• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden gelen sevgilim aldattı

Asyayamantug

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
32
-23
6
23
2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm

askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu

askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı

Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi

sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım

kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı

sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş

sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi

sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım

sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı

sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı

şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor

açıp bakmıyorum bile mesajına

gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor

Mümkünse hiçbir yere gelmesin, hangi duygu devreye giriyor? Nefret ve tiksinme duygusunun devreye girmesi gerekiyor.
Biraz kendi değerinizi bilin, defolsun gitsin ahlaksız.
Evet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoum

2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm

askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu

askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı

Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi

sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım

sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı

sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı

gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
Sen her zaman onun için garantisin belli. Sen bi kenarda dur ama ben biraz hayatıma heyecan katayım diyor sanırım. Sevgini belli etme. Kaçan kovalanır diye boşuna demiyorlar. Süründür. Biterse de bitsin ya. Bir kere yapan hep yapar. İlerde hergün ağlayacağına bir kere sağlam ağla. Yarın bir gün Sen gülerken de o ağlasın.

Bu ş..siz herife bütün bunlardan sonra hâlâ duygunuz kaldı mı? Kıza yazmışsınız bir de biz barıştık diye, kız alay etmiştir büyük ihtimalle. Azıcık gururlu olun, engelleyin her yerden. Başka bir yerden yazarsa da şikayet edin.

Düşünmen hata. Engelle.

Bilmiyorum işte o kadar kötüyüm ki
Bilmiyorsun çünkü öyle intikam denen şey yok.
En büyük intikam seni böyle çantada keklik gibi gören adamı yok sayman. Ölmüş gibi davran ya, hiç öyle biri yaşamamış gibi

Back