- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
bahçe falan vayy süpermişkız bahçemizdeki meyveler olmuş, nar yiyoduk ellerim kirliydi kalkamadım da..ben de mesaj attım
off bahçede nar diyooo biz üşüyoruzz burda:))))))
bu pco yada yumurtalarada adet günlerine de herşeye sövesim var gece gece:))kimse yokken etsem mi acabaaaa
evet canımm sorun pco muçD ve ben yeni öğrendim gittiğim onca doktor hiç buna değinmemişti..off off içimde küçük küçük şeyler var ıyhhh
oyy canımm ya aynı şeyleri yaşıyoruz demekki...nolcak bunlar böyle yumurtamda büyümüyo 14 mm falan kalıyor((hormonlarda problem yok...hsg mi ne onuda çektirdim ağustosta kanallardada sorun yokmuş ama adet düzensizliği beni çok geriyor hala olmadım ama test tabiki negaif 39. günümmm off offf..olsam da klomene başlasam bu ayda bayram tatili var tatile denk gelirse doktorada gidemem süper olur yaneeee
hayıt mı tamam içerim etkisi olacaksa şu sarkmalara çok geriyo beni cidden(doktor bide demezmi kilolu olsaydın hapla adet olurdun (çok mu vahim bişe bu pcos
canım uyanık yaptırdım ben korkulacak kadar bişe değil acıyor evet ama ağır adet sancısı gibii ...bende değmez ama dediklerine göre yapanlada alakalı ama ağrılı adet yaşıyorsan benm gibi benzer bişe...nette okudum yaptıranları acayip tırsmıştım ama boşuna endişelenmişim..sivasta yaptırdım yazın 200 tl idi...özel hastahaneydi iyiydi yaniii...sen ne zaman yaptıracaksın
ya kuzum ne bileyim şimdi ağrı eşiğim yüksektir benm ama narkoz alma olayı var zararlı ama dayananmam diyorsan yapacakbişe yok tabee ben kalkıp çarşıya çıktım ya ped veriyorar az biraz kanama oluyor okadar...stres atmak için alışveriş yatım
aşılamada da oluyormuş ağrıı şimdi klomenle iğneyle falan olmazsa aşılama olacakmışımmm sanırsam öff internette bakmıcam diyoorum yine bakıyorum..sen klomen mi içiyorsunn
canım ben hiç bişe almıyorum şuan....eşim ve benden tahlil istedi,pcos çıktı...bi de hsg bakalım dedi, çıkan sonuçlara göre ilaç vercem dedi..yani başladık sayılır...ama ben aşılamaya felan başlamam hemen, büyük konuşmayayım ama belki 1-2 yıl daha doğal yolla olsun diye beklicem, hem maddi hem manevi hazır değilim bu tedavilere....şimdilik doğal bitki çayları içiyorum ve çok faydasını görüyorum,ilk defa yumurtalıklarımda ağrı hissettim,heralde yumurtam çatladı,günügününe adet oldum,çaylara devam yani..doktorum bana şunu demişti "pcos,hamileliğe engel değildir,sadece hamileliği geciktirir."
bende geçen sene bir ay klomen içtim ama kontrole gitmedim doktor enteresandı bıraktım dedim seneye başlayayım tüm tetleri vs hallettim bu ay adet sonrası başlayacağız inşallhh..ağrıda imkanlar sınırlı zaten:
inşallah dediğin gibidir ama 2 yılı geçiyor neredeyse deneyeli hala tık yok ama bitkisel şeyleri de denemedim :SS hayıtı deneyeceğim yumurtlama günümü tahin ederim en azındannn düzene girersee
hayırlısı kuzum, allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?