bizde mardindeyiz bu yılda tayinciyiz mardin hakkında sorusu olanlara cevaplayabilirim. biz 3. bölge olmasından dolayı gökçeada yazdık.. gökçeada hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben bu konuda yeniyim, aslında 8 yıldır asker eşiyim ama lojmanda filan da oturmadığımızdan asker eşliğinde de acemiyim gibi geliyo. 8 yıldır ankaradayız ve eşimin ilk görev yeriydi, bu sene tayinciyiz ve asker eşi olmanın ne demek olduğunu ben yeni anlamaya başlıyorum galiba. 4 veya 5. bölgeye gideceğiz veya eşim tek başına gidecek. Doğu da görev yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum. Karar veremiyorum 2 çocuğum var biri 3 biri 5 yaşında, büyük eylülde okula başlayacak, kendimde devlet memuruyum. Eşimden ayrılmak istemiyorum aslında, ailemizin düzeni de bozulmasın istiyorum ve büyük oğlum babasına çok düşkün o giderse çok etkilenir. Bunları düşününce yok ben kesin giderim diyorum ama iki küçük çocukla ve kendimde çalışarak doğuda yapabilirmiyim, çocukların okul kreş durumu nasıl olur gittiğime pişman olurmuyumki diye karar veremiyorum. Eşiyle giden arkadaşlara soruyorum gittiğinize pişman oldunuzmu, çok zorlandınızmı.
daha tayin yeriniz belli değil ama batıdaki eğitimi imkanalrı doğuda bulamazsınız havası çok soğuktur kışı serttir kreş bi çok yerde bulamazsınız merkezi 4.blge bi yere giderseniz bulunur tabi ama ilçelerde çok zor lojman içinde çoçuk bakanalr oluyo amaMerhaba arkadaşlar, ben bu konuda yeniyim, aslında 8 yıldır asker eşiyim ama lojmanda filan da oturmadığımızdan asker eşliğinde de acemiyim gibi geliyo. 8 yıldır ankaradayız ve eşimin ilk görev yeriydi, bu sene tayinciyiz ve asker eşi olmanın ne demek olduğunu ben yeni anlamaya başlıyorum galiba. 4 veya 5. bölgeye gideceğiz veya eşim tek başına gidecek. Doğu da görev yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum. Karar veremiyorum 2 çocuğum var biri 3 biri 5 yaşında, büyük eylülde okula başlayacak, kendimde devlet memuruyum. Eşimden ayrılmak istemiyorum aslında, ailemizin düzeni de bozulmasın istiyorum ve büyük oğlum babasına çok düşkün o giderse çok etkilenir. Bunları düşününce yok ben kesin giderim diyorum ama iki küçük çocukla ve kendimde çalışarak doğuda yapabilirmiyim, çocukların okul kreş durumu nasıl olur gittiğime pişman olurmuyumki diye karar veremiyorum. Eşiyle giden arkadaşlara soruyorum gittiğinize pişman oldunuzmu, çok zorlandınızmı.
kızlar bizde sarıkamıştayız bizimde tayinimiz çıkıyor amasya sivas tokat... gibi ikinci bölgeler yazdık hakkımızda hayırlısı olur inş
Merhaba arkadaşlar, ben bu konuda yeniyim, aslında 8 yıldır asker eşiyim ama lojmanda filan da oturmadığımızdan asker eşliğinde de acemiyim gibi geliyo. 8 yıldır ankaradayız ve eşimin ilk görev yeriydi, bu sene tayinciyiz ve asker eşi olmanın ne demek olduğunu ben yeni anlamaya başlıyorum galiba. 4 veya 5. bölgeye gideceğiz veya eşim tek başına gidecek. Doğu da görev yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum. Karar veremiyorum 2 çocuğum var biri 3 biri 5 yaşında, büyük eylülde okula başlayacak, kendimde devlet memuruyum. Eşimden ayrılmak istemiyorum aslında, ailemizin düzeni de bozulmasın istiyorum ve büyük oğlum babasına çok düşkün o giderse çok etkilenir. Bunları düşününce yok ben kesin giderim diyorum ama iki küçük çocukla ve kendimde çalışarak doğuda yapabilirmiyim, çocukların okul kreş durumu nasıl olur gittiğime pişman olurmuyumki diye karar veremiyorum. Eşiyle giden arkadaşlara soruyorum gittiğinize pişman oldunuzmu, çok zorlandınızmı.
kızlar doğudayız şu anda ve kısmetse mayısta tayinimiz çıkacak lakin ben şu anda 17 haftalık hamileyim taşınma işinden de o kadar korkuyorum ki nasıl taşınacağız nasıl ev bulacağız temizliğimi nasıl yaptıracağım eşyaları nasıl yerleştireceğiz hep dert dert.
eşim haziranda evi ben tutarım diyor kesinlikle lojman istemiyorum çünkü evi toplamaktan da korkmuyorum ama sorun şu temzilik konusunda kendimden başkasına güvenemiyorum pek kendi annemve kayınvalidem dahil eşim evi tuttuktan sonra boya temzilik yaptırır öyle gelirim diyor sonra eşyaları götürürüz diyor . sizce şunu soracağım ben 6 buçuk 7 aylık hamile halimle tek başıma temizlikçi tutarak bu taşınma işini bitirebilir miyim ilk defa taşınacağım çünkü ve çok korkuyorum bebeğimi tehlikeyede atmak istemiyorum. bu taşınma temizlik işleri kaç günde hallolur. evin düzeni kaç günde oturur. doğumum ağustosa geliyor ve ben yeni evimde doğum yapmak istiyorum sizce herşey yetişir mi şimdiden çok panik oldum
merhaba okyonuscuğum , eski arkadaşlardan kimse yazmıyor artık , bende artık emekli asker eşiyim. kendi işini kurmak için emekliliği tercih etti. şimdilik memnun. İnşallah hep böyle düşünür.Eskılerden kımseler yok nerelerdesınız
Tayinler sanırım nisan sonu açıklanıyormus eşim söyledi eş durumu atamalarından dolayı erken acıklanacamıs dogrumu acaba? Acıklansın istemıyorum :18:5. Bölgeye gıdecek eşim
merhaba okyonuscuğum , eski arkadaşlardan kimse yazmıyor artık , bende artık emekli asker eşiyim. kendi işini kurmak için emekliliği tercih etti. şimdilik memnun. İnşallah hep böyle düşünür.
hakkınızda hayırlısı olsun canım. sizin için stresli bekliyişler bunlar. dilerim eşinle birlikte gidebilirsin
Merhaba ablacım emeklı oldu demek eşin darısı bızım basımıza daha yolun cok basındayızkendı işini kurmak eşiminde hep hayali bakalım zaman ne gösterecek suan bızım ıçın bu hayaller çok uzak sag saglım bır atlatalım
Eskılerden kımse yazmıyor artık eski sohbetlerimizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?