benim nişanlıma da tercih dışı geldi
edirne-enez
varmı burayı bilen?
hayırlı olsun cnmgünaydın hanımlar
bize tercih dışı kıbrıs geldi
paşaköy de imiş
var mı burda bulunanız?nasıl bir yerdir.
hayırlı olsunbenim nişanlıma da tercih dışı geldi
edirne-enez
varmı burayı bilen?
hayırlısı olsun bizim saat 6 gibi belli olacakmış çok heyecanlıyım ya bizim de belli olsa ne olurdu sanki
merhaba hanımlar öncelikle herkese hayırlı olsun bize tercih dışı şırnak besta geldi maalesefç o kadar üzgünümki anlatamam. sizden bi ricam var eşlerinizin bilgisi vardır sorarsanız çok sevinirim. benim eşim üsteğmen sözleşmeli subay bu 4. yılı martın sonundada sözleşme imzaladı, şimdi istifa etmesini istiyorum oda bana istifa edersemhiç biyerdememur olarak çalışamam boşunamı üniversite okudum diyor, istifa etmesiiçin ne kadar tazminat ödemesi gereklibirde gerçekten memurluk yapamazmı bunu sorabilirmisiniz eşlerinize lütfen yardım edin bana nolur
canım niye istifa etsin? tek şırnağa giden senin eşin mi.
hayırlısı olsun cnm ....sorunla ilgili bi bilgim yokmerhaba hanımlar öncelikle herkese hayırlı olsun bize tercih dışı şırnak besta geldi maalesefç o kadar üzgünümki anlatamam. sizden bi ricam var eşlerinizin bilgisi vardır sorarsanız çok sevinirim. benim eşim üsteğmen sözleşmeli subay bu 4. yılı martın sonundada sözleşme imzaladı, şimdi istifa etmesini istiyorum oda bana istifa edersemhiç biyerdememur olarak çalışamam boşunamı üniversite okudum diyor, istifa etmesiiçin ne kadar tazminat ödemesi gereklibirde gerçekten memurluk yapamazmı bunu sorabilirmisiniz eşlerinize lütfen yardım edin bana nolur
selamlar kızlar
yeni yerleriniz hayırlı olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
bizde heyecan endişe ve merakla bekliyoruz polislerin tayinleride açıklanacaktı ama artık ne zamana kaldı bilemiyoruz
değil ama etsin ben ayrı kalmak istemiyorum daha 8 haftalık hamileyim ya ona bişey olursa benimkafam rahat olmadıktan sonra ben parayı pulu ne yapim haksızmıyım
merhaba hanımlar öncelikle herkese hayırlı olsun bize tercih dışı şırnak besta geldi maalesefç o kadar üzgünümki anlatamam. sizden bi ricam var eşlerinizin bilgisi vardır sorarsanız çok sevinirim. benim eşim üsteğmen sözleşmeli subay bu 4. yılı martın sonundada sözleşme imzaladı, şimdi istifa etmesini istiyorum oda bana istifa edersemhiç biyerdememur olarak çalışamam boşunamı üniversite okudum diyor, istifa etmesiiçin ne kadar tazminat ödemesi gereklibirde gerçekten memurluk yapamazmı bunu sorabilirmisiniz eşlerinize lütfen yardım edin bana nolur
öncelikle tayininiz hayırlı olsun.bizde geçen yıl 20 mayısta yüksekova tayinini öğrendik eşimin hemde tercih dışı.lojmana yerleştik.dışarısı kötü ama evde sağlık ve huzur olduğu müddetçe hiç birşey önemli değil.istifa etse eşin beş parasız kalsanız daha mı iyi.sakin olmalı eşine destek olmalısın bence.kaderde ne varsa o olur.burada o kadar çok personel varki eşleri burada doğum yapıyo hastaneden öyle memnunlarki bi daha doğum yaparsam özellikle yüksekovaya gelip yaparım diyo kadınlar bile.lojman hayatı güzel moralinizi bozmayın 4500 kişi yaşıyo askeri personel burda.tek siz değilsiniz ilk hafta şok oluyo insan alışamıyo tayin yerini öğrenince sonra gelip görünce zaman su gibi akıp geçiyo üzülmeyin
duygucum ben gidebilsem bu kadar üzülmezdimki gidemediğim için işi bırakmasını istiyorum. ev götürülmüyor dağların ortasında bir tabur var etrafında ne köy var ne insan nasıl bırakırım oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?