Asker Eşleri

ben 3. şark da var diye biliyorum..evet doğru şark görevinde genellikle götürülmüyor..alışırsın canım ben de senin gibiydim bir süre bu fikre alıştım

evlisin sanırım..evliyken olması daha da zor:18:

Canım Allah kavuştursun çok zor ben nobetteyken bile zaman geçmiyor diyorum seneye bizimde tayin var bende kalicam %99Bol bol dua et Allah yardımcınız olsun sen ailenin yaninami dondun evinizi bosalttinizmi?

hmm daha yenimiş yaa benmkide 10 gün sonra gelceek çok heycanlıyım gelince istemeye gelcekler bide havalara uçuyorum düşündükce :)))

Bende gecen ay Mayıs ayında nişanlanmistim hey gidi günler agustosta nikah Ekim'de düğünümüz oldu Hayirlisi olsun hakkınızda tatlı telaşlar bunlar

Artık daha sık uğrarım canım galiba. Büyüdü çok şükür teyzesi dişlerimiz çıkıyor şimdi Eşim de yoğun canım,kaydırma birlik üstelik şimdilik yerinde ama öyle mi gider garantimiz yok. Sanırım ekim gibi bi görev çıkabilirmiş 3 ay kadar

Allah geride kalanlara sabır versin Urfa bize paris gibi geliyo şimdi ne de rahatmışız...Eş durumu bekliyoruz ağustosta olacak inşallah iyi bi okul olur...Sen nasıslın eşin nasıl canım.

Kuzumm benim...Allah yardımcınız olsun. En yakın zamanda arıycam seni monammm...

alışılmıyor canım, korkuyla yaşamanın bir yolu yok. oyalanacak şeyler bulup vaktin geçmesini bekliyorsun o kadar.
bu arada oradan kurtulup gelenler de seni unutuyor bir güzel, korkularınla başbaşasın.
apartmanın önünde askeri araç görünce hele, elin ayağın boşalıyor. sonra şükrediyorsun.
inşallah sağ salim dönecekler tek duam bu...

Canım Allah kavuştursun çok zor ben nobetteyken bile zaman geçmiyor diyorum seneye bizimde tayin var bende kalicam %99Bol bol dua et Allah yardımcınız olsun sen ailenin yaninami dondun evinizi bosalttinizmi?
umarım ayrı kalmazsınız canım tüm kalbimle söylüyorum..
okadar zor ki...
ben ablamlayım antalyada
o antalyaya atandı birlikte kalıyoruz..
eşyaları topladık bi odaya evi kiraya verdik eşimin iş arkadaşına..
sen nasılsın sınava hazırlanıyorsun sanırım umarım hayırlısı olur senin için
bizim sonuçlar da açıklanamadı daha...

Kuzumm benim...Allah yardımcınız olsun. En yakın zamanda arıycam seni monammm...
saol canım benim..poyrazı öp benim için..
umarım siz de alışırsınız yeni yerinize bian önce...
inşallah canım tek emelim bütün askerlerimiz için sağsalim dönmeleri..
korkularımızla başbaşayız evet hiçbir teselli hiç bir söz beni sakinleştiremiyor..
dün gece bilmediğim bi numara aradı..neye uğradığımı şaşırdım açamadım bi süre..
sonra sesim titreyerek açtım.. eski bi arkadaşımdı haberleri izlemiş merak edip aramış..
bu telefon bile ömrümden ömür götürdü..allahım sabır ver şehit ailelerine....

Ben iyi bakalim calisiyorum evde cok sıkıldim ins. Hayirli bir yer olur Ablanla kalman iyi olmus arkadas olur sana canım ins. Sınavında istediği gibi olur Allah korusun tüm asker ve polislerimizi çok zor karakol dedikleri yerlere bin şahit isterBiz ins. Ayrılmayız ama hic umudum yok o sag sağlım gidip gelsin başka birşey istemiyorum

Öperim canım...İnşallah. Allah hepsini korsun,Söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum...Rabbim kimsenin gülen yüzünü ağlatmasın. Bu yaz dönemi,ramazan,bayram bunların azma vakti şimdi bi de suriye meseleleri...İçini ferah tut,dua et canım. Kpss de bir an önce açıklansa artık...

Allah bağışlansın canım dişleride çıkıyormuş tam sevilmelik olmuş artık Arkadas olur sana en azından esininde gorevi ins. Daha kısa sürer fazla ayrılmazsınız Allah yardımcınız olsun

Allah bağışlansın canım dişleride çıkıyormuş tam sevilmelik olmuş artık Arkadas olur sana en azından esininde gorevi ins. Daha kısa sürer fazla ayrılmazsınız Allah yardımcınız olsun

Amin canımm darısı size olsun inşallah Sorma çok hareketli perişan etti beni eridim resmen Biraz öncede monayla konuşuyorduk bi ses gümm diye kapatıp koştum emekleyerek kumandayı alıp duvara atmış

canım benim yeni gördüm, iyiyiz bildiğin gibi. yarısı gitti işte. inşallah tayinin de rahat bir okula olur, oğluna kim bakacak ne düşünüyorsunuz?
inşallah geçici görev vs çıkmaz canım, kaydırma birlik diye biliyorum ben de. hayırlısı olsun.

Az kaldı az canım benim seneye berabersiniz inşallah...İnşallah canım urfada çok saçma bir okula çıkmıştı 16km uzaktaydı ama merkezdi. Umarım burada da öyle olmaz. Canım yaz bitsin de bi çareler düşünüyoruz. Burada bir iki kişiyle görüştük asker eşi olan biri var ev hanımı kendisi çocukları büyük galiba o bakacak temiz bir kadın.

monorosaaaa kuzum kendi derdime düştüm kimseyle görüşemedim Allah kavuştursun birtanem

okyanus allahımsizleri ayırmasın inşllh kpss yi ne yaptın....

derincim umarım ıdaresi öğretmenleri öğrencileri çoook iyi bir okul olur:))

Âmin canım ins. Hic birimiz ayri kalmak zorunda kalmayız eşlerimizden ben onlisans giricem KPSS ye çalısmaya devam ediyorum sinav Eylül'de bakalım hayirlisi baya kastım olur ins. Çok bunaldım evdeSen nasılsın neler yapıyorsun canım?

sevindim canım güvenilir biri bulmak zor, asker eşi olursa rahat edersin. inşallah okul saatlerin de bebeğe göre ayarlanır.

canım nasılsın uzun zaman oldu, inşallah kötü bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…