Asker Eşleri

arkadaşlar tayinler açıklanmış, ben de eşimden haber bekliyorum daha öğrenememiş,sistem kilitlenmiştir şimdi.herkese hayırlı olsun inşallah

arkadaşlar, inşaallah gönlünüze göre bir yer gelir ... şimdilik sadece bir arkadaşımın öğrendim o da van çıktı ya bakalım hayırlısı :)

bizim tayinimiz tek tercihimiz olan Mardin'e çıktı,eş durumundan..hayırlı olur inşallah, hakkımızda hayırlısı inşallah, herkes için.

bizim tayinimiz tek tercihimiz olan Mardin'e çıktı,eş durumundan..hayırlı olur inşallah, hakkımızda hayırlısı inşallah, herkes için.

canım hayırlı olsun tayin yeriniz..merkez veya kızıltepe çıkarsa çok iyi olur.. babamlar mardinli olduğu için oraları bilirim... güzel bir yerdir :) tarihi bir şehir olmasından dolayı mardini gezerken başka bir boyuta geçmişsin hissi verir.. en gelişmiş ilçesi kızıltepedir... aradığın çoğu şeyi (istanbul veya ankara gibi olmasa da ) bulabilirsin...

merhabalar tunceli hakkında bilgisi olan var mı? bir arkadaşımın eşinin oraya tayini çıkmış.. kızcağızın canı sıkkın ama tunceliye çıkmasından daha çok birinci sınıfa başlayacak bir çocuğu var , onun sıkıntısını yaşıyor ...

Bende Mardinin bir ilçesindeyim canım hayırlı olsun tayin yeriniz.

Benim arkadaşımın tayinide Tunceliye çıktı.Başta üzülmüştü ama daha sonrasında oraya çıktığına sevindiler.Umarım arkadaşınızın hakkındada hayırlısı olur.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım,inşallah hayırlı olur.ben geçen sene Derik'e atandım, ben eş durumu isteyemedim o yüzden eşim istedi,yani büyük ihtimal Derik'e çıkar tayinimiz.

Bende Mardinin bir ilçesindeyim canım hayırlı olsun tayin yeriniz.

teşekkür ederim canım,inşallah hayırlıdır.ben de Derik'te çalışıyorum sen neresindesin acaba ?

canım hayırlı olsun biz cumartesi mardine gidiyoruz sana sölerim düşüncelerimi gezicez bakalım hafta sonu ordayız
arkadaşlar çok mutluyum Allaha şükür muğla ya yolculuk:)

hayırlı olsun cnm

tayinler çok kötü bence....

iyi kötü arkadaşlıklar kuruyorsun....ya sen başka bilmediğin yere gidiyorsun yada arkadaşların gidiyor, yanlız kalıyorsun...

düzen kuruyorsun...orta yerinde tayin görüyorsun...herkezden, ailenden uzakta tek başınasın.....

Allah hepimize sabır versin.......

2 yıldır asker eşiyim..... şimdi samimi olduğum 2 arkdaşım vardı...tayinleri çıktı...çok üzüntülüyüm...başka sohbet edecek kimse de yok...

birde hamileliğin verdiği degresif haller...Bebeğimi sağ salim, sağlıklı şekilde elime alsam, geçer belki bunlar.....

canım hayırlı olsun biz cumartesi mardine gidiyoruz sana sölerim düşüncelerimi gezicez bakalım hafta sonu ordayız.

teşekkür ederim, canım ben mardinde çalışıyorum,öncesinde de şırnakta çalışıyordum oraları az çok biliyorum 2 yıldır yine de düşündüğün için çok teşekkür ederim

arkadaşlar çok mutluyum Allaha şükür muğla ya yolculuk:)
hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…