asker sevgiliye hediye

künye güzel hediye olur mu?

• evet, çok güzel

OY: 4 30,8%
  • hayır,başka bir hediye bul

OY: 9 69,2%

• Ankete Katılan
    13
sevgilimin askerlik yaptığı yeri anlamadım zaten ben hala. çok rahatlar . komando okulu orası. ondan mı bilmem. bunlara çok öyle askermiş gibi davranmıyorlar. künye vermemişler bilmiyorum. önüne sadece isimlik takmışlar o da garson olduğu için. askerlikle ilgili hiç bişey yaşamadı zaten. 10 gün acemilik. diğer günler hep garsonluk yaptı.

yok vermemişler. vermiceklermiş. 3 ay kaldı zaten bitmesine askerliğin.
biz sigara kullanmıyoruz öyle bişey yapamam da. ne olabilir ki başka
Bence izne falan çıktığında giyebileceği şeyler al kış da geliyor zaten

Benim eşim dayımların yaşadığı şehirde askerlik yapmıştı. Yengemle beraber sarma sardık, elmalı kurabiye ve börek yapmıştık. Bol bol. Asker arkadaşlarıyla beraber oturup yemişlerdi ve acayip memnun olmuştu. . Kardeşim şuan askerde Kıbrısta, ona en güzel hediye para.

Bende yapardım da evden gitmeyeceğim. para da sevgilime abes olur kardeş neysede en azından ihtiyacı olan şeyleri alır koyarım kutuya para vermemiş olur. aynı hesaba gelir..

Valla askeriye acayip bi ortam.
Sen bilirsin :)
Tamam riske atmayım madem. romantik şeyler yapmayım. ihtiyacı olan şeyler alırım bi de kazak alırım. İstanbul'a gitcem öncesinde ordan bişeyler bakarım.
bi de aklıma şöyle bir şey geldi. daha söylemedim gelceğimi süpriz mi yapsam. izne çıkcağı gün sabah, ben geldim sürpriz derim

kış geldi kendin bir atkı ör ben öyle yapmştm evlendik eskimş braz ama hala saklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…