Asker Eşleri

Bende lojmanda oturuyorum bu tür sıkıntıları geçen sene yaşamıştım arkadaşımla aram bozulacaktı nerdeyse.Sorun sildiğim camların üstüne su gelmesi ama bunu ben sorun etmedim ne hikmetse.Arkadaşı aradım sırf kahve içmeye çağırmak için bir yandanda şaka yapıyoruz arkadaşla camlar hakkında güldük geçtik ama bu hanım sorun etmiş 2 kat üstümde oturuyordu neler söylemiş neler vay efendim bizim rütbemiz .......... bu yüzden beni aradı ben şok oldum yediğimiz içtiğimiz bir gitmezdi sonra aynı şekilde karalamış tüm lojmana.Hiç bişey söylemedim o konuştu dedikodumu yaptı ben sustum inadına ama ne oldu ak kara belli oldu.O yüzden hiç takılma böyle şeylere ağız ucuyla selam veriyorlarsa oda kendi tuhaflıkları bir insana ön yargıyla yaklaşanlardan korkmak lazım.Öyle olacaklarına hiç olmasınlar arkadaşım sen canını sıkma ye iç keyfine bak.

yazılanlardan birkaç tanesini okudum 19 yıllık evliyim yıllarca lojmanda oturdum.sıkmayın canınızı
size önyargıyla davrananlara kendinizi anlatmak zorundada değilsiniz.

çiçeeeeemm,beebeeeeemm ben burdayım sen nerdesin yavrum çok özledim seni
ben de burdayımmm beybi...
memlekete gitcez demiştim ya plan değişti eşim gitti dün cumartesi de malum yere gitcek zaten öyle işte

ben de özledim lan nerde o eski kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…