Asker Eşleri

bizde mardindeyiz bu yılda tayinciyiz mardin hakkında sorusu olanlara cevaplayabilirim. biz 3. bölge olmasından dolayı gökçeada yazdık.. gökçeada hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

çalışma koşullarını bilmiyorum ama gökçeada çok küçük biyer yazın 3-4 ay dışında çok sakin bi yer,ilçe ayarında bile değil belde gibi.

5.bölgede neredeydiniz?şimdi hangi şehirdesiniz?bizde bu sene 5.bölgeye gideceğiz.

ablacım hayırlı olsun emekliliğiniz, dilerim çok daha güzel olur bundan sonrası. darısı bizlerin başına.

canım az kaldı inşallah iyi bir yer çıkar şansınıza, umudunu kaybetme, işler değişiyor zaten daha önce konuştuğumuz gibi.

çok teşekkür ederim canım , darısı sizlere inşallah

Merhaba,Kıbrıs görevinde olan arkadaşlar var mı aramızda?Hangi eşyalar götürülmeli, ne gibi hazırlıklar yapılmalı vs. tavsiyelerinize ihtiyacım var.Teşekkürler..

Theadora bizde kıbrıs yazdık arkadaşım hayırlısı olsun hakkımızda şu tayinler açıklansada rahatlasak bir belli olsa takipteyimm 1 aydan aşağı düşüyor artık az kaldııı ...Bu arada en çok sinir olduğum şeyde 5.bölgede iç güvenlik tazminatları kaldırılıyormuş hiç adil değill sinirlerim zıpladı benim eşim eve gelmiyor 3 -4 günde bir ne nöbet parası ne görev parası kuru maaş oh ne alaa.Haram zıkkım olsunn ne diyelimmm.Biz hadi neysede şurda 2-3ayımız kaldı fakat bu tarafa gelecekler uzatanlar ödemelerini ona göre ayarlayanlar yazık günahh insanları harcadılar resmen....

bende bahriyeli eşiyim gölcükten sanırım tayinler nisan 15 te açıklanacakmış bizde izmir istiyoruz bakalım nereye çıkacak.şu gölcükten kurtulmak istiyorum artık.yinede hayırlısı olsun allah neresi hayırlıysa oraya çıkarsın burası hayırlıysa burada kalırım tabiki.

Canim merhaba
Ben de golcukten bahriyeli esiyim.burda sizi gormek cok sevindirdi beni.
Golcukten kurtulmak isteyen bir ailede biziz sanirim.hic sevmiyorum burayi.
Insallah istediginiz yer olur hayirlisiyla.

esım astsubay suan ardahan golede ben yozgatta aılemın yanında kalıyorum 4senelk evlıyız 2yasında ıkızlerım var 9aydr sureklı Yer degstırıyo okadas zorkı bıde cocuk olunca cok zor bı meslek rabbım askerlerımızede eşlerınede cokca sabır versin bayburta yada hakkarıye gıdecek bayburt merkezde olan varmı ?

Canim merhaba
Ben de golcukten bahriyeli esiyim.burda sizi gormek cok sevindirdi beni.
Golcukten kurtulmak isteyen bir ailede biziz sanirim.hic sevmiyorum burayi.
Insallah istediginiz yer olur hayirlisiyla.

merhaba canım...
Benım babam emeklı dnz astb... 18 sene orada kaldık bızz... tabı en son karamurselden emeklı oldu ve hala oradalar...
Benım esımde jandarma,babamla batıyı gezdım esımle doguyu gezıyorum :)))
Aslında guzeldır golcuk ama ben bayagıdır uzakta oldugumdan olsa gerek ozledım sanırım :)
Rabbım gonlunze gore versın,hayırlısı olur ınss...

Merhaba,Kıbrıs görevinde olan arkadaşlar var mı aramızda?Hangi eşyalar götürülmeli, ne gibi hazırlıklar yapılmalı vs. tavsiyelerinize ihtiyacım var.Teşekkürler..

meraba biz 5 yıl önce kıbrıstaydık değirmenlikte.şuana kadar şartlar değişmiştir heralde ama yardımcı olmak istedim.mutfak eşyası yorgan yastık gibi şeyler götürdük bol bol kıyafet tarz değişik şive değişik alışveriş sıkıntı aradığını bulamıyorsun.kışlık montda götürün sıcak diye götürmeyenler pişman olmuştu

Kıbrısta iş bulma imkanımız var mı acaba:44:?Az kaldı ve acayip heyecanlanmaya başladım.:18:

Merhaba canim :)) simdi gordum mesajini.tesekkur ederim iyi dileklerin icin insallah sizinde gonlunuze gore olur hersey.
Ilk geldigimde ben de cok sevmistim golcugu daha dogrusu degirmenderedeyiz biz.daha cok sahil kasabasi gibi burasi yazlari cok guzel ama kislari cok sessiz tam bir emekli sehri gibi oluyor bu da gencleri slklyor sanirim biraz :)))
Suan icin bize tayin yok olursa buyuk ihtimal marmaris olacak.orayi merak ediyorum bayag :) kesin yasamissinizdir orada bilgi verirseniz sevinirim :)
Sevgiler..

Kıbrısta iş bulma imkanımız var mı acaba:44:?Az kaldı ve acayip heyecanlanmaya başladım.:18:

Canim selam :)
Kardesim kibrista okuyor ve esimin birkac devresi kibrista.
Onlardan duydugum kadariyla fazla is alani yokmus.
Tabi sizin mesleginize ve yapmak istediginiz ise de bagli.

bencede tam bir emekli yeri buraları hem küçük hem pahalı hemde sessiz :) ay ne bileyim bi türlü alışamadım buraya.bende değirmenderede 6 yıl oturdum aradığım hiç bişeyi bulamıyordum gölcük oraya nazaran daha aktif.marmarisi ben çok beğeniyorum ikinci evim gibi,cennet gibi.ama çok sıcak oluyo yazın tek sıkıntı o bide aksazda yaşayan arkadaşımıza gitmiştik akşamları domuz mu ararsın eşek mi ararsın dağdan iniyolar çöpleri karıştırmaya gözlerimle gördüm ya inanamadım hangi gemide eşiniz

Inanirmisiniz evlendigimizden beri yaklasik 3 yil diyeyim ayni sitede oturuyoruz ve ben daha komsularimin yuzunu goremedim nereye saklaniyo burda bu insanlar bilmiyorum ozellikle de kis olunca :)))
Dediginiz gibi ozellikle giyim konusunda slflr burasi surekli izmite gitmek gerekiyor iyi seyler bulmak icin bu da cok buyuk slklntl.
Marmarisi esimin denizalti kursunda dalistaki resimlerinden gordum hatta onlari da kovalamis yaban domuzu birligin icinde zor kurtarmislar kendilerini :))))
Esim suan gemide degil kartepe de diyeyim anlayin siz :)))
Marmariste evler problem mi lojman olmazsa disardaki evler kucuk ve pahali diye biliyorum.bir de sanirim salon mutfak hep birlesik.siz nerde kalmistiniz ? Sizin esinizz hangi gemide ?

Degırmendere.. Çoculugum orada gectı yuzbasılar mahallesınde :))
Allahım gonlune gore versın cnm,ben Aydın dayım suan batı gorevndeyız ve marmarıs bana 1 bucuk saat yazın kısa bır tataıl yaptım ve gercekten cok guzelll yesıl ve denız bırarada... Ama bır arkadasım lojman carsıya cok uzak ormanın ıcınde ıssız bıraz dıyordu ne kadar dogru bılmıyorum ama yıne de soylemeden edemedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…