üzülme tatlım
mutlaka gelir izine
rütbesi ve yaptığı iş ne olursa olsun izin hakları herzaman aynıdır.
nişanlımısınız
inan çok özleniyo ama yanına gelince hepsi bütün özlemler unutuluyo
Gunaydin asker esleriNasilsiniz?kimseler yok yine:26:
slm ben yeni gördüm benide alır mısınız aranıza yha bende asker eşi olcaam . bayramsonu söz ve nikah yapıcaz . bidaki yazada doğu dönüşü yani düğün yapıcaz allahın izniyle. ama asker beklemek çok zor ya ben 3 aydr görmüyorum çok özledim(
slm ben yeni gördüm benide alır mısınız aranıza yha bende asker eşi olcaam . bayramsonu söz ve nikah yapıcaz . bidaki yazada doğu dönüşü yani düğün yapıcaz allahın izniyle. ama asker beklemek çok zor ya ben 3 aydr görmüyorum çok özledim(
hoşgeldin canım ama kimse de kalmamış ki buralarda:) ben de aynı durumdayım..gideli 1 ay oldu..alışmaya çalışıyorum, çok zor geliyornerede görev yapıyor ?
Hosgeldiniz Allah kolaylık versin kizlar ins. Tez zamanda kavuşursunuz gecen yıl bu zamanlar çok kalabalıktı burası bende düğün için gun sayıyordum şimdi şükür 10 ay olacak evleneliSeneye bizimde dogu tayini var büyük ihtimal karakol çıkacak ben gidemiycem Burdaki cogu kisinin eşi es götürülmeyecek yer çıktı eslerinden ayrilar kimisi kavuştu bakalım nnolucaz
hoşbulduk canım..maşallah allah tamamına erdirsinsenin için daha zor tabi evliyken yanına gidememek..ilişkiyi yaşarken hiç sonrası düşünmedim hoş zaten düşünsemde vazgeçmezdim herkese allah sabır versin beklemek, bekletme de çok zor..
Saol canım asker esiyssen sabirli olmak zorundasın nöbet tatbikat tayin denetleme hic bitmez çok özlüyor insana ama değiyor vallaDarısı basına tez zamanda
amiiiiiinnnn:) 2,5 yıl istanbulda çok rahat bir yerde olduğu için pek hissetmedim asker olduğunu..ne denetleme ne nöbet hissetmedim:) ama şimdi tepetaklak oldum:)
inşallah eş götürülecek bir yerdir de ayrı kalmazsınız:26:
Âmin canım ins. Hiçbirimiz ayri kalmayızNerde şimdi nişanlın?
İnşallah canım..hakkari/şemdinli de şuan..bu sıralar karışık orası, aklım kalıyor tabi
Allah korusun canım çok zor Allah tüm askerpolislerimizi korusun kötülere fırsat vermesin ins.
hoşgeldin canım ama kimse de kalmamış ki buralarda:) ben de aynı durumdayım..gideli 1 ay oldu..alışmaya çalışıyorum, çok zor geliyornerede görev yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?