antep ve lojmanlar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar
merhabalarr
istanbul da olan yada istanbul a gelecek olan var mı
hayırlı olsun antep çok güzel ben çok begendim lojmanları harika ama kaç tane lojman var bilmiyorum biz orduevinin ordaki lojmanları görmüştük şehrin bir ucundan öbür ucuna uzanan bi park ve yürüyüş alanı var hiç araba girmiyo biz gezmeye gittik yaşamadık ama çok begendikbiz ağrı merkezdeyiz antep çıktı bizede sabah sabah moralim bozuldu...herkese hayırı olsun
amasya oldu bizimde kızlar samsun beklerken
kızlar merhaba.. bizim de tayinimiz cıktı. kıbrıs paşaköye. bıraz baktım netten ama köy gibi bir yer sanki.. bılen goren duyan var mı nasıldır burası? doktoru hastanesi fln var mıdır?? çok endıselıyız.. kıbrısta o kdr guzel yer varken bize de köyü cıktı...
hayırlı olsun herkese biz 2007 de geldik kıbrıstan şimdi şartlar daha iyi galibahastane lefkoşada devlet hastanesi vardı iyi değildi.
girne asker hastanesi var bide arada özeller var tabi.o senelerde girne asker hastanesi normal doğum yaptırmıyordu gebelik düşünenler iyice araştırsın doktora nedenini sorduğumuzda olası bi komplikasyon durumunda sevk edeceğim bi üst hastane fakülte yok diyordu.kıbrısın kendi hastaneleinde doğum yapan arkadaşlarım oldu ama ben cesaret edemedim.her milletten insan geliyor devlet hastanesine.
paşaköy ercan havaalanına çok yakındı hatırladığım kadarıyla.lojmanlarda her türlü eşya bulunuyor,bulaşık makinası klima dağıtılacaktı döndüğümüz yıl.bol kıyafet götürün çok sıcak oluyor ama yağmurlar başlayınca soğuyor havası kışlık mont filan götürmeyi ihmal etmeyin.okullarından memnun değildi arkadaşlar.dersler farklı öğretmenler grevde senede bi kaç kez.o zaman öyleydi inşallah şartlar iyice düzelmiştir.farklı bi ülke şivesiyle insanlarıyla bunu fazlasıyla hissettiriyor.bide askerleri pek sevmiyorlar.tv den göründüğü gibi değil.haftada 2 gün servisler vardı denize,hergün hastane servisi 40 dk sürüyodu girneye biz değirmenlikteydik.
aracınız varsa biraz sıkıntı mersinde taşucu da işlemleriyle uğraşıyorsun karne gibi bişey çıkarttırıyorlar araca arabalı feribotla çok beter bi yolculuk deneyimi.bulantı problemi ve çocuk varsa uçakla gitmenizi tavsiye ederim feribot hijyen 0.mülteciler gibi yerlere seriliyor herkes.
çok uzun oldu ama anlatayım isteedim.
hayırlı olsun cnm ben amasyalıyım amasyada 6 yıl görev yaptık lojmanlar şehrin dışında lojmana giripte boşa puan harcamayın derim ben dışardada 400 çok güzel bi evde oturursun yani çamlıkent sitesi var biz orda oturduk çogu asker ordan tutuyo zaten 2.lojman gibi orasıküçük ama yaşaması güzel bir şehir umarım sizde begenirsiniz sormak istediginiz bişey olursa yardımcı olurum
kızlar merhaba.. bizim de tayinimiz cıktı. kıbrıs paşaköye. bıraz baktım netten ama köy gibi bir yer sanki.. bılen goren duyan var mı nasıldır burası? doktoru hastanesi fln var mıdır?? çok endıselıyız.. kıbrısta o kdr guzel yer varken bize de köyü cıktı...
merahabalar şu an kktc deyim şükür ki tayin olduk gidiyoruz sizede hayırlı olsun.Magosa ya yakınsınız harika denizi var kıyafet pahalı sağlık şartları kötü diş sıkıntınız falan varsa halledip gelin derim yerine gittiğiniz personeli arayıp misafirhane hakkında bilgi alın alkol nescafe askeri personele tütün türevi ucuz sormak istediğiniz birşey olursa yanıtlayabilirim
halalarım antepte oturuyor.. antep merkez için diyebileceğim tek şey o bölgedeki en güzel şehirlerden birine gidiyorsunuz.. orada sıkılmak biraz zor :) kuzenlerim resimlerini paylaştıkça içim gidiyor... avmsi, mesire yerleri, botanik bahçesi, canlı müziği vs. zevk meselesi sonuçta ama güzel vakit geçirebileceğin bir şehir.. kuzenimin eski eşi de antepte piyadede astsubaydı.. kendileri lojmanda değil de dışarıda kalıyorlardı ama bu onların tercihiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?