10 senede 2 sene doğu görevi varmış genelde aileler götürülmezmiş.burda yazanlardan farkı yok işte asker eşi bekler ... Tayin işi de belli değilmiş. Ben daha rütbeleri bile bilmiyorum .akademiden mezun olması avantaj mıdır? Benim yapacağım meslek büyükşehirlerde olmamı gerektiriyor.nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ne zormuş, ne kadar acıymış..
3 hafta oldu sanki 3 yıl gibi..
yüreğim hep ağzımda, boğuluyorum..
akşam yemeğine yarım saat gecikse üzülür dert ederdim kendime
şimdi günde bir kez 30 sn telefonla konuşsam şükrediyorum...
ALLAH'ım sabır....
evet özlem farklı birşey :) 1 ay olmadı daha
hmm daha yenimiş yaa benmkide 10 gün sonra gelceek çok heycanlıyım gelince istemeye gelcekler bide havalara uçuyorum düşündükce :)))
ALLAH'ım sabır....
hmm daha yenimiş yaa benmkide 10 gün sonra gelceek çok heycanlıyım gelince istemeye gelcekler bide havalara uçuyorum düşündükce :)))
evlisin sanırım..evliyken olması daha da zor:18:
Merhaba canım kimseler kalmadı artık gecen yıl ne güzel sohbetediyirduk bende çok özledim buradaki sohbetlerimizi pasan maşallah büyümüş burada tanıştığımızda daha yeni hamileydinesinin mesai saatleri nasil cok yogunmu calisiyor?Kib canım öptüm çok
selam canım, ben buralardayım. oğlun büyümüş maşallah o kadar oldu mu ya...urfayı bile özletiyorlar insana değil mi? inşallah alışırsınız zaten kısa bir süre.
selam tatlım, sen nasılsın, çalışmalar nasıl gidiyor?
bizde durumlar aynı, gelen haberler yüzünden yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz işte. maalesef burada paylaşacak güzel şeylerimiz yok.
millet olarak olanları çabuk unutuyoruz, bugün yine 8 şehit ve bir sürü yaralı askerimiz var...
ALLAH'ım sabır....
ALLAH'ım sabır....
umarım ayrı kalmazsınız canım tüm kalbimle söylüyorum..Canım Allah kavuştursun çok zor ben nobetteyken bile zaman geçmiyor diyorum seneye bizimde tayin var bende kalicam %99Bol bol dua et Allah yardımcınız olsun sen ailenin yaninami dondun evinizi bosalttinizmi?
saol canım benim..poyrazı öp benim için..Kuzumm benim...Allah yardımcınız olsun. En yakın zamanda arıycam seni monammm...
inşallah canım tek emelim bütün askerlerimiz için sağsalim dönmeleri..
alışılmıyor canım, korkuyla yaşamanın bir yolu yok. oyalanacak şeyler bulup vaktin geçmesini bekliyorsun o kadar.
bu arada oradan kurtulup gelenler de seni unutuyor bir güzel, korkularınla başbaşasın.
apartmanın önünde askeri araç görünce hele, elin ayağın boşalıyor. sonra şükrediyorsun.
inşallah sağ salim dönecekler tek duam bu...
umarım ayrı kalmazsınız canım tüm kalbimle söylüyorum..
okadar zor ki...
ben ablamlayım antalyada
o antalyaya atandı birlikte kalıyoruz..
eşyaları topladık bi odaya evi kiraya verdik eşimin iş arkadaşına..
sen nasılsın sınava hazırlanıyorsun sanırım umarım hayırlısı olur senin için
bizim sonuçlar da açıklanamadı daha...
saol canım benim..poyrazı öp benim için..
umarım siz de alışırsınız yeni yerinize bian önce...
inşallah canım tek emelim bütün askerlerimiz için sağsalim dönmeleri..
korkularımızla başbaşayız evet hiçbir teselli hiç bir söz beni sakinleştiremiyor..
dün gece bilmediğim bi numara aradı..neye uğradığımı şaşırdım açamadım bi süre..
sonra sesim titreyerek açtım.. eski bi arkadaşımdı haberleri izlemiş merak edip aramış..
bu telefon bile ömrümden ömür götürdü..allahım sabır ver şehit ailelerine....
Artık daha sık uğrarım canım galiba. Büyüdü çok şükür teyzesi dişlerimiz çıkıyor şimdiEşim de yoğun canım,kaydırma birlik üstelik şimdilik yerinde ama öyle mi gider garantimiz yok. Sanırım ekim gibi bi görev çıkabilirmiş 3 ay kadar
Allah geride kalanlara sabır versinUrfa bize paris gibi geliyo şimdi ne de rahatmışız...Eş durumu bekliyoruz ağustosta olacak inşallah iyi bi okul olur...Sen nasıslın eşin nasıl canım.
Kuzumm benim...Allah yardımcınız olsun. En yakın zamanda arıycam seni monammm...
Allah bağışlansın canımdişleride çıkıyormuş tam sevilmelik olmuş artık Arkadas olur sana en azından esininde gorevi ins. Daha kısa sürer fazla ayrılmazsınız Allah yardımcınız olsun
Artık daha sık uğrarım canım galiba. Büyüdü çok şükür teyzesi dişlerimiz çıkıyor şimdiEşim de yoğun canım,kaydırma birlik üstelik şimdilik yerinde ama öyle mi gider garantimiz yok. Sanırım ekim gibi bi görev çıkabilirmiş 3 ay kadar
Allah geride kalanlara sabır versinUrfa bize paris gibi geliyo şimdi ne de rahatmışız...Eş durumu bekliyoruz ağustosta olacak inşallah iyi bi okul olur...Sen nasıslın eşin nasıl canım.
Kuzumm benim...Allah yardımcınız olsun. En yakın zamanda arıycam seni monammm...
canım benim yeni gördüm, iyiyiz bildiğin gibi. yarısı gitti işte. inşallah tayinin de rahat bir okula olur, oğluna kim bakacak ne düşünüyorsunuz?
inşallah geçici görev vs çıkmaz canım, kaydırma birlik diye biliyorum ben de. hayırlısı olsun.
monorosaaaa kuzum kendi derdime düştüm kimseyle görüşemedim Allah kavuştursun birtanem
okyanus allahımsizleri ayırmasın inşllh kpss yi ne yaptın....
derincim umarım ıdaresi öğretmenleri öğrencileri çoook iyi bir okul olur:))
Az kaldı az canım benim seneye berabersiniz inşallah...İnşallah canım urfada çok saçma bir okula çıkmıştı 16km uzaktaydı ama merkezdi. Umarım burada da öyle olmaz. Canım yaz bitsin de bi çareler düşünüyoruz. Burada bir iki kişiyle görüştük asker eşi olan biri var ev hanımı kendisi çocukları büyük galiba o bakacak temiz bir kadın.
monorosaaaa kuzum kendi derdime düştüm kimseyle görüşemedim Allah kavuştursun birtanem
okyanus allahımsizleri ayırmasın inşllh kpss yi ne yaptın....
derincim umarım ıdaresi öğretmenleri öğrencileri çoook iyi bir okul olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?