Bizde tavsıye uzerıne yazdık bakalım neresı olacakpertek yazdık biz de : )) umarım olur, bir 5. bölgeye göre çok güzelmiş orası. çok övüyor oradakiler.
Bizde tavsıye uzerıne yazdık bakalım neresı olacak
canını sıkma demek işe yaramıyor biliyorum, ama sen yine de sıkma.. en hayırlısı olsun hepimiz için de pazartesiye kadar bekleyelim yapacak birşeyimiz yok. biraz önce eşimle konuştuk yine..
ya akşam 17.00 de açıklanacak yada pazartesiye kalacak diyor.. salıya kalmazmış-mışş! erkekler biraz daha rahat, benim eşimin 4. tayini olacak bu, adam alışmış sanırım.
biz de istanbuldayız ve 4 yada 5. bölge bekliyoruz. 5. bölge olacak yüksek ihtimal.. yeni evliyim, ilk tayin strestim.
((
Allah yardımcımız olsun cnm bizde cok streslıyız neresı cıkacak o bır stres eşimle gidebilecekmiyim o bir stres nezaman acıklanacak oda bır stres bekle dur verdıklerı tarıhlerde ertelenıp duruyor sabrımız kalmadısen üzme kendinş bak bebişini düşün canım hayırlısı olsun inş. Hepimizin hakkında
dışarda bardaktan boşalırcasına yağan yağmur,kapalı bir hava ,evimin içi sessiz,benim içim dolu dokunsalar ağlıcam,
telefonla arayanları hemen cevaplayıp kapatıyorum,devam etsem kesin ağlarım,
karnımda bebişim hareketli sanki onu da üzüyorum gibi geliyo ama elimde değil,
çok karamsar bir tablo çizdim üzgünüm ama cevaplanmayan her soru kaygı yaratıyor,
biz samsundayız doğu bekliyoruz,doğudan samsuna gelicekler çok şanslı,inşş kimse eşinden ayrılmaz,
Allah ım duy sesimizi de bir an önce bu stresten kurtulalım
canını sıkma demek işe yaramıyor biliyorum, ama sen yine de sıkma.. en hayırlısı olsun hepimiz için de pazartesiye kadar bekleyelim yapacak birşeyimiz yok. biraz önce eşimle konuştuk yine..
ya akşam 17.00 de açıklanacak yada pazartesiye kalacak diyor.. salıya kalmazmış-mışş! erkekler biraz daha rahat, benim eşimin 4. tayini olacak bu, adam alışmış sanırım.
biz de istanbuldayız ve 4 yada 5. bölge bekliyoruz. 5. bölge olacak yüksek ihtimal.. yeni evliyim, ilk tayin strestim.
((
mrb bizde ilk tercih yazdık samsunu büyük ihtimal gelecek diye bekliyoruz dışarıda ev kiraları nasıl nette çok güzel evler falan görünüyor dışarıdan mı yoksa lojmandan mı tavsiy edersiniz yani lojman falan var mı biraz bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşım.biz de istanbul dayız 4 ya da 5 bekliyoruz
heyecan stres korku hepsi birbirine karıştı
benim de ilk tayin yerim. 4 aylık bir de bebişim var üsteliktek derdim eşimle gidebilmek.çocumla ayrı kalmasınlar.hakkımızda hayırlısı.inşallahh herkesin gönlüne göre olur
siz istanbul da nerdesiniz? biz avrupa yakasındayız. eşinizin sınıfı piyade mi ? bakalım istanbul dan nereye verecekler :18:
biz dışarda oturduk,yeni evlendik doğuya gidince nasılsa lojman olcak bari samsunda ev güzel olsun dedik ,
atakum semti güzel ve gelişmiş,sahili, hastaneleri eğlence mekanları burada hep
ama lojmanlarda fena değil 3+1 lerde var 2+1 lerde kimisi bakımsız şansa size iyisi düşebilir,lojmanları yeri de güzel 1 adıma çarşıdasınız,
çocuklu aileler genlede lojmanı tercih ediyorlar çocuklar çok rahat oynuyo bahçesi geniş korunaklı,
dışarda kiralar 550-600 arası değişiyor,samsun çok güzel şehir gelenin pişman olacağını hiç sanmam,
hamilesiniz doğumu burda yapacaksanız bildiğim bir kaç iyi doktor ve hastane var
tavsiyem netten ev tutmayın buraya eşiniz gelip kendi bakıp öyle tutsun eğer dışarı olacaksa,bizde netten tutmaya kalktık evinresimleri hiç gerçeği yansıtmıyordu...
şimdilik söyleyebileceklerim bunlar,ben doğum için samsunda kalıcam eşim gittikten sonra buraya gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?