Asker Eşleri

selam arkadaşlar.Manisa-Alaşehir,Sakarya-Pamukova ve Isparta-Eğirdir' de yaşayan arkadaşlar bu yerler hakkında kısaca bilgi verebilir mi?Malum tayin yerleri açıklandı.Umarım herkes için hayırlısı olur.

Ispartadan komsum gelmıs kna sorayım bakalım egırdırden gelmıslerdı sanırım sorarım denk geldıgımızde manısa alasehırdede arkadasın nısanlısı gorev yapıyor onuda ogrenmeye calısırım

kızlaaaaaaarr ne tayini yahu? karacıların şimdi mi açıklanıyo? bizim jandarma, hazırlıklar ocakta geliyo...

neyse hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

okyanuuuuuuuuuuuuusss ayrılma kız kocişinden taze gelin...öpüyorum seni çoookk

Canım Bosalan yerler acılklanmıs ama bız daha ulasamadık lısteye mecbur ayrılıcaz esım gıtmemı ıstemıyor kalacam benkpss ye gırdım tercıh yapıcam dogu harıc atanırsam atandıgım yere gıdıcem atanamassam annemlere yakın ev tutucaz kalıcam bakalım hayırlısı olsun hersey belırsız suan atanırım dıye umut edıyorum 2 yıl boyunca tercıh yapıcam artık

evet biz 5. bölgedeyiz istememe rağmen gelebilecek en güzel yer geldiii lojmandayız biz.Sıkıntılar oluyor ama burası yinede iyi çok şükür.Eşim benide getirmeyecekti ama herkesin ailesi burda yaşıyor dışarda oturanlarda var.

allah gönlünüze göre versin zor iş tayin beklemek stresli biz çok şükür 6 sene rahatız tayin yok

selam arkadaşlar.Manisa-Alaşehir,Sakarya-Pamukova ve Isparta-Eğirdir' de yaşayan arkadaşlar bu yerler hakkında kısaca bilgi verebilir mi?Malum tayin yerleri açıklandı.Umarım herkes için hayırlısı olur.

merhaba biz alasehirliyiz ne anlamda sordun bilmiyorum ama yine yardımcı olmaya calısayım. kücük guzel bi yerdir alasehir ole pek gezcek dolascak bi yer yok sakindir eşim de hakkariden sora ilk tercihe orayı yazmıstı ama cıkmadı malesef iş anlamında da rahatmıs.

Merhaba canım nasılsın neler yapıyorsun?Hayırlısı olsun canım ıns. Yanına gelebılır esın cogu gıttı azı kaldı alatacaksınız ıns. Sıra bıze gelıyor:18:

iyiyim canım, bu sene yoğunum bende. 1 ay birlikteydik eşimle, zor geldi ayrılık. umarım eş götürülebilen bir göreve gidersiniz canım, atanma haberlerini de bekliyorum.

iyiyim canım, bu sene yoğunum bende. 1 ay birlikteydik eşimle, zor geldi ayrılık. umarım eş götürülebilen bir göreve gidersiniz canım, atanma haberlerini de bekliyorum.

Cok sevındım canım gorusebılmenıze Bır ay da olsa ıyı gelmıstır az kaldı kavusacaksınız ıns. Esının Tayınıde ankaraya cıkar canım bakalım bızde bugun lısteyı alıcaz yavas yavas yapıcaz tercıhlerı 19 kasımdada benım tercıhler var hayırlısı olsun ıns. Bende yerleşirim guzel bır yere

nereler açılmış canımm

nereler açılmış canımm

Mardın,agrı,dıyarbakır,ardahan,şsnlıurfa,ıgdır , sırnak,kars,hakkarı,hatay,van,tunceli,siirt,bingöl acık canım sız agrının neresındesınız? Agrı Dogubeyazıt cetenli, agrı dogubeyazıt gökay,agrı dogubeyazıt gürbulak,agrı dogubeyazıt telceker acık bızde buraları tercıh yapabılıyoruz

Bugün de, birileri eve rahatça dönebilsin diye, birileri evine dönemedi...Ruhunuz şad olsun.

Eşimin devre arkadaşı var aralarında. Ailesini düşünüyorum içim yanıyo...Bizim ev de sabahtan bu yana matem evi...

.

ağrı merkezdeyiz canım 4. bölge olarak geçiyor ardahan kars urfa ığdır daha sorunsuz gibii

allah sabır versin...içimiz yanıyor ama ne çare.

17 şehit bir kazada...25 şehit verilmişti afyonda...daha önce bir sürü trafik kazasında onlarca şehit...
japonya'da olsa ordu komutanı harakiri yapmıştı çoktan.

Ateş düştüğü yeri yakıy,yandı kavruldu yürekleri ailelerin.........Allah sabır versin.
siz de eşiniz de ayrısınız yanılmıyosam,dışardan bakan ne anlar size sormalı nasıl geçti zaman,Allah bi an önce sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ayrı kalanları.

Ben buraya gırmeyelı bayagı oldu ya.Eskı arkadaslardan bır tek asturla ruyanazı gordum,dıger arkadaslarda hosgelmıssınızzz
Malum ben en son hamiştim buraya gırdıgımde sımdı oglum 2 yasında :)
Cocuk olunca bayagı ıhmal ettım :)
Benım esımde jand. gecen sene Aydın merkeze tayın olduk.Oncesınde Elazıg Alacakaya daydık ve neler cektıgımı burdakı eskı arkadaslar cook ıyı bılır..
Allah hepımızın yardımcısı olsun,ınsallah hayırlı yerler ve hayırlı ınsanlarla karsılasırsınız...

İnşallah canım ;Allah kimseyi eşinden ve sevdiklerinden ayrı koymasın .Bizde 1. bölgede İzmir-Bornova dayız.Bizde bu sene tayinciyiz,açılan yerleri gördüm ,benimde çok moralim bozuldu.Eş götürülen yerlerden itibaren başlayacağız. DİYARBAKIR -TATVAN- KARS-HAKKARİ -ŞIRNAK-DİYARBAKIR(LİCE).Buralarda kalmış olan arkadaşlar varsa bilgi verirse bir nebze olsun içime su serpmiş gibi olur.Eşim karacı bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…