- 19 Mayıs 2016
- 1
- 0
- 29
- Konu Sahibi Temmuzkedisi
Bir yıldır sevgiliyiz. Askerden gelmesine 5 ay kaldi. Ailesi falan biliyor evlenicez askerden gelince falan diyor. Butun hesap sifreleri var hesaplarinda fotograflarimiz ilskisi falanda yaziyo. Ben nedense şuphelendim denemek icin bi fake hesap actim ilk basta konusmadi sildi ben israrla yazinca ekledi sifresini degistirip konustu bel alti sohbetler falan sonra pismanim utaniyorum ben sevgilime aşigim fala diye engelledi benim oldugumdan haberi yok ben tesaduf eseri sifresini ogrenip mesajlari okudum ve ayrildim bu da ozur diledi ben degildim arkadasm konusmus dedi intihar ederim falan dedi neyse yavas yavas aramz iyi oldu sonra salak gibi tekrar fake hesap actim bu kez bunu baska hesaptan ekledi ciddi bi iliskim var sadece arkadas oluruz dedi ama canimli gulumlu konusuyo bu arada bana olan askini iki yil sonra evlenecegini soyluyo sevgilim cok temz allah onu bana bagislasin diyo bi kac gun sonra numara istedi kiz vermegince konusmayi bitirdi bu arada ilgisi baya artti bana amacu ne bunun simdi biraz uzun oldu ama