- 18 Haziran 2024
- 99
- -9
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmediğin adama ne vefası kızım iyi misin?Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Doğru diyorsun birazcık galiba uzaklaşıp yalnız kalmalıyım böyle olmicak yoksa. Kendimi dinleyemiyorum hiçHesabını açtığından beri üçten fazla erkekle ilgili çok berbat ilişki yaşadığına dair konu açmışsın. Daha 21 yaşındasın. Biraz kendini topla, hayatına bak.
Ne bileyim yav salağım galibaGörmediğin adama ne vefası kızım iyi misin?
Aah ahh bana simdi bir 21 yaşım bir de bu aklım olacaktı ki ey gidi.Üzülemedin de üzülmek icin bahane arıyor gibisin,eglen gez toz ne üzülmesi ne askeri vefasızı…Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Erkeksiz de durabilirsin. Biraz dur sakin ol. Kendini toparlaDoğru diyorsun birazcık galiba uzaklaşıp yalnız kalmalıyım böyle olmicak yoksa. Kendimi dinleyemiyorum hiç
Çocuk mu? Reşit birey yahu. Partnerinmiş, adama çocuk diyorsun. Sen kafanda adamı Partner olarak benimsememişsin kiArkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Hesabını açtığından beri üçten fazla erkekle ilgili çok berbat ilişki yaşadığına dair konu açmışsın. Daha 21 yaşındasın. Biraz kendini topla, hayatına bak.
Asker olmasının konuyla alakası ne ? Bir ilişkiye ait değilsen biter.Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Git oku sen de niye kızı yoruyorsun?Valla bana bir sey anlatmadiniz.
Amannnnn sen de bir adamla ömür mü geçer gülbeennnn diyesim geldi bilenler anladı...Arkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de
Elimizde piyade var o olur muArkadaşlar bugin anlattım ya komando onunla kesin bitti ama ben pek üzülemedim normal mi kendimi vefasız gibi hissediyorum şimdi de