Asker Eşleri

ben asker maasi icin belediye basvurdum,simdi belediye den geldimm dilekce verdim onlar dediki 10 -15gune kadra eve gelip bakacaklarmis ama benim bi soruun var ya kimlik heryerde adress 1 katta diye gozukuyor ben kendi annemgiln evinde oturuyorum 2.5katli ev , annemgil 2katta ben onceden 1 katta oturuyorum catya tasindim esim giidnce kiraci geldi 1 .katta acaba diyorum sorun olur mu sizce kizlarr lutfen yardimci olurmusunuz biliyorsanizz:) simdiden tesekuurlerr :) allahim eslerimizi ve askerlemizi sag salim kavusmakk eylesinn :)

mrb arkadaşlar bende uzman jandarma eşiyim....eşimden ayrıyım((((o ağrıda ben ankarada..30haftalık hamileyim inşallah bebiş olduktan sonra giderim kocamın yanına....

askerlikle alakalı değil bu dediğiniz, 1. derece memuriyete inmesi lazım ama evlenince eş de alıyor çocuk da.

asker maaşı dediğiniz şeyi tam anlamadım ama bu topikteki arkadaşların eşlerinin meslekleri askerlik, rütbeliler yani.
sizin konunuz farklı sanırım. eşi askere gidenlere ve maaş bağlatanlara sorarsanız daha net bilgi alırsınız.

sweet tatlım msj kutun doluymus kaç gundur msj atmaya ugrasıyorum sana ulaşamadım bosaltablırımısın

Son düzenleme:
Teşekkür ederim,
Eskiden burası çok yoğun olurdu, cevap yetiştiremezdik...
Sen de eşinden ayrısın, seni Ankarada tutan nedir? Neden gitmiyorsun eşinin yanına.

Asker eşi deyince subay astsubay uzman çavuş ve erlerin eşleride bu gruba giriyor .Biz astsubay eşleri bu ara astsubay sorunlarını konuşmak istiyoruz ayrı bir bölümü haketmiyormuyuz?

lalecee biz burda rütbe tartışmadan herşeyi konuşabiliyoruz konuşmak istedigin ne varsa yazabilirsin ayrı bir bölüm açmak istiyorsan da açabilirsin .....
kıslar tainciler derde ya bu yıl kimseden ses yok bi tainci ben miyim yoksa....

riyanaz bizde tayinciyiz batı tayini göreceğiz inş. heyecanla ayın 11 ini bekliyorum.genelde 2 bölge yazdın 3 tane de 3. bölge var hayırlısı bakalım

Biz de tayinciyiz bu sene doğu tayini bekliyoruz son 1 hafta hayırlısı artık. sizler sanırım daha önce tayin gördünüz. taşınmak nasıl oluyor eşaları nasıl toplarsak nasıl taşıtırsak daha az zarar görür. biraz tüyo verin bizim gibi ilk defa tayin göreceklere arkadaşlar..

riyanaz bizde tayinciyiz batı tayini göreceğiz inş. heyecanla ayın 11 ini bekliyorum.genelde 2 bölge yazdın 3 tane de 3. bölge var hayırlısı bakalım
hayırlısı neyse o olsun cnm hakkınızda biz 3 bölege olarak diyarbakırdayız şuanda 4 bölge yani şark bekliyoruz....

sizinde hayırlı olsun şimdiden taşınmak çok da zor degil cnm eşyayıda çok sıkıntı yapmayacaksın ben amasyadan diyarbakıra geldim hiç birşeyim zarar görmedi bir bardak bile kırılmadı mutfak eşyalarını gazeteleyip kolilemiştim büyük eşyaları beyaz eşya konsül falan onlarıda önce battaniyeye sardık sonra pıt pıt la sardık sen de öle yaparsın herhalde şimdeden başlanmak lazım ben 15 koli civarında yaptım bile kızımın oyuncakları kullanmadıgımız eşyalar kışlıklar bittti yani artık yapmıorum ama cumayı bekliyorum heycanla

tayincilere Allah kolaylık versin inş istedikleri yerler olur,eşleriyle ayrılmayacakları hasret çekmeyecekleri:123:
seneye de biz tayinciyiz sizinle beraber bende yaşıyorum aynı heyecanı :18:

diyarbakırda mıısnız? bizde orayı bekliyoruz cuma ki sonuçlarda eşiniz havacı mı? çok sağol bizde öyle yaparız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…