Asker Eşleri

erkekler rahat ya da belli etmiyolar,tayincilerin hepsinin ayrı derdi düşüncesi var
kimi çocuk okula başlayacak nolcak,
kimi işi özel sektörde bırakırsa istifa etmezi lazım
kimi de benim gibi bebek nolcak derdinde,
salıya kalmaz mış mışş rahatlığğa bak adamlardaki yaa benim anlamdığım bütün kuvvetler açıklanıp kara kuvvetlerinin böyle olması,

neyse başa gelen çekilir saolun kızlar sizi okuyup yazışınca sanki daha kolay kabulleniliyo...

evet pazartesi açıklanacak herkese stresli bir hafta snu geçirmek kalıyor...ağrıya gelecek olanlar olursa bol bol kışlık kıyafet almasını şimdiden belirteyimD

endişelenmeyin ben bugun ayrılacağımız için okulda baya bir ağladım:)

hiçbiryerde bulamayacağım arkadaşlarım dostlarım oldu burada iyiki gelmişim iyiki tanımışım onları ....

mrb bizde ilk tercih yazdık samsunu büyük ihtimal gelecek diye bekliyoruz dışarıda ev kiraları nasıl nette çok güzel evler falan görünüyor dışarıdan mı yoksa lojmandan mı tavsiy edersiniz yani lojman falan var mı biraz bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşım.biz de istanbul dayız 4 ya da 5 bekliyoruz
heyecan stres korku hepsi birbirine karıştı
benim de ilk tayin yerim. 4 aylık bir de bebişim var üstelik tek derdim eşimle gidebilmek.çocumla ayrı kalmasınlar.hakkımızda hayırlısı.inşallahh herkesin gönlüne göre olur
siz istanbul da nerdesiniz? biz avrupa yakasındayız. eşinizin sınıfı piyade mi ? bakalım istanbul dan nereye verecekler :18:

bizimde 4. son tercihimiz samsun,inş. çıkmaz mecburiyetten yazdık.güzel yer ama memleketlere çok uzak.

biz dışarda oturduk,yeni evlendik doğuya gidince nasılsa lojman olcak bari samsunda ev güzel olsun dedik ,
atakum semti güzel ve gelişmiş,sahili, hastaneleri eğlence mekanları burada hep
ama lojmanlarda fena değil 3+1 lerde var 2+1 lerde kimisi bakımsız şansa size iyisi düşebilir,lojmanları yeri de güzel 1 adıma çarşıdasınız,
çocuklu aileler genlede lojmanı tercih ediyorlar çocuklar çok rahat oynuyo bahçesi geniş korunaklı,
dışarda kiralar 550-600 arası değişiyor,samsun çok güzel şehir gelenin pişman olacağını hiç sanmam,
hamilesiniz doğumu burda yapacaksanız bildiğim bir kaç iyi doktor ve hastane var
tavsiyem netten ev tutmayın buraya eşiniz gelip kendi bakıp öyle tutsun eğer dışarı olacaksa,bizde netten tutmaya kalktık evinresimleri hiç gerçeği yansıtmıyordu...

şimdilik söyleyebileceklerim bunlar,ben doğum için samsunda kalıcam eşim gittikten sonra buraya gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım

veeeeeee tayinlerin açıklanma tarihi ertelendi,

bize stres dolu haftasonu armağan ettiler.....

hayır ola demekten başka elden ne gelir....

Son düzenleme:
Kara nette kesin bilgi ayın 20 si yani pazartesi sabah açıklanıyor...Sıktı artık açıklancaksa açıklansın ...Bu kadar uzatmanın alemi ne paşa gönülleri bilir dedikleri buymuş meğer:...

canım biz de avrupa yakasındayız ve 1 yıllık evliyiz. çocugumuz yok daha, ama lojman olan yerleri yazdık biz.. sizin bir de çocugunuz varmış inşallah ayrılmazsınız eşinle..

bu arada eşimin sınıfı istihkam.

çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için ilişik kesme işleri ve ev bulup yerleştrime seçilirse doğumu orada yapacağım yetişmezse memlektte kafam çok karışık anlayacağın ilk taşınma biizmde çünkü

merhabalarr
istanbul da olan yada istanbul a gelecek olan var mı

günaydın hanımlar
bizim izmir çıktı ilk tercih,izmirliyim.öğrenen arkdaşların herkes için hayırlısı olsun koşuşturmacalı bi dönem başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…