Asker Eşleri

Çok geçmiş olsun tatlım, tedavini aksatma sakın, çok dikkat et kendine.

Özlemler tayin mi görüyor, ben de çok sevindim.....

selam kızlar hepinizi özledim. benim annemler vardı onlar gönderdim şimdiden çok özledim, 9 ocaktada son finallerim olacak okulum bitiyo inş. ayrıca bebiş istiyoruz 2 aydır bu ayda nasip değilmiş ama dualarınızı bekliyorum. doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla büyütürsünüz inşallah,
angelim çok geçmiş olsun balım çabucak sağlığına kavuşursun inş.
sweetim eşine kavuşmana çok sevindim inş sizin için zaman çabucak geçerde biran önce kavuşursunuz.
özlemlerin tayin olayını merak ediyorum oradan kurtulurlar inş.
okyonuscum sende eşinden hiç ayrı kalmazsın inşallah Allah gönlünüze göre versin,
laceycim,jelly,made,ayeser ve ismini yazamadığım arkadaşlarım gelin artık kaynatalım birazcık

Merhaba kızlar,
Burası epey sessizleşmiş gerçekten, eskiden cıvıl cıvıldı, bir buluşmamaı ayarlasak ne sanal olarak...
Kızlar eşim Ankara'ya gitti , sınava girecek. İnşallah kazanır da tayin istemeden istanbula gitmiş oluruz.
Zaten pazartesi tayin tercihleri başlıyormuş, nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?

slm kızlar hazırlıklar ne zaman açıklanıyo bizim bu sene ihtimal varmış ama seneye kesin gideriz diyo eşim. yinede korkuyorum inşallah bu sene gelmez

bu ay tercih listeleri verilıyor biz full karakol yazıyoruz bende gidemiycem mardin şırnak van diyarbakır ağrı tercihlerimiz busehirlerdeki karakollar bizede 2 yıl ayrılık görünüyor tayin listesinde ismimiz varmış bir umut çıkmaz diyoruz ama inş. muhtelem gelirde bir yl daaha gitmeyiz

Allah kavuştursun cnm bir hafta önce benimde annem gelmişti aşure fln yapmıştık inş. ayrılmayız eşlerimizden hayırlısı olsun bakalım ama bize 2 yıl ayrılık görünüyor siz hangi sehirdeydiniz canım?

14 ay doğu görevi kaldı erkek arkdasımındaa şırnkta yapıyodu ama artık gitmicekmiş
bakalım nerde yapıcak oof puuff ha şırnak ha doğunun herhangi bi yeri hepsi ürkütüyo beni

14 ay doğu görevi kaldı erkek arkdasımındaa şırnkta yapıyodu ama artık gitmicekmiş
bakalım nerde yapıcak oof puuff ha şırnak ha doğunun herhangi bi yeri hepsi ürkütüyo beni

nasıl bir daha gitmiycekşark geldiğinde gidicek erkek arkadaşının sınıfı ve rütbe ne merak ettim:26:

Hayırlısı tatlım,
Lojmanda mısınız canım siz? Çanakkaledeydiniz değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa :26:

nasıl bir daha gitmiycekşark geldiğinde gidicek erkek arkadaşının sınıfı ve rütbe ne merak ettim:26:

bolu tugayında şimdi sürekli şırnağa gidiyodu 14 ayı kaldı 10 ayını şırnakta tamamladı
kıdemli astsubay çavuş erkek arkadasım komando :)
şimdi bolu da ama 1 yıla tayini çıkarmış ve doğuda tamamlıcakmış 14 ayı :S

saol canım. zonguldaktayız. inşallah ayrılmayız eşlerden korkuyorum valla.

benm eşimde geçen yıl boluda yaptı yazları şırnakta anlattığına göre baya zor biyermiş. şimdi balıkesir edremitteyizz

benm eşimde geçen yıl boluda yaptı yazları şırnakta anlattığına göre baya zor biyermiş. şimdi balıkesir edremitteyizz

zormuş evet erkek arkdasm öle diodu hep zor valla .s
bolu dan sonra güzel yere çıkmış balıkesrde okudum bende edremit güzel biyer :)

zormuş evet erkek arkdasm öle diodu hep zor valla .s
bolu dan sonra güzel yere çıkmış balıkesrde okudum bende edremit güzel biyer :)

evet çok güzel cennet gibi yer helede şırnaktan sonra ama nizamiye olarak zor bi yer bi yer çoğu zman haftasonu mesaileri hafta içi geç saate kadar çalışmalar durmak yok yanee

Hayırlısı tatlım,
Lojmanda mısınız canım siz? Çanakkaledeydiniz değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa :26:

evet cnm çanakkaledeyiz lojmanda değiliz cnm sivildeyiz puanımız düşmesin diye kullanmıyouz lojman ben doğuya gidemezsem nasipse doğu dönüşü 1.bölge çıkarsa ozaman kullanıcz siz hangi şehirdeydiniz

bolu kaydırmalı birlikmi ki ben bilmiyordum:26:şark yine gelir diye biliyorum ben çünkü bir kez yaptığında kurtulamıyorsun daha bizim kıbrız görevi bile olckmış

saol canım. zonguldaktayız. inşallah ayrılmayız eşlerden korkuyorum valla.

inş. cnm birlikte gideriz bakalım herşeyin hakkımızda hayırlsı olsun eşim gittikten sonra bir bakıcak eş götürülecek gibiyse gidicem yoksa kalıcam burda4. bölgede yazıcaz biz 4. bölge gelirse benim gitme ihtimalim daha yüksekmiş siz yazıcakmısınız 4. bölge

Canım biz de 4. bölgedeyiz, Kars'tayız, 3. yılımız burda, zaten tayin görüyoruz bu yıl, Ankara İstanbul İzmir yazacağız, bakalım hayırlısı.
Burası mesai açısından rahat bir yer, inşallah birlikte gelirsiniz siz de...

selam kızlarrr ...
umarım herkes iyidir...
biz ailecek kötü günler geçirdik ama şükür geçti zor günler.
kasım sonu babam önemli bir ameliyet geçirdi adanada..
neyse ki umduğumuzdan iyi geçti ameliyat. iyi şimdi çok şükür
biz de adanadaydık eşimle çok kötü bişey hastane ortamı allah hiçbirimizi düşürmesin..
arada sırada gelip bakıyorum topiğe ama yazmaya fırsatım olmamıştı. kpss çalışıyorum bi yandan da, topladım kendimi artık..

biz de tayin görüyoruz bu sene doğu olcak.
inşallah hepimize hayırlı yerler çıkar eşlerimizin yanında oluruz..
öptüm herkesi....

evet çok güzel cennet gibi yer helede şırnaktan sonra ama nizamiye olarak zor bi yer bi yer çoğu zman haftasonu mesaileri hafta içi geç saate kadar çalışmalar durmak yok yanee

Geçmiş olsun canım, zor günler ama neyseki geçmiş, bir daha yaşamazsınız umarım. Nereleri yazmayı düşünüyorsunuz?
Geçen yıl amma beklemiştik tayinlerin açıklanmasını, bu yıl o telaşı erken başlatacağız gibi... :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…