çok teşekkür ederım sadece oğlum için endişe ediyorum okul sorun olurmu acaba bılmıyoruz lojmanlar nasıl bilgilendirirsen sevinirim :)
Siz nerde görev yapıyorsunuz?
canım benim eşim tugayda çalışıyodu orası bi iki sene önce lav oldu,sizin jandarma kom.çarşının içindeydi lojmanlarda aynı yerdeydi,iyi lojmanlar vardı şansınıza artık hangisi çıkarsa.oglunuz kaçıncı sınıfa gidicek bilmiyorum ama dogunun egitimide artık kötü değil,hatta patnostan bi arkadaşın iki oğluda karadeniz teknik üni.de mühendislik okuyor.liseyi patnosta okudular. belkide bazı batı şehirlerinden çok daha iyi durumdadır egitim seviyesi.
Astsubayların tayini kaç yılda bir çıkar arkadaşlar?
Benim erkek arkadaşım 3 yıldır izmirdeymiş. daha 3-4 yıl tayinim çıkmaz diyor da merak ettim.
Astsubayların tayini kaç yılda bir çıkar arkadaşlar?
Benim erkek arkadaşım 3 yıldır izmirdeymiş. daha 3-4 yıl tayinim çıkmaz diyor da merak ettim.
izmir 1.bölge garnizon süresi 8yıl,ama şark sırası erken gelirse süresini doldurmayı bekleyemez.benim eşim izmirde 3yıl kalıp şarka gitti mesela.
istikametimiz burtvin :)) yani bursa :)) artvinden sonra artvinlilerle dolu bir şehre gitmek ... sanırım yabancılık çekmeyeceğim :))
tayini çıkan tüm arkadaşları yeni yerleri hayırlı olsun diyorum..
açıklanmayanlar da en kısa zamanda açıklanır inşaallah...
sınıfına bağlı yok öyler her sınıfa 7-8 yıl tayin hele jandarma piyadeye hiç yok :)
Pazartesiye kaldı sanırım tayinler ama o sevinci kırdılar ya 30000 kişi bir kişiyi bekliyor hafta sonu nasıl gecer bir an önce acıklansın artık cizre kızıltepe tunceli tatvan siirt hangisi artık belli olsun
öğleden sonra kesin mi ya.ölüyorum meraktan...açıklansında rahatlayalım ya.yeter bu stres.Şimdi aldığım duyum öğleden sonra acıklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?