Bursuru varmıs boyle kaydırma bırlık sansa gelıyor cok zor bızımde burda nobet gorev bıtmıyor ızınden geldıgımızde bır hafta ankaraya goreve gıdecek cok canım sıkılıyor benımde bırısı gelmıyor nobet bıze kalıyor falan her an herseye hazırlıklı olucaz yalnız olmaya alısıcaz malesefplan yapmaya falan gelmıyor bızım bu ıznın 3. Ertelenısı ıns. 17 sınde kullanıcaz artık esım benı goturmek ıstemıyor bende ısrar etmıyorum orda tek basıma ne yapıcM oda eve gelemıycek zaten
İnşallah canım ;Allah kimseyi eşinden ve sevdiklerinden ayrı koymasın .Bizde 1. bölgede İzmir-Bornova dayız.Bizde bu sene tayinciyiz,açılan yerleri gördüm ,benimde çok moralim bozuldu.Eş götürülen yerlerden itibaren başlayacağız. DİYARBAKIR -TATVAN- KARS-HAKKARİ -ŞIRNAK-DİYARBAKIR(LİCE).Buralarda kalmış olan arkadaşlar varsa bilgi verirse bir nebze olsun içime su serpmiş gibi olur.Eşim karacı bu arada..
slm cnm tam aradıgın kişiyim ben diyarbakırdan tatvana geldik bu yıl diyarbakır 4 bölge oldugu için çok şanslısınız öncelikle çünkü bu yıl 4 bölge oldu geçen yıl bile 3 tü ya bizler batı yaptık bu yıl doğu oldu orası çıkarsa çok şanslısınız öncelikle harika bir şehir biz merkezdeki lojmandaydık dolu dolu geçti zamanımız aglayarak ayrıldık ordan ama şimdi torpil yeri olmuş çıkarsa çok şanslısınız gerçekten ordan liceye gittik gezmeye lice büyük köy gibi biyer ordan pek beklentin olmasın diyarbakıra 1 saat uzaklıkta ama sıkıcı ve çok küçük biyer bu yıl tatvana geldik buradada zaman güzel geçiyo yazılacak yerlerden olmalı bence
Şırnak-beytüşşebapvarmı başka kızlar?
Merhaba jely,
Öncelikle geçmiş olsun sanırım iki yıl kadar olmuş sevdiğinin askerden gelişi. ben yeni üye oldum erkek arkadaşım acemi birliği oradan usta birliği şırnak beytüşşebap a alay komutanlığına gidecek. malum şuan yazdığım 349. kısa dönem forum başlığında doğu da ve beytüşşebap ta askerlik yapacak olan kimse yok. bende oldukça meraklıyım ve endişeli. beni bu konuda aydınlatırsan şükran borçlu olurum sana. şimdiden çok teşekkür ederimm..
Kızlar bende asker eşiyim eşim subay doğu görevimizi yapıyoruz kısmetse mayısta tayinimiz çıkıyor. benim size danışmak istediğim birşey var 5 haftalık hamileyim ve felaket derecede korkuyorum kızlar hamilelik ve doğumdan. evi nasıl taşırız doğumu nasıl yaparım deli gibi hamilelik korkum var ve aynı zamanda tam teşhis koyulamasada sanırım biraz panik hastalığım var. hamile kalıp anne olan arkadaşlar bana yardım edip bu işin güzellikelrini anlatırlarsa çok memnun olurum. yan, ham,lelik korkulacak birşey mi
Merhaba,
Tabiki korkulacak birşey değil, aksine dünyanın en keyifli zamanlarından. Biraz rahatlatmaya çalış kendini, pisikolojini rahatlatmak senin elinde. Doğumu bulunduğun şehirde yapmak zorunda değilsin. Ben de hamileliğimi doğuda geçirdim. Ama çok rahattı psikolojm. Keyfini çıkardım. Güzel bir hastane , iyi bir doktor belkirlemek seni rahatlatacaktır. Eğer çok zor ve çok korkulacak birşey olsaydı, nüfus denen birşey olmazdı. Sonuçta onu doğurabilecek ve büyütebilecek anatomiye sahibiz, meraklanma.
canım bende hamileyim ve benimde korkularım vardı. senelerce çocuk düşünmedik. ama oğlum bize süpriz yaptı iyiki de olmuş diyorum şu an. sen doğumunu batıda yapacaksın ne güzel. ev taşıma konusuna gelince ailenden biri yardıma gelir mutlaka. 4 ay bulantılarım devam etti benim ağzıma birşey koyamadığım günler oldu ama bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra bütün sıkıntılarım, stresim hepsi bir anda bitti. kucağıma alacağım günü heyecanla bekliyorum.Kızlar bende asker eşiyim eşim subay doğu görevimizi yapıyoruz kısmetse mayısta tayinimiz çıkıyor. benim size danışmak istediğim birşey var 5 haftalık hamileyim ve felaket derecede korkuyorum kızlar hamilelik ve doğumdan. evi nasıl taşırız doğumu nasıl yaparım deli gibi hamilelik korkum var ve aynı zamanda tam teşhis koyulamasada sanırım biraz panik hastalığım var. hamile kalıp anne olan arkadaşlar bana yardım edip bu işin güzellikelrini anlatırlarsa çok memnun olurum. yan, ham,lelik korkulacak birşey mi
bende asker esıyım...buradan dogu görevı bızı beklıyor...ınsallah malatya olur
bende asker esıyım...buradan dogu görevı bızı beklıyor...ınsallah malatya olur
Merhaba eşinizin branşı nedir? Biz malatyaya bu sene tayin olduk. güzel bir şehir. umarım gelir.
Hosgeldın canım sımdı nerde gorev yapıyorsunuz? Nereleri yazdınız bızde dogu gorevıne gıdecegız bu yıl:18:
esım astsubay havacı.bızım tayınınımıze sure var daha ama ben malatya ıstıyorum
bu sene bizde tayinciyiz doğuya bakalım neresi olacak
hakkınızda hayırlısı olsun. sizin branşınız nedir?
bu sene bizde tayinciyiz doğuya bakalım neresi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?