- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
hakkari çukurca...diyecek söz yok..
hakkımızda hayırlısı olsun.....
günaydın hanımlar
bize tercih dışı kıbrıs geldi
paşaköy de imiş
var mı burda bulunanız?nasıl bir yerdir.
Araştırabildinizmi? Bizde Kıbrıs Paşaköy e gidiyoruz
bizde kıbrıs lefke ye gidiyoruz kızlar...
bu forumu yeni keşfettim...ah asker eşleri ah...bizlerin ne ortak yanları var...bizi de bizden başkası anlamaz demi...
kıbrıs lefkeye giden yokmu? huhuuuuuuuuuu
köy gibim bi yermiş...
bi yandanda hamileyim İnşallah nasipse kızım ve bebeğimle oradayız 2 sene...ücretsiz iznim orada geçicek nasipse İnşallah hayırlısıyla mutlulukla sağlıkla olsunda....
Araştırabildinizmi? Bizde Kıbrıs Paşaköy e gidiyoruz
Canım nusaybindeyiz bizde .Derik nerde ben bilmiyorum pek öğrenemedim öğrenemedende gideceğim herhalde tayinciyiz seneye
Kıbrısa gidecek arkadaşlar kargoya porselen tabaklarınızı falan koymayın mümkünse arabanızla götürün kargoyla göndereceğiniz kutuların içine bez gibi birşey dikin çünkü koliler patlıyormuş bilginiz olsun. Hayırlısısı olsun haklarınızda.
Merhaba bizimde tayinimiz kıbrıs paşaköy ve hiç bir fikrim yok:2:
bizde kıbrıs lefke ye gidiyoruz kızlar...
bu forumu yeni keşfettim...ah asker eşleri ah...bizlerin ne ortak yanları var...bizi de bizden başkası anlamaz demi...
köy gibim bi yermiş...
bi yandanda hamileyim İnşallah nasipse kızım ve bebeğimle oradayız 2 sene...ücretsiz iznim orada geçicek nasipse İnşallah hayırlısıyla mutlulukla sağlıkla olsunda....
Canım nusaybindeyiz bizde .Derik nerde ben bilmiyorum pek öğrenemedim öğrenemedende gideceğim herhalde tayinciyiz seneye
Arkadaşlar merhaba ben bir kamu kurumunda memurum eşimin tayini eş götürülemez yere çıktı şu andada başka bir ildeyiz ben bu durumda ailemin yanına tayin isteyebilirmiyim şimdiden teşekkürler
mardin derik de görev yapan arkadaş, sizin mesleğiniz nedir?
eşiniz nasıl yanınıza tayin oldu?
yani beni yadırgamayın hakim yada savcı olunca askerlere eş tayini oluyor diye biliyorum.
bide doktor askerlere tabi.
yoksa bu jandarmaya özgü bişey mi?
beni aydınlatın lütfen.
hayırlı olsun cnm....hakkari çukurca...diyecek söz yok..
inşalllah istediginiz gibi olur...teşekkür ederim canım,inşallah hayırlı olur.ben geçen sene Derik'e atandım, ben eş durumu isteyemedim o yüzden eşim istedi,yani büyük ihtimal Derik'e çıkar tayinimiz.
üniversiteden oda arkadaşımla eşi 5 yıl orda çalıştılar.. ben de o sırada diyarbakırda çalıştığım için bir kaç sefer haftasonu yanlarına gitmiştim ..ilçe merkesi doğu görevine göre fena değidi o zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum açıkçası ... oralardan geleli 7 sene olacak nerdeyse... tekrar hayırlı olsun...
canım biz iyiyiz sen nasılsın ardada büyümüş maşallah 2 bebegini de aldın kucagına hayırlı olsun allah saglıklı büyütmeyi nasip etsin tatlım.....tatvanı herkes begenio ama görmedigim için endişelerim var siz çalışmışmıydınız orda....kızlar tayın yerlerınız hayırlı olsun uzun zamandr bu topıge gırmıyordumm :) gıreyım dedım
ruyanaz canım nasılsın prenses nasıl buyumustur tayın yerınız hayırlı olsunnn tatlım tatvan cok guzel bır yer bence cok begeneceksın dogu degılllll bence orası herseyı bulabılıyorsun evlerı guzel
Merhaba bizimde tayinimiz kıbrıs paşaköy ve hiç bir fikrim yok:2:
hayırlı olsun cnmbizde kıbrıs lefke ye gidiyoruz kızlar...
köy gibim bi yermiş...
Bizimde Hakkari Çukurcaya çıktı, siz çalışıyormusunuz, ben memurum ve eşimle gitmeyi düşünüyorum. etrafımda Çukurcaya çıkanı hiç duymadım, sizi görünce yazmak istedim.
hayırlı olsun cnm geçer merak etme ben diyarbakır çıktıgında çok üzülmüştüm 4 yıl nasıl geçti anlamadım bile allah saglık versin 2 yıl nedirki seni tebrik ediyorum aynı zamanda eşinin yanında olma fikrinden dolyı zaten bu tip yerlerde eşler sıkı çalışıo bide yanında eşi olmayınca hasret eklenince geçmez günler o yüzden eşini yalnız bırakma
Çiğdemcim yakınmışız :)Hatırladım şimdi sen anlatınca.Benim eşim jandarma değil bizim görev süremiz 2 yıl.Jandarmadan arkadaşım var burda onlara 3 yıl.Nusaybin güzel yer aslında suriye manzaralı bir yerdeyiz iştearkadaşlar herkes için,hepimiz için hayırlı olur inşallah yeni yerlerimiz,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın,sağ salim bu yerlerimizi de bitirelim inşallah.
canım derik, nusaybinden antep yoluna devam ederken yaklaşık 1 saat sonra,anayoldan sapıyorsun 19 km sonra :) yani kızıltepeden sonra, pek bi detaylı anlattım :) şırnak/cizreye giderken çok geçtim nusaybinden orası da güzel geldi bana, içerisinden geçen sınır teli de ayrıca ilginç :) siz bitirmiş sayılırsınız,az kalmış,darısı bize inşallah.eğer jandarmaysanız nusaybin kaç yıllık, 2 mi 3 mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?