- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi FloralDeren
-
valla sinir olmayın. zaten stres altındalar orda. her gün o kadar erkekle aynı yatakhanede uyanmak kolay mı?Ay bilmiyorum sinir etti beni
Anladım canım doğru diyorsun ben bilmediğim için sinir oldumBenim erkek arkadaşım 6 ay önce bedelli askerlik yaptı. Gün içinde eğitim olmadığı zaman arardı ya da mesaj atardı. Ama bu gittiği kışlaya göre değişiklik gösterebilir. Benimkinin gittiği yerde şansa sürekli eğitim görüyolardı
Ama öyle sürekli elinde telefonla Leyla gibi gezilecek bir yer değil askeriye. Bedelli gitsen de orası askeri bir komutanlık sonuçta.
Bi pazar ziyaretine gittim ama diğer pazarlar sürekli serbest miydi hatırlamıyorum.
Haklısınvalla sinir olmayın. zaten stres altındalar orda. her gün o kadar erkekle aynı yatakhanede uyanmak kolay mı?sıkmayın canınızı. müsait olsa illa ki sizinle iletişime gecerdi ama o da sorunsuz günleri bitirme derdinde bak benim esim askere falan gitmedi ama keske gitseydi diyorum. 3 ayda bir aylık görevleri oluyor. bir ay göremiyorum. tabii esimde telefon kısıtlaması yok sürekli görüşebiliyoruz ama yanımda değil sonucta ve bu dediğim gibi sürekli oluyor. şükret kuzum haline
İçim rahatladıBedellide herkes böyle oluyor benimki de gittiğinde yaşadık bunları
Bence de gıcık ya ben de düşünmicem gidip film izlicemBedelli bile olsa milletin gözüne telefonu sokmaya da gerek yok yani.Oyle her istediğini de yapamaz orda.
Bu erkeklere oksijen muamelesi yapmaktan vazgeçin derim.Sanki adam bir gün alo demesi bayilacaksiniz
O senin kadar düşünmüyordur bugün az konuştuk diye
Allah aşkına 18 günlük askerliği ne abarttiniz ya. Bedelli de olsa asker ya hani göstere göstere telefonla oynamak olur mu ? Bir de orası kurallari olan bir kurum bedelli diye siz 9 a kadar uyuyun demezler.Hanımlar düğün davetinden sonra bu konu da aklıma takıldı fikir almak istedim.
Benim erkek arkadaşım askerde ama bedelli kısa sürede bitecek. Şimdi orda şartlar nasıl bilmiyorum ama bedelli sonuçta biz çok az konuşuyoruz gün içinde. Hakkını vereyim her sabah günaydın yazar uyumadan iyi geceler yazar ve aramaya çalışır 1 kere de olsa. Ama bugün hafta sonu orda işler nasıl yürüyor bilmiyorum daha çok konuşmamız gerekmez mi? Bugün sadece 2 mesajla konuşma bitti hala yazmadı, aramadı. Benim gibi olan var mı? Ya tamam askerde ama sonuçta bedelli yani bunu tekrar belirteyim. Daha rahat olmaz mı özellikle pazar günü?
Uzun dönem kadar nobetli ve ağır olmasa da hanımefendi acemi birlikte ne ogreniliyorsa onu öğreniyorlar. Askerlik kurumunda disiplinsizlik olur mu ? Parayı verdiniz hadi hadi siz geçin telefonla gözümüze baka baka konuşun denecegini mi saniyorsunuz ?Bedellide akşam belli bir saatten sonra serbest telefon kullanımı, hafta sonu da gündüz göz yumulabiliyor. Telefon yasak değil yani, akıllı telefon yasak. Her gün yarım saat konuşulmayacak bir durum değil yani. Ama hafta sonu satranç, futbol falan oynuyorlarsa öyle vakit geçiriyordur. Etrafımda bir kişinin bile bedelli askerliği yoğun geçmemiş, duyduklarıma göre yazıyorum.
Ya adam askerde iken sanırım seni aldatamaz içeri de akıllı telefon sokmak yasak, tuşlu telefon falanla da heralde aldatmaz zor olur :)Hanımlar düğün davetinden sonra bu konu da aklıma takıldı fikir almak istedim.
Benim erkek arkadaşım askerde ama bedelli kısa sürede bitecek. Şimdi orda şartlar nasıl bilmiyorum ama bedelli sonuçta biz çok az konuşuyoruz gün içinde. Hakkını vereyim her sabah günaydın yazar uyumadan iyi geceler yazar ve aramaya çalışır 1 kere de olsa. Ama bugün hafta sonu orda işler nasıl yürüyor bilmiyorum daha çok konuşmamız gerekmez mi? Bugün sadece 2 mesajla konuşma bitti hala yazmadı, aramadı. Benim gibi olan var mı? Ya tamam askerde ama sonuçta bedelli yani bunu tekrar belirteyim. Daha rahat olmaz mı özellikle pazar günü?
Evet aynen bütün gün telefonda oynuyorlar, takılıyorlar demişim zatenUzun dönem kadar nobetli ve ağır olmasa da hanımefendi acemi birlikte ne ogreniliyorsa onu öğreniyorlar. Askerlik kurumunda disiplinsizlik olur mu ? Parayı verdiniz hadi hadi siz geçin telefonla gözümüze baka baka konuşun denecegini mi saniyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?