- 21 Ocak 2024
- 14
- 13
- 3
- Konu Sahibi ellewoodss
-
+++++++++++++Flört döneminde bu kadar kafa karışıklığı yaşatan insandan olmaz ya.
Kendi de bilmiyor ne hissettiğini belki sırf önceden hoşlandığınızı bildiği için yazmış,etmiş.
Olmaz bence mutsuz olursunuz yol yakınken istemiyorum konuşmak deyin bitsin gitsin
2-3 ayda yıprandım diyorsanız boşuna devam etmeyin. Belli ki beklentilerinizin karşılığı bu adamda yok. Zorla istediğiniz şekle sokamazsınız kimseyi. Ya olduğu gibi sevin ya da sevemiyorsanız da yol yakınken dönün. Hoşlantı falan geçici şeyler. Birini beğendik ve hoşlantı duyduk diye bu onunla uyumlu olduğumuzu göstermez.Merhabalar,
kısaca durumumu anlatayım. Bu çocukla biz liseden tanışıyoruz, ben ona o zamanlar platoniktim ve haberi de vardı ama direkt olarak tanışıp konuşmadık hiç.
aradan 7 sene geçmiş geçenlerde yazdı buluşmak istedi. Önce kabul etmedim işim var dedim sürekli. 4 ay falan sürdü bu erteleme olayı. Çünkü çok sorguladım neden yazıyor diye.
Buluştuk baktım adam hala aynı adam yani içimde kalan duygular sebebiyle de buluşmaya devam ediyoruz. Ama bi yandan bana o kadar arkadaş davranıyor, bi yandan da çevresiyle tanıştırıp sürekli plan yapıyor. Sarılıyor, bazen konuşalım diye bahane buluyor. bunların yanında da çok soğuk cevaplar veriyor: tamam, olur, naber
yani dümdüz böyle ve ben de anlayamıyorum.
yaşlarımız 25 bu arada ve kendisi asker biraz da yoğun çalışıyor.
Benim için fedakarlık yaptığı da oldu yani ve aslında izne çıktığında direkt görüşüyoruz. Ama arada bırakıyor bu soğuk tavırlarından.
Sizce ne yapayım ne düşünüyorsunuz, yıprandım biraz (2-3 ay oldu)
Konuşun .Merhabalar,
kısaca durumumu anlatayım. Bu çocukla biz liseden tanışıyoruz, ben ona o zamanlar platoniktim ve haberi de vardı ama direkt olarak tanışıp konuşmadık hiç.
aradan 7 sene geçmiş geçenlerde yazdı buluşmak istedi. Önce kabul etmedim işim var dedim sürekli. 4 ay falan sürdü bu erteleme olayı. Çünkü çok sorguladım neden yazıyor diye.
Buluştuk baktım adam hala aynı adam yani içimde kalan duygular sebebiyle de buluşmaya devam ediyoruz. Ama bi yandan bana o kadar arkadaş davranıyor, bi yandan da çevresiyle tanıştırıp sürekli plan yapıyor. Sarılıyor, bazen konuşalım diye bahane buluyor. bunların yanında da çok soğuk cevaplar veriyor: tamam, olur, naber
yani dümdüz böyle ve ben de anlayamıyorum.
yaşlarımız 25 bu arada ve kendisi asker biraz da yoğun çalışıyor.
Benim için fedakarlık yaptığı da oldu yani ve aslında izne çıktığında direkt görüşüyoruz. Ama arada bırakıyor bu soğuk tavırlarından.
Sizce ne yapayım ne düşünüyorsunuz, yıprandım biraz (2-3 ay oldu)
Ne eşi? Daha doğru dürüst iletişimleri yok.Tek kriter mesleği değildir herhalde. Çünkü her meslekte her türlü insan var,kimi iyi kimi kötü olur. Sadece mesleğiyle alakalı düşünülürse ben asker eş tercih etmezdim.
Ama dediğim gibi diğer durumları da iyi düşünmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?