selam arkadaşlar.Manisa-Alaşehir,Sakarya-Pamukova ve Isparta-Eğirdir' de yaşayan arkadaşlar bu yerler hakkında kısaca bilgi verebilir mi?Malum tayin yerleri açıklandı.Umarım herkes için hayırlısı olur.
kızlaaaaaaarr ne tayini yahu? karacıların şimdi mi açıklanıyo? bizim jandarma, hazırlıklar ocakta geliyo...
neyse hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
okyanuuuuuuuuuuuuusss ayrılma kız kocişinden taze gelin...öpüyorum seni çoookk
Ispartadan komsum gelmıs kna sorayım bakalım egırdırden gelmıslerdı sanırım sorarım denk geldıgımızde manısa alasehırdede arkadasın nısanlısı gorev yapıyor onuda ogrenmeye calısırım
Canım Bosalan yerler acılklanmıs ama bız daha ulasamadık lısteyemecbur ayrılıcaz esım gıtmemı ıstemıyor kalacam ben kpss ye gırdım tercıh yapıcam dogu harıc atanırsam atandıgım yere gıdıcem atanamassam annemlere yakın ev tutucaz kalıcam bakalım hayırlısı olsun hersey belırsız suan atanırım dıye umut edıyorum 2 yıl boyunca tercıh yapıcam artık
Bızde canakkalenın ılcesındeyızbu yıl bızde tayıncıyız cnm gecen sene sıra gelmedı bu yıl kesın gelır artık esımın ılk gorev yerı kuraylaburası cıkmıs o yuzden topun ucundayız % 99 5. Bolge yolcusuyuz mardın 5. Bolgemı sızın suankı gorev yerınız
selam arkadaşlar.Manisa-Alaşehir,Sakarya-Pamukova ve Isparta-Eğirdir' de yaşayan arkadaşlar bu yerler hakkında kısaca bilgi verebilir mi?Malum tayin yerleri açıklandı.Umarım herkes için hayırlısı olur.
Merhaba canım nasılsın neler yapıyorsun?Hayırlısı olsun canım ıns. Yanına gelebılır esın cogu gıttı azı kaldı alatacaksınız ıns. Sıra bıze gelıyor:18:
iyiyim canım, bu sene yoğunum bende. 1 ay birlikteydik eşimle, zor geldi ayrılık. umarım eş götürülebilen bir göreve gidersiniz canım, atanma haberlerini de bekliyorum.
Cok sevındım canım gorusebılmenıze Bır ay da olsa ıyı gelmıstır az kaldı kavusacaksınız ıns. Esının Tayınıde ankaraya cıkar canımbakalım bızde bugun lısteyı alıcaz yavas yavas yapıcaz tercıhlerı 19 kasımdada benım tercıhler var hayırlısı olsun ıns. Bende yerleşirim guzel bır yere
nereler açılmış canımm
Mardın,agrı,dıyarbakır,ardahan,şsnlıurfa,ıgdır , sırnak,kars,hakkarı,hatay,van,tunceli,siirt,bingöl acık canım sız agrının neresındesınız? Agrı Dogubeyazıt cetenli, agrı dogubeyazıt gökay,agrı dogubeyazıt gürbulak,agrı dogubeyazıt telceker acık bızde buraları tercıh yapabılıyoruz
Bugün de, birileri eve rahatça dönebilsin diye, birileri evine dönemedi...Ruhunuz şad olsun.
Eşimin devre arkadaşı var aralarında. Ailesini düşünüyorum içim yanıyo...Bizim ev de sabahtan bu yana matem evi...
.
allah sabır versin...içimiz yanıyor ama ne çare.
17 şehit bir kazada...25 şehit verilmişti afyonda...daha önce bir sürü trafik kazasında onlarca şehit...
japonya'da olsa ordu komutanı harakiri yapmıştı çoktan.
iyiyim canım, bu sene yoğunum bende. 1 ay birlikteydik eşimle, zor geldi ayrılık. umarım eş götürülebilen bir göreve gidersiniz canım, atanma haberlerini de bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?