askerdeki sözlüyü beklemek

meylara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
49
8
Merhaba arkadaşlar ❤. Sözlüm askere gideli 10 gün oldu, zor bi süreçti benim için. Malatyada askerlik nasıldır bilen varsa yazarsa sevinirim. Ben çok alışmışım ona her gün konuşurduk çok bağlıydık birbirimize simdi gunde 10 dakika falan anca konuşabiliyoruz😭. Onu çok seviyor ve özlüyorum. Allah sevenleri kavuştursun. Belki dertleşmek isteyen olur bir gün diye bu konuyu açtım 😊. İyi günleriniz olsun ❤.

Allah kavuştursun. artık 6 ay askerlik yapılıyor ve malatyada askerlik nasıl olabilir ki :-) bunu sözlünüze sorun bence. zaten korona zamanı, askerlere de herhangi bir şey yaptırmıyorlar kaynım da gidiyor. biraz özlemek insanların ilişkisine iyi gelir.

Seni çok iyi anlıyorum, ilk başta zor geliyor ama sonra alışıyorsun. Acemiden usta birliğine geçtiğinde iletişiminiz daha rahat olacaktır. Malatya çok güzel bir şehir aynı zamanda da güvenilir. İçin rahat olsun☺️

Diğer doğu illerine nazaran daha rahattır Malatya da aklınız kalmasın zaten askerlik kısaldı bir süre ayrı kalmak ve özlemek bağları güçlendirir emin olun. Mutluluklar dilerim

Allah kavuştursun. artık 6 ay askerlik yapılıyor ve malatyada askerlik nasıl olabilir ki :-) bunu sözlünüze sorun bence. zaten korona zamanı, askerlere de herhangi bir şey yaptırmıyorlar kaynım da gidiyor. biraz özlemek insanların ilişkisine iyi gelir.
teşekkur ederim 😊

Konuyu asker bekleyen var mı diye aratırken buldum. Bugün 10 yıllık erkek arkadaşım askere gitti, perşembe gününden beri çok sancılı bir süreç geçirdim gerçekten duygusal anlamda gelgitler dolu bir dört gündü, yedek subay bekleyeceğim bir de... demin annesiyle konuştum telefonda ağlaştık biraz, tahminimden daha zor bir ilk gün oldu allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun kızlar şimdiden çok özledim valla

Merhaba arkadaşlar ❤. Sözlüm askere gideli 10 gün oldu, zor bi süreçti benim için. Malatyada askerlik nasıldır bilen varsa yazarsa sevinirim. Ben çok alışmışım ona her gün konuşurduk çok bağlıydık birbirimize simdi gunde 10 dakika falan anca konuşabiliyoruz😭. Onu çok seviyor ve özlüyorum. Allah sevenleri kavuştursun. Belki dertleşmek isteyen olur bir gün diye bu konuyu açtım 😊. İyi günleriniz olsun ❤.
Biz malatyadayiz askeri lojmanda. Eşim assubay. 6.senemiz malatyada..Allah kavustursun..sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz

Allah kavuştursun... Ama korkacağınız ya da endişe duyacağınız hiçbir şey yok. Normal askerlik sonuçta pandemiden dolayı çarşı izinleri bile yoktur onların. Savaşa gitmiyorlar, çarşıya çıkmıyolarlar yani tehlikede olabileceği bir durum yok.

Allah kavuştursun... Ama korkacağınız ya da endişe duyacağınız hiçbir şey yok. Normal askerlik sonuçta pandemiden dolayı çarşı izinleri bile yoktur onların. Savaşa gitmiyorlar, çarşıya çıkmıyolarlar yani tehlikede olabileceği bir durum yok.
Korkmaktan değil de yıllardır hep yanyana olmak, bir telefonla istendiğinde ulaşılabilir mesafede olması durumuna alışkanlık biraz sarsıyor insanı...

X