Gözünüz aydınhoşgeldin canım
Eee nasılsın bakalım, nasıl geçti?
selam kızlarrr nassınız bakalım
Kizlar belki basit gelecek ama dayanamiyorum artik. Lojmanda gecen yil bir bayani surekli ust katimdan bana rahatsizlik vermesi sebebiyle gayet saygili bir uyari ve ricam olmustu balkondan su dokuyor ve oldugu gibi camima geliyordu. Evde ust katin gurultusunden ne uyuyabiliyor ne oturabiliyorduk. Sadece bir kere balkondan su dokmemesini rica etmemle olanlar oldu. Surekli hakkimda cok rutbeci oldugumu cok soguk sinirli oldugumu her yeni tasinana anlatip tum apartmani bana on yargiylaa yaklastirdi . Calistigim için kimseye gidemiyoruz ancak evin işleri ve dinlenmeye zamanım var . Bu durumumu da insanlari begenmiyor gidip gelmiyor demiş . Karsi komsum
disinda apartmandaki herkes bana bir garip bakıyor yeni gelenler bile agiz ucuyla selam verip kaçiyor. Karsi komsuma benim hakkimda soguk kötü birisi olduğu söylemiş. Bir kere bile evine gidip gelmediğim ismen tanidigim bir insanın hakkimda böyle şeyler yapmasina ne yapmalı bilmiyorum. İlk defa lojmanda yasiyorm ne yapacagimi bilmiyorum.
Telefondan yaziyorum yazım hatasi olursa affola
Merhabaa Kızlar Aranıza Yeni Katıldım.Bendee Asker Eşiyimmmm
Kızlarr Merhabaa.Nasılsınızz ?? Türkiyenin Neresindesinizz ?? Vee Eşi Jandarma Olannn yokmuuu acabaaa ???
merhaba canım iyiyim ben teşekkür ederim..sen nasılsın benim eşim cendermee
kuzuuuuuuuuu napıyooonnn
ıyıyım canım uğraşıyoruz işte bir değişiklik yok valla:)asıl sen anlat antalyalarda neler yapıyorsunnn
brokoli çorbası yapıyom
selam kızlarrrr
nerelerdesinizzz???
ben de burdayımmm beybi...çiçeeeeemm,beebeeeeemm ben burdayım sen nerdesin yavrum çok özledim seni
ben de burdayımmm beybi...
memlekete gitcez demiştim ya plan değişti eşim gitti dün cumartesi de malum yere gitcek zaten öyle işte
ben de özledim lan nerde o eski kk
[SUB]Aminnnnnnnnnnn....ooooofffff allah kavuştursun. derine msj at tlf uzağımda
[SUB]Aminnnnnnnnnnn....
derinnnn ne yapıyor küçük sıpayla allah bilir
dur bakım bi[/SUB]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?