- Konu Sahibi meltemoncul
-
a.sanam bu topicc kaynıyo:)
aynen bende ya zaten o yokken alası gelmıyorkı ınsanınboshayallersmile
aynen gelsınlerde hersey hal olur esya dedigin ne kı:asigim:
aklinialirimsmileBenı gormek zoraklinialirimsmile
face var mı face:roflol::roflol: yok bacısım kullanmıyorumkı dur özeline yazam:CüvCüv:
Sor kız sor muhabetin varmı öncedeneyvahedigeldismile
gel beraber kaynayalımaklinialirimsmile
var canim olmazmi :roflol: hemde ne muhabbet 2 sene öncesine kadar hep konu$urduk ama evlendi $imdi cekiniyorum acikcasi ama banane :dilcikar:
aman artık edit tuşu da getti yaff ne güzel ekleyip siliyoduk :gitme:
anladım canım haklısın cekinmekte ama tam yerini biliyosan netten bak önce olmadı sorarsın abisine bosver bı kere sorcan 1 haftaya unutulut
ben burdayım bırakmam :lepi:Kızlar pazar dıye burdayız ama hafta ıcı unutmak yokkaydirigubbakcemile
ben hıc eklemedım haliyle silemedim:roflol:
özeldende gönderiliyoraklinialirimsmile
lady sende kacma kız:umursamaz:
Tamam cnm kafanı dagıt sende öpüldnŞenizyenge hanimdan cekiniyorum ya yoksa abisinden degil sagolsun severdi beni
bi arkdas var forumda ondan alirim netten bakarim tüm diyarbakiri ayaga kaldiririm :roflol: bulamazsam abisine sorarim ztn
kizlar ben yavastan müsade isteyim arkadas gelcek öpüyorum hepinizi Şeniz
ben burdayım bırakmam :lepi:
bi gece şafak topiğinde çoğumuz ekleyip silmiştik
anoo özelden bilmiyodum geliyorum
Tamam cnm kafanı dagıt sende öpüldnŞeniz
aynen bendeopuyorumnanaktan
hee annadım gırmedım ben oyle atraksıyonlaradelikafadulden
harbımı gel gelaklinialirimsmile
:roflol: :roflol:
görüşürüz laydimmm öpüyorum a.s.
gözün aydın canım inş bir an önce bulur hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
hosgeldın canım 1 ay ne kı kendını sivile alıstırıcak anca sende anlayıslı olmalısınmirmirmirmir
ho$geldın mehserımm:lepikızzz suların perisiii geldim yavrum ahanda burdayım artıkın =)))
eee varmı yavruşlar aranızda evlenmeye saatleri günleri kalan???
Sende gel sekerim:hulya:aa herkes burdaymışş
darısı başınıza kızlar yaa ama asıl askerlik gelince başlıyormuş onu diyim de size ama yinede çok güzel bir duygu...oy oy bi iş bulsa sonra hazırlıklara başlayacak allah izin verirse ama para işte.....
ŞAFAK GÜZELLERİaskerlerimiz dönünce dügünümüzü burda bekleyebilirz baslıkta oldugu gıbısempatiksalakcinni konu sahibi kankam meltemim zaten evleniyor onun topigi benim topigimdelikafadulden
ho$geldın mehserımm:lepilumunekankayizsmile burası tam senlik zaten varmı aranızda derken sen varsın:roflol: kusum nisana ne kaldı:sm_cool:
bizim deli hatun costurmus burayim masallah be olumunekankayizsmile
agziniza dilinize saglik kizlar ben bile unutmustum topigimi
bundan sonra burdayim ama butun asamalari atlatmis biri olarak da herseyinize yardima fikir vermeye hazirim
biri demis gunleri saatleri kalan var mi diye
haftaya pazar evleniyorum :1shok:
hala inanamiyorum tabi akannehir
ama darisi basiniza hayirlisiylaaa :asigim:
Askerlik bıtene kadar sende hazırlıklara bak ceyiz yaparsınkaydirigubbakcemile5selam kızlar..ben bu topici niye daha önce gormemısım bılmıyorum ohaoldumsmile
şafakcılar topicinden tanıyan vardır benı ama nişanlım askerde ve geldikten sonra evlenmeyı planlıyoruz
şafağımız 280
olumunekankayizsmile ayıp ettın kanka nassı sahiplendımdelikafaduldenbizim deli hatun costurmus burayim masallah be olumunekankayizsmile
agziniza dilinize saglik kizlar ben bile unutmustum topigimi
bundan sonra burdayim ama butun asamalari atlatmis biri olarak da herseyinize yardima fikir vermeye hazirim
biri demis gunleri saatleri kalan var mi diye
haftaya pazar evleniyorum :1shok:
hala inanamiyorum tabi akannehir
ama darisi basiniza hayirlisiylaaa :asigim:
evet para da biriktirecek daha çok sabırlı olmam lazım daha hiç bişey belli değil ne nişan ne düğün....of bazen diomki bi isteyen çıksada görse gününü mafoldumben ama onada hak veriom birikim yapmak istio of neyse hayırlısı
yettim bacımm
oy bacım benim tee ocakta kısmet olursa inşallah benden yakınlar vardır elbet ondan sordum garii dğünde halay çekelim diee :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?