Asker Eşleri

Son düzenleme:

ayrı klmk zor olmazmı 2011hazıranda ewlendık bırkp gtmk zorunda kldı aile goturülrmeyn yer sadecr 14lojman vr cıkmaz die cok uzuluoduk 2yıl ayrı yenı ewlenmısız şükür bitane lojman cıktı gittim yanınaa hayatıımın en mükemmel yılları zorlukları yokmu cok fazlaa ama hpmzz sevgimizdn gözümüze bile gorunmuo . dilerim zaaman su gibi akıp gitsin sizlere kawusun

evet bu yıl biz görücez bkalım inş istdğimz bi yer olur hayırlısıyla tbi..inş sizede allahım ayrmasn hçbrmzi...bebiş 3 aylık

walla yazdım hergunde bktim yazan varmı diye kimselrt yoktu aynı hayat hikayesine sahibiz konusmak iyi glirr. bizdr sırnak uluderedeydik agustosta gldik rizeye ama ne yalan sölim ordakı ortamı lojmanı çok özledim

canım doğudaki ortamlaar çok farklı oluyor gerçekten ben de dıyarbakırdaki ortamımı çok özluyorum

bende şırnaklıyım şırnakta yaşıyorum memleketım için soylediğiniz kelımeler için tşk ediyorum...belkı sosyal falıyteler çok az yok denecek kadar ama ınsanlar arası ilişkilerımız cok kuvvetlıdır...tabı butun ıllerımız öyledir emınım ama terörle anılmak ıstemıyoruz artık ....

bu yıl bizde borçkada bi köyden diğerine tayin gördük bnde hamileydm allah yardımcn olsun arkadaşım .doğumu nerde yapıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…