- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Geçmiş olsun canım, zor günler ama neyseki geçmiş, bir daha yaşamazsınız umarım. Nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?
Geçen yıl amma beklemiştik tayinlerin açıklanmasını, bu yıl o telaşı erken başlatacağız gibi... :119:
Ne yapalım ya, ertelesek de , dönsek dolaşsak da, o yerlere gidip o görevleri yapmak zorundayız. Atanmak için çalışıyorsun sen de, eğer eşinle gidebilirsen senin için atanması daha kolay olabilir, en azından olumlu bir yanı var.
Canım biz de 4. bölgedeyiz, Kars'tayız, 3. yılımız burda, zaten tayin görüyoruz bu yıl, Ankara İstanbul İzmir yazacağız, bakalım hayırlısı.
Burası mesai açısından rahat bir yer, inşallah birlikte gelirsiniz siz de...
Biz merkezdeyiz canım, Sarıkamışta tanıdıklarımız var , çok güzel bir yer, hayırlısı hakkınızda.
amin cnm saol hayırlısı olsun kars merkez kaydırma birlik olabilir diye yazmamış tekrar günceleme yaptığımızda ekleyelim ozaman bizde bildik yer olması iyi
Burası kaydırma birlik değil tatlım, hatta sarıkamış öyle sanırım, birtaneler o yüzden ayrı gayrıydı hatırlarsan, siz iyice araştırın, ve ekleyin,belki benim bilgilerim güncel olmayabilir ama biz yazarken öyle bir durum yoktu. Eşinin sınıfına da başlımı ki acaba?:26: Neydi sınıfı?
inş. cnm birlikte gideriz bakalım herşeyin hakkımızda hayırlsı olsun eşim gittikten sonra bir bakıcak eş götürülecek gibiyse gidicem yoksa kalıcam burda4. bölgede yazıcaz biz 4. bölge gelirse benim gitme ihtimalim daha yüksekmiş siz yazıcakmısınız 4. bölge
angelım geçmiş olsun, kendine dikkat et yorma kendini. fizik tedavi ile sonuç alırsın inşallah.
eşim sanki hala gitmemiş gibi geliyor bana da, fazla alıştım 3 hafta.
kendimi toparlamaya çalışıyorum. pazartesi iş başı yapınca düzelirim sanırım.
özlemcm güzel haberler var sanırım, hakkariden kurtuluyormuşsunuz çok sevindim. ayrıntıları bekliyoruz.
bebişler nasıl kızlar, annelik nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun tatlım, tedavini aksatma sakın, çok dikkat et kendine.
canım çok teşekkür ediyorum
Özlemler tayin mi görüyor, ben de çok sevindim.....
selam kızlar hepinizi özledim. benim annemler vardı onlar gönderdim şimdiden çok özledim, 9 ocaktada son finallerim olacak okulum bitiyo inş. ayrıca bebiş istiyoruz 2 aydır bu ayda nasip değilmiş ama dualarınızı bekliyorum. doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla büyütürsünüz inşallah,
angelim çok geçmiş olsun balım çabucak sağlığına kavuşursun inş.
sweetim eşine kavuşmana çok sevindim inş sizin için zaman çabucak geçerde biran önce kavuşursunuz.
özlemlerin tayin olayını merak ediyorum oradan kurtulurlar inş.
okyonuscum sende eşinden hiç ayrı kalmazsın inşallah Allah gönlünüze göre versin,
laceycim,jelly,made,ayeser ve ismini yazamadığım arkadaşlarım gelin artık kaynatalım birazcık
selam kızlarrr ...
umarım herkes iyidir...
biz ailecek kötü günler geçirdik ama şükür geçti zor günler.
kasım sonu babam önemli bir ameliyet geçirdi adanada..
neyse ki umduğumuzdan iyi geçti ameliyat. iyi şimdi çok şükür
biz de adanadaydık eşimle çok kötü bişey hastane ortamı allah hiçbirimizi düşürmesin..
arada sırada gelip bakıyorum topiğe ama yazmaya fırsatım olmamıştı. kpss çalışıyorum bi yandan da, topladım kendimi artık..
biz de tayin görüyoruz bu sene doğu olcak.
inşallah hepimize hayırlı yerler çıkar eşlerimizin yanında oluruz..
öptüm herkesi....
karsın neresi cnm biz yazdık verdik bugün kars sarıkamış var listede :26:mayısta tekrar güncellencekmiş sıra gelip gelmeyeceği belli olck hayırlısıolsun hepimizin hakkında4. bölge çıkarsa büyük ihtimal bende gidicem ama 5. bölge çıkarsa biraz sıkıntılı karışık yazdık bakalım bu yıl belirlenck herşey
Umarım canım,
Geçmişte ayrılık acıları var , gelecekte de olabilirin acısını da yaşıyoruz şimdiden,dediğin gibi, birlişkteyken bile ayrı kalıyoruz, yok kursuydu sınavıydı derken... 3 yıldır asker eşiyim ama 40 yıllık yorgunluk birikti. Çok yıpratıcı, insan evliliğinden bile soğuyor... Bazen çok mutsuz ve yalnız hissediyorum, bebeğim baba demeyi bile öğrenemedi,15 aylık şimdi 7 aydan fazlası babası olmadan geçti.
canım bölgeler hakkında pek bilgim yok ama eşim buraya şırnak beytüşşebabtan geldi erzurum elazığ erzincan gibi yerleri yazarız diyo. bari gitmeden bi bebişimiz olsaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?