- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
Hakli bence de askeriye vermemis siz alırsaniz belki sorun olabilirAskeriyenin vermediği künyeyi sizin temin edip onu takması sıkıntı olmasın sonra. Sonuçta askeriye yani. Bende künye almıştım bir zamanlar. Bak aklıma geldi şimdi. Ama o zaman sivildi.
Yok takması için değil zaten. dolabına koyar bakar arada filan. yani tabi taktırmazlar onu biliyorum.Askeriyenin vermediği künyeyi sizin temin edip onu takması sıkıntı olmasın sonra. Sonuçta askeriye yani. Bende künye almıştım bir zamanlar. Bak aklıma geldi şimdi. Ama o zaman sivildi.
yok vermemişler. vermiceklermiş. 3 ay kaldı zaten bitmesine askerliğin.Ay ben pastırma, çikolata göndermiştim o zamanlar sevgiliydik. Ufak tefek hediyeler, tişört falan almıştım.
İçine de öptüğüm bir mektupla, bir sigara koymuştum. Askere gitmeden birlikte sigara içerdik. Sigarayı da öpmüştüm ne romantikmişimBeni arar konuşa konuşa karşılıklı içeriz diye düşünürken aradı hemen açmış içmiş sigarayı, oduncuk baya kızmıştım
Ama hala cüzdanında saklar izmaritini onun için çook anlamlı olmuştu.
Künye olmaz bence konu sahibi. Künyeyi her askere veriyorlar diye biliyorum, gazino falan farketmez benimki de kantinciydi. Acemi birliğinde iki tane veriliyor diye biliyorum.
teşekkür ederim.amin cümlemize.Yanına gitmeniz güzel bi hediye allah tez zamanda kavuştursun
ay hiç beceremem. hazır bişey olsun. hemen temin edilecek cinsten.bence patik çorap ör
Benim esim de gecen yil askerdi.Bence ev yapımı börek corek her hediyeden daha kiymetli asker biri icin .Ben her gittigimde en az 5 cesit pasta borek yapip götürüyordum. Yanına da kuruyemis aliyordum .
kazak, gömlek çok aldım farklı bişey istedim. özel olsun yani. teşekkürler cevap içinKazak, gömlek, hirka alabilirsiniz ya da el beceniz varsa mendil işleyin
Hahah ben eşime hepsinden yaptımKazak, gömlek, hirka alabilirsiniz ya da el beceniz varsa mendil işleyin
. canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi okuyanlar bilir. şiirlerin altını çizerim. bişeyler karalarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?