Asker olan çocuğun arkasından üzülmeli miyim

Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de

Hesabını açtığından beri üçten fazla erkekle ilgili çok berbat ilişki yaşadığına dair konu açmışsın. Daha 21 yaşındasın. Biraz kendini topla, hayatına bak.

Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Aah ahh bana simdi bir 21 yaşım bir de bu aklım olacaktı ki ey gidi.Üzülemedin de üzülmek icin bahane arıyor gibisin,eglen gez toz ne üzülmesi ne askeri vefasızı…

Çocuk mu? Reşit birey yahu. Partnerinmiş, adama çocuk diyorsun. Sen kafanda adamı Partner olarak benimsememişsin ki🤣
Sal bir vicdan yapmayı sevmiyormuşsun, adam da sen de kurtulmuşsunuz. Bırak toksik modları önüne bak. Görmediğin adamın neyine yas tutacaksın

Bu yaşta bu efor ve azim gerçekten tebrik edilesi :KK70: Bir sakin ol erkek kıtlığına girmedik stok yapmana gerek yok. Bu kadar basit olma az bi duruşun olsun.

konu ne bilmiyorum da askerlerle çok iletişim bağ kurmayın kuruyorsanız da kendinize bağlayıp umut vermeyin aman aman o vebale girer işte 🤣
Her askere de güvenmeyin

Asker olan çocuk sizin oğlunuzsa evet arkasından üzülün.
Değilse tedavi olun 😂

X