Allahtan .1. senesinde hayatında yoktum ama bu sene onun içinde benim içinde sıkıntı gerçekten zor operasyonda şuan uyuyamıyorumAh ya Beytüşşebap ben orayı harita bile görmek istemiyorum ömrümü yedi benim 2 senedeAllah yardımcınız olsun.
allah yardımcınız olsun canım, sağ salim gelsin de sizde kavuşursunuz inşallah
nerdesiniz, soruma bi bakıverin.
nerdesiniz, soruma bi bakıverin.
Hoşbuldum :) Biz Antalyadayız Gazipaşa ilçesinde burada görev yapıyor eşim
Allahtan .1. senesinde hayatında yoktum ama bu sene onun içinde benim içinde sıkıntı gerçekten zor operasyonda şuan uyuyamıyorum
bile
çook sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..
çok sağol canım.siz nerde görev yapıyosunuz peki ?
Biz sivildeoturuyoruz canım burda lojmanla oturduğumuz ev arasında kırada 50 tl fark ediyor sadeceLojmanlar iyi ısınmıyor elektrikli soba yakıyoruz dediler zaten esim lojman istemiyordu Doğu'da artiklojman olur nasip olur bende gidebilirsem
lojmana yerleşirken tadilat olarak neler yaptınız.
ben gittim gördüm lojmanı mutfak iyi pek sıkıntı yok,
banyoda istiyorumki klozeti lavaboyu komple değiştireyim.
abartmış olmuyorum dimi. hatta küvet bile var, o bile çıksın istiyorum ama, uğraşmaz ki nişanlım biliyorum.
offf ne demeliyim akıl verin.
siz ne yaptınız bu konularda.
boya badana zaten yapılacakta.
Biz 3 yıl lojmanda oturduk, banyo hariç evimiz iyi durumdaydı, ama o 3 yılda banyo beni bıktırdı, ne kadar temizlense de temiz olmuyordu. Aceleyle yerleşmiştik eve, düğün sonrasında borç harç derken tadilata giremedik, öylece idare ettik. Bir dahaki banyomuzu tadilat ettirmeye o zamandan karar verdik.
Şimdi ki lojmanımız da kötü durumdaydı, mutfağa hazır mutfak aldık, dolaplar arası fayansını yenilettik. Banyoda da küvetli duşkabin vardı (m.ö.) onu kaldırdık , yerine tekneli duşkabin aldık. El yıkama lavabosunu kaldırdık yerine ayaklı yeni bir lavabo aldık. Tabi bir de klozet komple kaldırıldı, yerine yenisi. Fayansları da yenilesek güzel olurdu ama çok iş çıkaracak diye bıraktık, çok kötü durumda değiller. Aradaki derzleri derz temizleyici ile yenilemeye çalışacağız bakalım.:26: Odalar çok sıkıntı olmuyor zaten, eşyalar kapatıyor. Boya badana öncesi çiviler sökülecek ve delikler alçıyla kapanıp boya yapılacak. Yerler mineflo, önceki kullanıcı ya da kullanıcılardan kalma. Hala da kullanılabilir durumda, biz de kullanacağız.
merhaba bisi sormak istiyrum aranızda esi sırnak silopide gorev yapmıs olan var mı acaba?
oranın durumu nasıldır ve lojman var mı ben gidebilir miyim esimle?
merhaba pinkbird arkadaşım vardı benim orada gittim görfüm gayeet güzel biryer lojmanklarıda güzel yeni yapılan lojmanlar da var.beklentiniz nasıldır bilemem ama kötünün iyisi.korkmanıza da gerek yok
Rica ederim...teşekkür etmekte geç kaldım biliyorum ama, teşekkürler yorumunuz için.
Kızlar merhaba...3-4 gündür çok kötüyümm...Malesef eş durumu atamamam olmadı...Bayburt u bile açmadıBütün sınıf öğretmenleri gibi ben de madur oldum. Ne yapıcağımızı şaşırdık. Ücretsiz izine ayrılacak gibiyim O kdar dayandım oğluma bile bakamadım doğru düzgün ücretsiz izine ayrılmadım şimdi resmen zorla izne ayılıyorum...Asker eşleri için bi yaptırım gelir mi bilmiyorum ama zor görünüyo...Bu belirsizlik beni çok yordu. Boşuna ma okudum o sınav için yıllarımı verdim...
Allah yardımcınız olsun canım çok üzüldüm esinle gitme fırsatın varken gidemiyorsun iyice sistemi bozdular torpille kendi yerleştirmelerini yapıyorlar artık heryer imam hatip mezunu olacakÇok zor ilerleyecegimize geriye gidiyoruz
Rica ederim...
Eşyalarımız da birkaç güne gelecek, çok zor evsiz olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?