Asker Eşleri

kızlar tayın yerlerınız hayırlı olsun uzun zamandr bu topıge gırmıyordumm :) gıreyım dedım

ruyanaz canım nasılsın prenses nasıl buyumustur tayın yerınız hayırlı olsunnn tatlım tatvan cok guzel bır yer bence cok begeneceksın dogu degılllll bence orası herseyı bulabılıyorsun evlerı guzel

Araştırabildinizmi? Bizde Kıbrıs Paşaköy e gidiyoruz

bizde kıbrıs lefke ye gidiyoruz kızlar...
bu forumu yeni keşfettim...ah asker eşleri ah...bizlerin ne ortak yanları var...bizi de bizden başkası anlamaz demi...

kıbrıs lefkeye giden yokmu? huhuuuuuuuuuu
köy gibim bi yermiş...
bi yandanda hamileyim İnşallah nasipse kızım ve bebeğimle oradayız 2 sene...ücretsiz iznim orada geçicek nasipse İnşallah hayırlısıyla mutlulukla sağlıkla olsunda....

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin ve kıbrıs,şehirler birbirine 15-20 dk aralıklarla oldukça yakınmış,ancak eşya gitmiyor.Kalacağımız yer nasıldır ne şartlardadır bunu bile seçmeyi bırakın görme imkanımız bile yok.Saatlerdir internette araştırma yapıyorum tek bir fotograf dahi bulamadım Paşaköy e dair.Lefke en azından adını duyurmuş bir yer paşaköyden tuhaf olamaz.

hakkari çukurca...diyecek söz yok..
hakkımızda hayırlısı olsun.....

canım içini ferah tutmaya çalış,
hayırlısı olsun her şeyin.
çok zor, seni o kadar iyi anlıyorum ki.
canımın bir parçası o dağlardayken.
dua et bol bol.
ne zaman istersen konuşalım dertleşelim.
ben buralardayım.

Araştırabildinizmi? Bizde Kıbrıs Paşaköy e gidiyoruz

evet canım, araştırabildim ancak bizim yerimiz paşaköy değil, akdoğanmış. eşim bir şeyler söyledi, ama unuttum şu an. zaten paşaköy ile akdoğanın mesafesi de 10 km falandır, haritadan baktım, çok yakınlar.

paşaköy akdoğana göre biraz daha küçükmüş,
ben de hiç resim göremedim ne paşaköy ne akdoğan.
araba alın diyorlar, ne dolmuş, ne otobüs hiç bir ulaşım yokmuş.
pahalıymış türkiyeye göre bayağı.
eşin ordan birileri ile konuşur canım merak etme.alırsn bir kaç güne havadisleri.

Canım nusaybindeyiz bizde .Derik nerde ben bilmiyorum pek öğrenemedim öğrenemedende gideceğim herhalde tayinciyiz seneye

Kıbrısa gidecek arkadaşlar kargoya porselen tabaklarınızı falan koymayın mümkünse arabanızla götürün kargoyla göndereceğiniz kutuların içine bez gibi birşey dikin çünkü koliler patlıyormuş bilginiz olsun. Hayırlısısı olsun haklarınızda.

evet, ben zaten kırılacak hiç bir şey götürmücem.ordan alırım yemek takımını zaten,kim uğraşcak orda porselenle:)

Merhaba bizimde tayinimiz kıbrıs paşaköy ve hiç bir fikrim yok:2:

arkadaşlar herkes için,hepimiz için hayırlı olur inşallah yeni yerlerimiz,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın,sağ salim bu yerlerimizi de bitirelim inşallah.

Canım nusaybindeyiz bizde .Derik nerde ben bilmiyorum pek öğrenemedim öğrenemedende gideceğim herhalde tayinciyiz seneye

canım derik, nusaybinden antep yoluna devam ederken yaklaşık 1 saat sonra,anayoldan sapıyorsun 19 km sonra :) yani kızıltepeden sonra, pek bi detaylı anlattım :) şırnak/cizreye giderken çok geçtim nusaybinden orası da güzel geldi bana, içerisinden geçen sınır teli de ayrıca ilginç :) siz bitirmiş sayılırsınız,az kalmış,darısı bize inşallah.eğer jandarmaysanız nusaybin kaç yıllık, 2 mi 3 mü?

mardin derik de görev yapan arkadaş, sizin mesleğiniz nedir?
eşiniz nasıl yanınıza tayin oldu?
yani beni yadırgamayın hakim yada savcı olunca askerlere eş tayini oluyor diye biliyorum.
bide doktor askerlere tabi.
yoksa bu jandarmaya özgü bişey mi?
beni aydınlatın lütfen.

Arkadaşlar merhaba ben bir kamu kurumunda memurum eşimin tayini eş götürülemez yere çıktı şu andada başka bir ildeyiz ben bu durumda ailemin yanına tayin isteyebilirmiyim şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben bir kamu kurumunda memurum eşimin tayini eş götürülemez yere çıktı şu andada başka bir ildeyiz ben bu durumda ailemin yanına tayin isteyebilirmiyim şimdiden teşekkürler

istediğin yerden lojman verirler.eşinin tayin belgesini ekleyerek bir dilekçe ile kurumuna başvur.

ben öğretmenim.eşim mardine tayin oldu,henüz tam belli değil derik olup olmayacağı ama büyük ihtimalle öyle olur diye tahmin ediyoruz çünkü bu sene muhtemel olarak bile tayini çıkmıyordu eşimin doğuya.seneyeydi sıramız.eşim dilekçe verdi tayin istiyorum eşim mardinde çalıştığı için mardine istiyorum tarzında bir dilekçeydi,dolayısıyla tek tercih oluyor ve çıktı çok şükür eşim buarada evet jandarma,geçen sene de bir arkadaşı bu şekilde diyarbakıra tayin oldu.tabi bunda batıdan doğuya tayin istemesi de etkilidir diye düşünüyorum,doğudan batıya zor olabilir.

hayırlı olsun cnm....

Çiğdemcim yakınmışız :)Hatırladım şimdi sen anlatınca.Benim eşim jandarma değil bizim görev süremiz 2 yıl.Jandarmadan arkadaşım var burda onlara 3 yıl.Nusaybin güzel yer aslında suriye manzaralı bir yerdeyiz işteGerçi dün evime giren kırkayaktan sonra buraya karşı düşüncelerim değişmeye başladı ama neyseeTayizci sayılırız çok şükür nasıl geçti anlamadım ben.Darısı herkesin başına.Başladıktan sonra bitiveriyor.

slm arkadaşlar bizimde tayin yerimiz hakkari çukurca ve bende çok merak ediyorum oraları eşler gidebiliyomu lütfen bilgisi olan varsa yazabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…