldim naniknanik

doğru diyorsun ya ben de pek cesaret edemezdim sanırım
istediğimiz kadar yırtınalım kadın erkek eşit diye, değil işte naniknanik

buyur böcükçüm diğer iki takımım ve pike takımım
nevresimlerin hepsini aynı fiyata aldım ama valla pikeyi hiç hatırlamıyorum :uhm:

bunu hiç açmadan çektim toplaması zor oluyo diye

bu benim modelim değil ama bu modelleri nette bulamadım, böyle gözüküyorlar diye ekledim naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…