Asker Eşleri

slm arkadaşlar bizimde tayin yerimiz hakkari çukurca ve bende çok merak ediyorum oraları eşler gidebiliyomu lütfen bilgisi olan varsa yazabilirmi

bildiğim kadarıyla gidemiyor, görevine bağlı tabi eşinizin.
eve gidip gelebileceği bir görev mi yoksa sürekli dağda bayırda mı olacak, ona göre değişir.

benim de eşim eş durumundan tayin olabilmişti,
zorunlu doğu hizmeti yapılması durumlarında eşin mesleği de her ilde çalışamayacak şekildeyse değerlendiriyorlar.
arkadaşın eşi de doğu istemiş, seve seve göndermişlerdir.

canım çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun.ama bana inan geçiyor bitiyor öyle yada böyle beni hatırlıyorsun değilmi 2 sene önce size yazdıklarımı
saol canım, çok sevindim sizin için...
gerçekten çok zor ama güçlü olmak zorundayım koyverip gidersem çok kötü olcak
güçlü durmaya çalışıyorum...

saol sweetcim..
en iyi sen anlarsın beni, şimdiden içimden bişeyler kopup gidiyor
2 sene nasıl gececek bilmiyorum ama gececk başka şansımız yok...

Bizimde Hakkari Çukurcaya çıktı, siz çalışıyormusunuz, ben memurum ve eşimle gitmeyi düşünüyorum. etrafımda Çukurcaya çıkanı hiç duymadım, sizi görünce yazmak istedim.
tam olarak nereye çıktı tayini, tugayın içinde kalacaksa eğer lojman varmış..ama 1000 tane personel için 30 tane lojman varmış, nasıl olur bilmiyorum...
slm bizimde hakkari çukurca canım tayin yerimiz ve ben çok merak ediyorum eşlerde gidebiliyomu nasıl biyer bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
tam olrak nereye çıktı ona bağlı bizim tugay emirliğine çıktı eş gidebiliyormuş tugayın içinde lojman varmış
ama tugayın başka bir ile taşınma durumu varmış 1 sene sonra arayıp eş getirmeyin diyorlarmış.
buyüzden gidemeyeceğim ben...

Son düzenleme:

canım hakkari çukurca jandarma 20. sınır tugay komutanlıgı diye gelmiş ama bilmiyorum yaa çok azmış lojman

canım hakkari çukurca jandarma 20. sınır tugay komutanlıgı diye gelmiş ama bilmiyorum yaa çok azmış lojman

aynı yere çıkmış bizimde 20. sınır tugayı..
bi yönden iyi tabur ya da dış karakol olmadığı için tugayın içinde kalacaklar..
ama eş görütürülme durumu yine de zor gibi....

aynı yere çıkmış bizimde 20. sınır tugayı..
bi yönden iyi tabur ya da dış karakol olmadığı için tugayın içinde kalacaklar..
ama eş görütürülme durumu yine de zor gibi....

saol canım ya peki orda neiş yapacaklarmış benim eşim özel harekattı hep operasyonlara gidiyodu orda neiş yapacaklar bi bilgin varmı

allah yardımcımız olsun benim ilkokula başlıyacak kızımda vardı zaten onun için kararsızdım gidip gitmemek konusunda inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım

amin canım...
okul çağında çocuğun varsa gitme derim ben..
benim çocuğum yok yine de gidemiyorum
gitmeyi çok isterdim ama eşim kesinlikle gelmeyeceksin diyor..
en azından senin güvende olduğunu bileyim yeter bana diyor..

bir de dedğim gibi tugayın 1 sene sonra tunceli ya da trabzona taşınma ihtimali varmış
tekrar taşınma çocuğun okul değiştirmesi falan çok zor olur...

Son düzenleme:

haklısın canım ya biz çok fazla ayrı kaldıkeşimle dış göreve falan gitti sürekli kızım babadan ayrılmak istemiyodu o yüzden biraz şartları zorlayalım oluru varsa gidelim dedik ama zor görünüyo babasız çocukta inan çok zor canım içim acıyo ayrılacaklar diye ama kısmet böyle imiş

saol canım ya peki orda neiş yapacaklarmış benim eşim özel harekattı hep operasyonlara gidiyodu orda neiş yapacaklar bi bilgin varmı

eşimin diğer arkadaşlarına tabur ya da il jandarma emirliği diye gelmiş tayin..
bize tugay olarak geldiği için tugay içinde bir iş olacakmış
orda çalışanları falan aradık tugayın içinden çıkmazsınız operasyon falan olmaz dediler..
ama emin olamıyoruz yine de 15 gün sonra falan tam olarak ne yapacakları belli olacakmış..
ama tugayın içinde olacakmış büyük ihtimal..bu biraz rahatlatıcı...

kızlar tunaydınnnn

hakkarı cukurcuya gecen sene arkadasım gıttı ama esını goturemedı ev goturmek gecemn sene yasaktı ama bu sene ne olur bılemıyorum

biz de 2 yıllık evliyiz..
çok zordur eminim çocuk olunca..
allah yardımcımız olsun...
çabucak bitsin sağsalim dönsünler inş
birdaha da ayrılık görmeyelim...

en azından o gercekten rahatlatıcı dedigin gibi biz 10 senedir hop oturup hop kalkmaktan yorulmuştuk gittikleri yer kötü ama en azından tugay içi iyi olmuş herşeyin hayırlısı çok saol canım verdigin bilgiler için

canım belkı gıdersın umutsuz olma gun dogmadan neler dogar yanılmıyorsam cukurcadakı lojmanlar yenı yapılmıs 3 senelık falan cokta guzelmıs hakkınızda hayırlısı olsun canım

çukurca 3. sınır tugayı diye geçiyormuş. ben şu an istanbuldayım, zaten ailelerden de uzağım. yanımda kalacak kimse yok, benimde yanına yerleşeceğim kimse yok burda. ayrıca memurum. memlekete tayin istesem oda bi sürü sıkıntı, kiminle kalıcak ev eşyalar ne olucak, evliyken yalnız yaşamak, eşini oralarda düşünmek, bu düşünceler bana nerde olursam olayım huzur vermez. kimileri eş getirme diyor kimleri bunalırsın depreyona girersin aileni getir diyor. bu da çok doğru, en azında eşim eve gelir ev ortamın kalır ,oda biraz daha sağlıklı atlatır diye bende gitmek istiyorum, başka da tercihim yok gibi. bunun yanısıra bi sürü endişelerim var tabi. en azından çocuğm yok iki başımıza geçer diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar eger gtme ımkanı varsa cocukta olsa gıdın esler zaten doguya gıdınce bırden psıkolojık olarak cokuntuye ugruyorlar en azından sız olursanız destegı yardımcısı olursunuz

hımmm anladım demekki böyle bir uygulama da varmış, öğrenmiş olduk sayenizde.
ama tabi sadece jandarmaya özgü bişeymidir, yoksa karacılarda da olurmu?
ama dediğin gibi batıdan doğuya olunca olur heralde.
neyse kısmet bakalım herşey, biz nolcaz acep :)
adınıza sevindim, en azından aynı il sınırları içerisinde olacaksınız. darısı bize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…