Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

anam bu topicc kaynıyo:)
a.s

var canim olmazmi :roflol: hemde ne muhabbet 2 sene öncesine kadar hep konu$urduk ama evlendi $imdi cekiniyorum acikcasi ama banane :dilcikar:

var canim olmazmi :roflol: hemde ne muhabbet 2 sene öncesine kadar hep konu$urduk ama evlendi $imdi cekiniyorum acikcasi ama banane :dilcikar:

anladım canım haklısın cekinmekte ama tam yerini biliyosan netten bak önce olmadı sorarsın abisine bosver bı kere sorcan 1 haftaya unutulut

anladım canım haklısın cekinmekte ama tam yerini biliyosan netten bak önce olmadı sorarsın abisine bosver bı kere sorcan 1 haftaya unutulut

yenge hanimdan cekiniyorum ya yoksa abisinden degil sagolsun severdi beni
bi arkdas var forumda ondan alirim netten bakarim tüm diyarbakiri ayaga kaldiririm :roflol: bulamazsam abisine sorarim ztn

kizlar ben yavastan müsade isteyim arkadas gelcek öpüyorum hepinizi Şeniz

Tamam cnm kafanı dagıt sende öpüldnŞeniz
ben burdayım bırakmam :lepi:
bi gece şafak topiğinde çoğumuz ekleyip silmiştik
anoo özelden bilmiyodum geliyorum

aynen bendeopuyorumnanaktan
hee annadım gırmedım ben oyle atraksıyonlaradelikafadulden
harbımı gel gelaklinialirimsmile

kızzz suların perisiii geldim yavrum ahanda burdayım artıkın =)))

eee varmı yavruşlar aranızda evlenmeye saatleri günleri kalan???

gözün aydın canım inş bir an önce bulur hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

hosgeldın canım 1 ay ne kı kendını sivile alıstırıcak anca sende anlayıslı olmalısınmirmirmirmir

darısı başımıza canımm boshayallersmile olsun gelmişya bulur elbet bi iş boshayallersmile[/QUOTE]

darısı başınıza kızlar yaa ama asıl askerlik gelince başlıyormuş onu diyim de size ama yinede çok güzel bir duygu...oy oy bi iş bulsa sonra hazırlıklara başlayacak allah izin verirse ama para işte.....

kızzz suların perisiii geldim yavrum ahanda burdayım artıkın =)))
eee varmı yavruşlar aranızda evlenmeye saatleri günleri kalan???
ho$geldın mehserımm:lepilumunekankayizsmile burası tam senlik zaten varmı aranızda derken sen varsın:roflol: kusum nisana ne kaldı:sm_cool:

aa herkes burdaymışş
Sende gel sekerim:hulya:

ee Tabi iş guc para sıkıntılarohaoldumsmile ıs bulmaklada bıtmezkı cnm para bırıktıreceksınız yalnız ben dıyeyım senın sabırlı olman lazımeyvahedigeldismile

ee Tabi iş guc para sıkıntılarohaoldumsmile ıs bulmaklada bıtmezkı cnm para bırıktıreceksınız yalnız ben dıyeyım senın sabırlı olman lazımeyvahedigeldismile[/QUOTE]

evet para da biriktirecek daha çok sabırlı olmam lazım daha hiç bişey belli değil ne nişan ne düğün....of bazen diomki bi isteyen çıksada görse gününü mafoldumben ama onada hak veriom birikim yapmak istio of neyse hayırlısı

ŞAFAK GÜZELLERİaskerlerimiz dönünce dügünümüzü burda bekleyebilirz baslıkta oldugu gıbısempatiksalakcinni konu sahibi kankam meltemim zaten evleniyor onun topigi benim topigimdelikafadulden

bizim deli hatun costurmus burayim masallah be olumunekankayizsmile

agziniza dilinize saglik kizlar ben bile unutmustum topigimi
bundan sonra burdayim ama butun asamalari atlatmis biri olarak da herseyinize yardima fikir vermeye hazirim

biri demis gunleri saatleri kalan var mi diye
haftaya pazar evleniyorum :1shok:
hala inanamiyorum tabi akannehir
ama darisi basiniza hayirlisiylaaa :asigim:

ho$geldın mehserımm:lepilumunekankayizsmile burası tam senlik zaten varmı aranızda derken sen varsın:roflol: kusum nisana ne kaldı:sm_cool:

yettim bacımm
oy bacım benim tee ocakta kısmet olursa inşallah benden yakınlar vardır elbet ondan sordum garii dğünde halay çekelim diee :teytey:

ben dedimmmm onuuu :umursamaz:
canım çok sevindim senin adına artık darısı senden sonra bekleyen bizlerin başına inşallah...
inşallah sorunsuz sıkıntısız umduğundan müthiş olur herşey...:Saruboceq:
ayakkabının altına k.k hatunları die yazmayı unutma :enbuyukkk:

selam kızlar..ben bu topici niye daha önce gormemısım bılmıyorum ohaoldumsmile

şafakcılar topicinden tanıyan vardır benı ama nişanlım askerde ve geldikten sonra evlenmeyı planlıyoruz

şafağımız 280

Askerlik bıtene kadar sende hazırlıklara bak ceyiz yaparsınkaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile ayıp ettın kanka nassı sahiplendımdelikafadulden
sen unutursun ben unutmam hafızamı bılıyosun cankusum
sen zaten benım hazırlıkları bıtırıceksınşakkıdı yardım kesmez benı:roflol:
Amin yaa hepimizin basına:Saruboceq: ay inanamıyorum ya evlenıyosun:lepi:

Sacmalama bencezemuszemus
en azından bi söz takmayı teklif etsen:hulya:
haklı tabı parasız nasıl evleneceksiniz:gitme:

yettim bacımm
oy bacım benim tee ocakta kısmet olursa inşallah benden yakınlar vardır elbet ondan sordum garii dğünde halay çekelim diee :teytey:

aferim ayrılma bı yere mehserımdelikafadulden
kusum zaten burda hazırlık asamaları heyecanları konusuruz ocaga kadar heyecanların olacakolumunekankayizsmile
hee cekeriz:teytey:

herkeze slm benim asker geldi paşam oldu hür genaral ama daha ortada kendi aramızda olsada ne bi söz nede baska bişey yok bi kac içeresinde yapmayı düşünüyoruz :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…