Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

çok teşekkür ederim canımm ya
inşallah hayırlısıyla darısı sizin başınıza :asigim:
ama hala inanamıyorum zaten baya da devam edecek bu hal sanırım
bakalım ne zaman ayılıcam bayanssulusmile
toptan kk hatunları yazayım evli bekar ne var ne yok hepsini kapsasın :roflol:
kim ne istiyosa o olsun diye kk hatunları yazayım en silinecek yere :enbuyukkk:

benim topiiiim senin topiiin ayıpsın kanka :roflol:
milleti de sen toplamışsın zaten benden çok senin sayılır hatta
ben gelene kadar asayiş sana emanet:mymeka:
sen inanamıyosun bi de bana sorsana :roflol::roflol:

herkeze slm benim asker geldi paşam oldu hür genaral ama daha ortada kendi aramızda olsada ne bi söz nede baska bişey yok bi kac içeresinde yapmayı düşünüyoruz :asigim:

Benim askerim de döndü 08.08.2010'da ama bizim daha söz, nişan, evlilik hiçbir şey yok ufukta

ikiniz için de hayırlısı olsun kızlar
askere gittiğinde nişanlıydık biz buna rağmen
martta geldi anca ekimde evleniyoruz
hiç bişey planlandığı gibi gitmiyor
eğer mutluysanız seviyorsanız ne tarihlere ne yüzüklere daraltmayın olayı
o günler elbet gelecek ya bunu biliyorsanız yeter inanın :asigim:Şeniz

Benim askerim de döndü 08.08.2010'da ama bizim daha söz, nişan, evlilik hiçbir şey yok ufukta
herkeze slm benim asker geldi paşam oldu hür genaral ama daha ortada kendi aramızda olsada ne bi söz nede baska bişey yok bi kac içeresinde yapmayı düşünüyoruz :asigim:
Kızlar aynen melteme katılıyorum evlenmek kolay degil istedigimiz tarihlere engeller cıkacaktır mutlaka:a015:

Kanka benım tabı:roflol:
ben toplarım ayıpsınn sen unuttun buralarıguclubacismile
:roflol: kanka ayakkabı altıına özel olarak ismimi isterim öyle kk kızları falanlmaz:
hem sag ayagına yaz hem sol:roflol:
az oynarsın sen sımdısırnaşık şey

aferim ayrılma bı yere mehserımdelikafadulden
kusum zaten burda hazırlık asamaları heyecanları konusuruz ocaga kadar heyecanların olacakolumunekankayizsmile
hee cekeriz:teytey:

artık tam anlamıyla başlasın gari bekle bekle yetti canıma aaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

canım üzülme aynı kaderi paylaşıyoruz benimki geldi şubat 24te ama bizde de hala bişi yok çünkü iş bulamıyoruz =((
rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah...

superisi seni bi çimdiklesin gör bakalım gerçekmi şaka mı =))
canım yaa valla bende seninle heyecan yaptım şimdi hadi hayırlısı ile gelsin büyük günün paylaş resimleri gelinliğini bakalım k.knın hatunu ne kadar süper bi gelin olmuş...

en silinicek yere yazdırı ver bizi 5adımda silinsin =))kaydirigubbakcemile3

superiisi ; zaten ceyızımın bır kısmı hazır..boş durmadım gecen zaman ıcerısınde..dıger eksıklerımde eger almaya devam edersem kısa zamanda tamamlanacak cınsten..

11 kasım da askerim gelio inşallah...06.06.09 da sözlenmiştik...nişan tarihi de belli oldu..18 aralık 2010 da nişan tarihimizz...yaza da düğün inşallah..hayırlısıyla gelsin de bi aşkımmm

Size hayırlı kavuşmalar ve sonrasındada mutluluklar diliyorum.....
11. kasım. 2006 da da benim askerim canım oğlum gelmişti......nasıl hızla gelip geçiyor yıllar.....nasıl geçecek dediğimiz 15 ay gelip geçti de üstünden de neredeyse 4 yıl geçti......Allah bütün Askerlerimizi sevdiklerine kavuştursun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…