• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askere gidecek sevgiliye hediye

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
arkadaslar sevgilim askere gitti. acemi birliginde suan dagitim izninde yanima gelecek ben. onun icin biseyler yapmak istiyorm hediye almak hediyelerden kutu olusturmak yada şafak takvimi hazirlamak gibi bu konuda fikriniz var mi

bence fotoğraflarınızdan oluşan bi albüm yap ve kalp bi kutuya ufak tefek oyuncaklarla birlikte çukulata falan koy sonra bi karta şarkı sözlerinizi yaz ve kutuyu tülle kapa ve hediye et..
tam anlatamadım artık yaratıcılığınıda kat :)) keşke şal örseydin harika olurdu..

tes
bence fotoğraflarınızdan oluşan bi albüm yap ve kalp bi kutuya ufak tefek oyuncaklarla birlikte çukulata falan koy sonra bi karta şarkı sözlerinizi yaz ve kutuyu tülle kapa ve hediye et..
tam anlatamadım artık yaratıcılığınıda kat :)) keşke şal örseydin harika olurdu.. tesekkur ederim guzel fikrin icin canim atki ormustum zatenbes yildir birlikteyiz safak defteri hazirlamak istiyorm canm ama nasl bisey yaparm bilmiyorm

arkadaslar sevgilim askere gitti. acemi birliginde suan dagitim izninde yanima gelecek ben. onun icin biseyler yapmak istiyorm hediye almak hediyelerden kutu olusturmak yada şafak takvimi hazirlamak gibi bu konuda fikriniz var mi
En guzel hedıye boş zamanlarında bol bol bksın.. Sevgılıyekıtap dıye bır sayfa var ordan asker sevgılıye dıye bıryer var oraya gır resımlerı ındır bırtane kucuk not defterı al yapıstır karsı sayfasınada komık anılarınızı vs yaz.. Ckkk anlmlıı oluyor

aaaa
En guzel hedıye boş zamanlarında bol bol bksın.. Sevgılıyekıtap dıye bır sayfa var ordan asker sevgılıye dıye bıryer var oraya gır resımlerı ındır bırtane kucuk not defterı al yapıstır karsı sayfasınada komık anılarınızı vs yaz.. Ckkk anlmlıı oluyor
evet cok guzel olur tesekkur ederim

Biz kuzenimin sevgilisi için şafak sayma defteri yapmıştık geriye sayıyordu :) her gün için ayrı şeyler yazdık. tabii çoğunu ben yazdım edebiyatım iyi olunca :KK70: Ertesi günü iple çekiyorum okumak için diyordu.

Biz kuzenimin sevgilisi için şafak sayma defteri yapmıştık geriye sayıyordu :) her gün için ayrı şeyler yazdık. tabii çoğunu ben yazdım edebiyatım iyi olunca :KK70: Ertesi günü iple çekiyorum okumak için diyordu.
defteri nasl hazirladiniz canim bilgi verirsen sevunirm

defteri nasl hazirladiniz canim bilgi verirsen sevunirm

Ben yazıları yazdım sadece. Geri kalanı kuzen halletti şehir dışında olduğum için bilmiyorum nasıl bi defter yaptığını. Ama doğum günü tarihinden şafak bitene kadar yazmıştı tarih atarak. Her günün yazısı ayrıydı.

canim dedigin sayfayi bulamadm sevgili kitabi diye bir yer var ordada resim yok

hediye denizi sitesinde kişiye özel çok güzel hediyeler var ben mesela 3 tane aldım ordan daha önce dördüncüyü de yemin töreninde çekildiğimiz resmi büyük bir ahşap çerçeve üzerinde tören tarihi ve kısa bir yazı isimlerimiz olucak ve resmimiz tabi ki öyle yapacağım sende dene istersen

canim dedigin sayfayi bulamadm sevgili kitabi diye bir yer var ordada resim yok
Kitaplara tıklaman gerek olmazsa bn özel msj ile atayım sana .. Safak takvımıde resımlı yap buarada.. Özel gunler ksmnada mınık resm ypştr:)

Back